El Morya via Sharon Stewart, 7 maj 2020

El Morya via Sharon Stewart, 7 maj 2020

Att övervinna begränsningar| El Morya via Sharon Stewart

 

Jag är El Morya och jag har ett meddelande till dig av Ljuset.

Du förstår inte din styrka. Varje dag anstränger du dig så mycket för att stärka din kropp men du inser inte att du också måste stärka ditt sinne.

Den starkaste delen av dig är ditt sinne, inte din kropp. Din kropp skapades av ditt sinne. Ditt sinne är medvetenhetens drivkraft på din planet. Ditt medvetande filtreras ned genom ditt sinne och ditt sinne bestämmer vad det kommer att uppfatta och vad det inte kommer att uppfatta.

Du skulle realistiskt kunna förändra hela världen just nu. Många av er har korsat era länder, rest från hav till hav eller hav till land, och ni har skapat en helt ny värld för er själva genom att ha gjort det. Om du stannade kvar där du var, skulle omständigheterna ha förblivit desamma såvida du naturligtvis inte ändrade dig. Ditt sinne är det som bringar nya omständigheter i ditt liv.

När du tror att du kan förändra vädret så kan du förändra vädret. När du tror att du kan motstå viruset så kan du motstå viruset. Det är helt enkelt vad du tror.

Det du fruktar kommer till dig för att lösas eftersom det inte är en del av Kristus. Du är Kristus och det som inte är en del av dig, när du skapar något som inte är en del av din sanning, motsätter sig själv. Sanningen är en del av vem du är. Sanningen är den regel på vilken du fungerar, på samma sätt som din värld fungerar med naturlagar – ni har träd, ni har fåglar, ni har vatten, ni har djur, jord och mark … det här är reglerna i er värld, och er värld i ert medvetande är sanning. Där finns er värld.

Ni är varelser av Gud, ni är en del av Gud och ni måste stå i ert eget ljus. Att göra annat är att misslyckas med dig själv och att misslyckas med den värld där ni bor. Det finns inget val. Du måste göra det. Nu är tiden, särskilt nu, eftersom den här världen behöver dig nu. Du måste göra vad du kan, men det första du måste göra är att sluta tro att du är begränsad. Du är obegränsad. För att Gud är obegränsad. Ser du gränser i Gud? Nej, det finns regler men dessa är inte gränser, men Gud är obegränsad och det är du också.

Allt du önskar kan du skapa. När du önskar en värld fri från virus, lidande, kamp, kan du skapa den världen genom att fokusera på den. Du måste veta med absolut säkerhet att du kan skapa det. Ni testas alla för att ta bort era tvivel, för att ta bort er rädsla, för tvivel kommer från rädsla, och föra Gud in i ditt liv, för att du är en gud.

Du är en kraftfull varelse. Du måste utöva denna kraft nu.

Så enkelt är det.

Jag förblir El Morya.

Tror du att för att skapa nya omständigheter för dig själv så måste du flytta dina fysiska omständigheter. Men i själva verket kan du tillbringa hela ditt liv där du är och bara fortsätta att locka till dig det du vill ha. Fysisk rörelse behövs inte.

Men om jag vill ha ett större hus?

Jag frågar honom och hans svar är.

Ditt hus är en begränsning som du sätter på dig själv. Ditt liv handlar om att övervinna dina begränsningar, så när du sätter upp ett liv med begränsningar för dig själv, måste du övervinna denna begränsning.

Okej så om jag vill ha ett större hus … det är sant, många skapar bara ett större hus hela tiden. Bygg på det du har, eller så kanske hyresvärden kommer att sälja hyreshuset och du kan ta två lägenheter.

När du begränsar dig själv, se om det finns ett sätt som du kan ändra dina omständigheter med ditt sinne, inte din kropp

Tack El Morya.

Så jag har en annan fråga till dig, Fader.

Jag är här.

Jag vill ha ett hus men det måste vara ett där Ivo och andra galaktiker kan landa sina skepp. Jag bor i en stad med människor runt omkring mig så det är inte möjligt att landa ett skepp här. Hur skulle jag hantera det? Galaktikerna vill inte bli sedda av allmänheten och behöver en plats som är avlägsen, och de specificerade också nära vatten.

ElM: Så det finns fysiska parametrar som är specificerade som kräver att du flyttar?

Jag: Ja. Så det finns inget sätt att skapa detta där jag är.

