Arkturierna via Sue Lie, 1 juli, 2017

Arkturierna

En konversation mellan Steve Beckow och Arkturierna

via Sue Lie

1 juli, 2017

God afton allihopa. Jag är Steve Beckow, huvudredaktör på Golden Age of Gaia och Linda är bortrest på semester, så jag är mycket glad över att ha Sue Lie här med oss och genom Sue ska jag få tala med Arkturierna. Jag ser fram emot att få samtala med Arkturierna, om deras samhälle och deras livsstil.

För att lyssna på denna inspelning, vänligen klicka: HERE

 

Det Arkturiska samhället – ett samtal mellan Steve Beckow och Arkturierna.

SB: Nåväl, jag ser fram emot att få samtala med Arkturierna om deras samhälle och deras livsstil. Vad tror du?

SL: Frågorna är bra. Jag har aldrig tänkt på det, så vi ska helt enkelt fråga dem. Allt som jag säger är vad de säger, för jag har ingen aning.

SB: (skratt) En fråga som du inte har en aning om.

SL: Det sätt som jag upplever dem på, är som om det kom en knackning inom mig och en kallelse inom mig och utöver det ser jag faktiskt ingenting.

SB: Vad känner du? Som när de kommer in, vad förnimmer du?

SL: Villkorslös Kärlek. Ja, där finns faktiskt en hel del villkorslös kärlek och en slags tillit.

SB: Så, femte-dimensionell kärlek, sjunde-dimensionell kärlek?

SL: Jag har aldrig frågat vilken dimension det var ifrån.

SB: Ok, all kärlek är säkert på en viss nivå villkorslös, eller hur? Kärleken är villkorslös. Men den var väl villkorslös? Jag förstår.

SL: Nåväl, Arkturierna är multi-dimensionella, men jag tror att de vistas mer i den nionde eller tionde och bortom dessa dimensioner.

SB: Vi har inte riktigt någon beskrivning från dem själva, gällande deras samhälle och livsstil. Vi har en hel del folk som talar om det och känslan jag får av det är att det inte är exakt. Så låt oss börja. Vi har en timme på oss att av dem få fram alla detaljer vi kan.

SL: Okej.

SB: Jag ger dig tid att göra din transition.

SL: Ja, jag behöver verkligen höja mitt medvetande för detta.

Arkturierna: Steve Beckow, det gläder oss att få ha denna konversation med dig.

SB: Vi är verkligen mycket glada över att få samtala med er. Vi önskar tillbringa denna timme bara med att lyssna när ni beskriver var ni kommer ifrån, för vissa människor säger att det är en planet.

Vissa människor säger en stjärna. Vissa människor säger att det är inte är från någon plats eller form. Så vi vet mycket lite om er, det är säkert, och om ni kunde berätta för oss om er, i egenskap av Arkturierna. Jag tror den informationen skulle bli mycket välkommen.

A: Och om du kunde hjälpa Suzille lite grann och ställa specifika frågor som kunde underlätta för henne. Vilken är din första fråga?

SB: Först av allt, var är ni alla ifrån? Specifikt, när ni kallar er Arkturierna, vilket indikerar att ni härstammar någonstansifrån, var är det?

A: Vi kommer i själva verket från Arkturus, som är en stjärna. Och om du ser på Karlavagnens handtag och följer handtaget ända ut till slut, sedan går du lite till höger och sedan neråt, då kan du se Arkturus.

Detta är en liten berättelse som var intressant. När Suzille köpte det här huset, var hon och hennes man tvungna att ta ut så mycket som de kunde, för flyttbilarna hade redan åkt och de var tvungna att köra upp på natten.

Det är en fem-timmars körning. De kom fram ungefär klockan två eller tre på morgonen för de var tvungna att vara framme när flyttbilarna kom dit för att öppna dörren. Så de gick in och de gick upp på övre våningen och tittade ut genom ett fönster och där låg Karlavagnen och Arkturus precis i mitten av fönstret.

SB: Åh, det låter fantastiskt.

A: Inga misstag förekommer och inga olyckor inträffar.

SB: Så det är nog att känna till att ni härstammar från Arkturus-konstellationen? Var inom konstellationen är ni ifrån?

A: Nåväl, det är svårt att svara med mänskliga termer, för vi har inte en ”enskild kropp” på samma sätt som människor har en enskild kropp. Vi är multi-dimensionella varelser och därför kan vi genljuda så lågt som den högre femte-dimensionen och så högt som den tolfte dimensionen och bortom.

Ju mer resonansen höjs, desto mindre förekommer känslan av individualitet. Vad vi i tänker på som ”individualitet”, skulle i själva verket inte alls vara det som ni tänker på som individualitet, för våra kroppar har inte skarpa konturer.

SB: När tar ni er en kropp?

