“Sista Passet” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 2 juli 2017

 

“Sista Passet” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 2 juli 2017

Vidarebefordrade svar på frågor skickade klockan 6:00 EDT söndag från Asien. Mina översatta tolkningar följer:

 

Aktivitet?

”Om du kan se solljuset denna morgon så betyder det att din nation har accepterat villkoren för Grandfather´s ovillkorliga överlämnande.”

Översatt: Alla nationer är äntligen ombord med alla GESARA-villkor. Israel, Ukraina och Saudiarabien var de sista hindren. Vi tror också att Trump individuellt har överlämnat sig till denna gruppering, eftersom han inte är ansvarig för USA: s republik.

Bearbetning?

Operation Eternal Sunshine startades igår, och frigöringsaktiveringen följer solens bana.

Översatt: Auktorisation att släppa alla nya digitala gulduppbackade krediter (det som var pengar) via deras högre kvantalgoritm och nätverk – till varje bank, på varje konto, i vilket belopp som helst – blev omkalibrerat och synkroniserat på lördagsmorgonen till de globala mastersäkerhetskontona (Gud vet var) och sedan på söndagsmorgon tror vi att de 24 timmar senare kommer att aktiveras och släppas. Vi tror nu också att alla nationer inom samma 24-timmarsperiod äntligen accepterade GESARA-villkoren, minus eventuella förhandlingar (eller så möter de katastrofala påföljder).

Väg?

”Var tålmodig. Välsignelsen har kommit.”

Översatt: Östlig kultur går mycket långsammare än det västerländska samhället. De har en process och ett protokoll som de inte kommer att avvika från. Vi förstår inte det så vi skapar falska förväntningar och blir besvikna när de inte blir verklighet. Men, precis det som vi önskat och bett om, lidit och vad vissa dog för – har äntligen kommit att hända och blivit kärleksfullt placerat i gåvoposition över hela världen. Vet att RV är här och bara väntar på solen att göra en sista passering runt jorden – vilket är väl på gång.

Låt det bara komma.

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling               www.saint.germain.se

Du gillar kanske också...