“Duovigintillion” – GCR/RV Op-Ed – söndag 2 juli 2017

“Duovigintillion” – GCR/RV Op-Ed – söndag 2 juli 2017

 

 

A 1 + 68 nollor kallas en Duovigintillion, vilket under normala förhållanden inte betyder någonting, utom för matematiska genier som tränar på så stora siffror.

Men den här dagen gäller det hela världen och hela mänskligheten.

Som på denna dag, när solen stiger i öster och går ner i väst, integreras sådana astronomiska begrepp i vardagen för varje evig själ med fysisk andning.

Detta ingjutna andliga syre kan se ut som konkreta pengar, men det är allt annat än det.

Osynligt, men plötsligt här för att omedelbart väcka massmedvetenhet och permanent bryta vad som helst av tillfällig och energetisk förslavning som kabalen en gång hållit över arten och planeten.

Det var därför OPTB (Old Powers That Be)kämpade så hårt.

Detta varför NPTB (New Powers That Be) gjorde så många uppumpade förfalskningar och gav hundratals varningar.

För precis som mänskligheten befrias, blev kabalen kompromisslöst eliminerad.

Och de var tvungna att ges varje möjlighet att välja Guds Vilja genom ett strikt mandat av himlen.

Människor tyckte inte om de fakta som de fick om de otänkbara fasorna som de utan tvekan begick som våra fångvaktare under ett dussin plus årtusenden.

Mycket förståeligt från vår sida, men de högre sinnen som skötte övergången visste att allt lidande skulle glömmas strax efter händelsen, så de sträckte på gränserna för den jordiska toleransen för att välvilligt kunna erbjuda ett flertal slutliga möjligheter till överlämnande.

Se, vi var gjorda för att vänta ut kärlek, inte rädsla. Och de fick en förlängd nådatid.

Så vackert.

De flesta tog amnesti-paketet. Några vägrade till den sista sekunden. Och en handfull bestämde sig för att bli utrotade i sina egna skor – oförmögna att existera i en värld där de ödmjuka har lika eller bättre ställning än de en gång starka.

De kunde bara inte svälja att de inte kunde kontrollera hela mänskligheten/planeten jorden eftersom detta var allt de kände till, och de måste sålunda släppas från sina jordiska kontrakt.

Så medan ni väntade i tystnad – och några i studier – under dessa senaste månader, skall ni veta att spökoperatörer från flera militära och intelligensstyrkor tunnade ut den ondskefulla besättningen utan betänkligheter.

In eller ut. Upp eller ner. Gud eller inte Gud.

Lyckligtvis har den hårda rengöringsperioden tagit slut för det mesta. Och medan det finns några namn kvar på den stygga listan, kommer de snart att hittas där de gömmer sig och introduceras till en annan form av existens, dock inte av denna jord.

Förhandlingarna har officiellt upphört för kabalen. De finns inte längre. Bokstavligen och figurativt. Borta.

Och idag är även möjligheten till amnesti och överlämnande inte längre ett alternativ för kvarvarande underhuggare. De valde att dö. Precis som vi alla valde att leva. Sobeit.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling           www.st-germain.se

Du gillar kanske också...