A: När vi väljer att göra det, så kan vi ta oss en form. Det har funnits andra som har kanaliserat hur de uppfattar vår form, men det är delvis deras varseblivning och delvis vår form. Vi skulle endast ta en form om en person verkligen är i behov av att vi tar en form. Då skulle vi automatiskt läsa av denna persons behov och det skulle påverka de former vi tar.

SB: Jag gissar att slutsatsen av det är att om alla representationer av er hittills sålunda är korrekta, så är de endast korrekta när de representerar det som försiggår i den personens huvud som ser det, stämmer det? Ni tog den form som de kunde förstå, som de vill se. Stämmer det?

A: Vi skulle ta oss en form som de kan förstå. Vi bekymrar oss inte över huruvida eller inte de skulle önska se den, för om de inte vill se oss, så vet vi att vi inte ska kommunicera med dem.

SB: Så kroppen är ingen stor fråga i våra sinnen. Jag tänkte säga det under en normal dag, men ni har inga dagar, så det är då ingen större fråga enligt er. Stämmer det?

A: Ja, formen är det inte – det är en essens. Istället för att säga att vi har en kropp, skulle vi kunna säga att vi har en essens. Och vissa variationer förekommer inom våra essenser. Det finns i själva verket ingen manlig/kvinnlig köns-essenstyp.

Men vissa av oss, när vi säger Arkturus, menar stjärnan Arkturus och det finns, vilket ni kan föreställa er, många olika stjärnor och varje stjärna har olika planeter. Så det finns många olika versioner av olika verkligheter inom vilka vi lever. Och precis som man kan resa runt i USA, så kan vi resa runt inom vår Bootes-Galax.

SB: Så när vi använder ordet Arkturier, refererar vi då till en galax eller en konstellation? Jag tror att en konstellation är större än en galax, eller hur? Jag är inte säker på det.

A: Det finns en Arkturus-konstellation och en Arkturus-galax. Och orden, återigen finns det ord som har skapats av en mänsklig hjärna där det handlar om form och benämningar.

SB: Ja, jag föreställer mig att om jag ställde frågan om det namn som ni använder för er själva, så skulle jag antagligen inte kunna förstå det, för ert språk är så annorlunda. Stämmer det?

A: Ja, det skulle vara något som du ögonblickligen tar emot inombords.

SB: Skulle jag kunna få det att låta vettigt? Vissa språk är svåra för oss att ens lyssna till, för vi är inte vana att tänka på det som ett språk.

A: Nåväl, vi Arkturier är liksom vana vid att tala med ett mänskligt språk. Och så finns det ett galaktiskt språk, som i grund och botten är telepatiskt, där alla läser varandras tankar.

Vi arbetar med Plejaderna och Sirianerna och många av de andra varelserna. Vi samverkar ständigt med alla varelser – i främsta hand med Plejaderna, Sirianerna och Andromederna; fastän de inte är från Jordens galax så är de mycket hjälpsamma och vi arbetar alla tillsammans, för den galax ni lever i går igenom en underbar övergång. En underbar övergång!

SB: Vill ni berätta lite mer om denna övergång? Det tar oss bort från vårt huvudsakliga ämne, men om vi kunde tala om den bara lite grann. Så, hela Galaxen är i färd med att gå igenom en transition?

A: Detta svar skulle kunna bli oändligt. Så ställ en specifik fråga om det?

SB: Finns det fler planeter i galaxen som går igenom denna transition som vi går igenom?

A: Ja, det är helt normalt. Precis som det sker i en mänsklig form när någon ’dör’ – man dör inte, man flyttar bara till en högre verklighetsfrekvens. Och den högre verklighetsfrekvensen har en större frihet gällande tid och rum. Tid och rum är begränsade till de tredje-dimensionella, fjärde-dimensionella uppfattningarna.

SB: Från dualitet till icke-dualitet, stämmer det?

A: Nåväl, från ”tid och rum” till ”här och nu”.

SB: Okej, tack.

A: Ja, det finns endast ett Här. Det finns endast ett Nu.

SB: Ni har studerat vår livsstil, eller hur? Naturligtvis beror den på födan, så vi tillbringar en massa tid med att äta, förbereda mat, handla osv. Men, ni förstår och förstås har vi tid och rum och därför har vi nätterna och dagarna och dygnsrytmerna. Vad säger ni om er egen livsstil? Vad kan ni berätta för oss om er egen livsstil?

A: Vår livsstil är en av service. Och vi har inga behov av att ha ett arbete. Vi har inget behov av mat; vi har inget behov av ett hem. Vi har inget behov av ett yrke. Vi behöver inga av dessa tredje-dimensionella ting.

Välsignelser, Vi är Arkturierna.

 

The Arcturians via Sue Lie, July 1st, 2017

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...