ElM: Nej. Du skapar det just nu när du vet att det finns ett hus som väntar på att du ska köpa det, som passar dina krav men nu är fysisk rörelse nödvändig.

Jag: Ah! Så du säger att ändra saker med ditt sinne inte alltid fungerar.

ElM: Du har faktiskt en tidsbegränsning.

Jag: Ja, liksom innan jag dör.

ElM: Annars kan du skapa den situationen där du är. Men du är begränsad i ditt fysiska liv av tid. Du lever bara så länge. Så detta kräver fysisk rörelse.

Min information till dig var baserad på många aspekter av ditt liv. Jag ser att du har flyttat många gånger i ditt liv och detta var inte alltid nödvändigt.

Jag: Hur så?

ElM: Hade du använt ditt sinne kunde du ha tystat bullriga grannar, så detta står för de flesta problem som du stött på i dina bostäder, eller hur?

Jag: Det gör det. Det var många bullerproblem.

ElM: Så att använda ditt sinne för att stilla deras behov av att skapa buller eller deras stress, ångest och andra sådana känslor som söker utlopp kan göras genom ditt sinnes kraft.

Ditt folk deltar i mycket fysisk rörelse och önsketänkande. Händelsevis skapade du en mycket tystare bostad för dig själv nu i din senaste flytt.

Jag: Jag behövde det.

ElM: Du kunde ha lockat tystare hyresgäster till den sista lägenheten. Att flytta var inte nödvändigt.

Jag: Det var tvättmedelsfrågor också.

ElM: Ah ja. Detta kunde också ha hanterats på en högre metafysisk nivå. Ja, kanske att köpa tvättmedel och distribuera den till alla hyresgäster som använde tvättstugan under dig skulle vara en lösning. Som det är, var din önskan att få hyresgästerna på övervåningen bort från byggnaden effektiv eftersom de faktiskt flyttade.

Jag: Ja. Det tog ett tag.

ElM: För att påskynda dessa omständigheter, ha ett mer positivt tänkesätt. Det riktar mer energi mot magnetiseringen av målet.

Jag: Vilka finns det för andra exempel på detta, till exempel från mitt förflutna.

ElM: Du önskar nu en tvättmaskin.

Jag: Ja, jag har en torktumlare och ingen tvättmaskin. LOL

ElM: Du kan magnetisera en gratis.

Jag: Hur då?

ElM: De finns där. Det är möjligt. Välgörenhet ges dagligen. Men du förstår dina känslor när jag sa ordet ”välgörenhet” och du ser att du inte vill ha en gratis tvättmaskin eftersom det är välgörenhet. Du tror på att ge, men inte att ta emot.

Jag ja.

ElM: Så du föredrar att betala en minimal summa. Det är den lösningen du tycker är bäst, så du begränsar dina val.

Jag: Ja.

ElM: För den avancerade studenten av alkemi finns det förändring av energi till andra atomstrukturer. St Germaine talar om att förvandla malm till guld och detta kan göras av er alla. Ni tror att en process med högt tryck är det enda sättet att förvandla kol till guld men det är nonsens. Er vetenskap är begränsad och det får er att tro på begränsningar. Det har gjorts redan av några på jorden – förändring av malm till guld. Vatten till vin. Att dra en kanin ur en hatt, så att säga. Magi är mycket möjligt.

Du har stängt av din dator med ditt sinne eftersom den har ett kristallchip i sig. Förstå att när all er teknik blir mer kristallin kan ni påverka den själva. Det handlar om att lära sig arbeta med den, och det har att göra med frekvens. När du är på dåligt humör, finner du att din dator krånglar. Till och med programvaran byter skärmar, stänger av etc. Detta beror på ditt humör.

Jag: Jag tycker att min Ethernet-kabel inte fungerar lika bra som wifi.

ElM: Eftersom du vaknar på dåligt humör, mitt barn. Du påverkar chipet och den begränsade anslutningen påverkas mer än wifi som kan fungera oberoende av ditt humör.

Jag: LOL Jag vaknar upp med lågt blodsocker.

ElM: Prova att sätta i Ethernet-kabeln igen när ditt humör har förbättrats. Det kommer att fungera bättre. Du har ingen aning om vilken inverkan dina fält har på enheter runt omkring dig.

Jag: tack. Det här är väldigt intressant. Om jag kan komma på några andra exempel att fråga dig om, kan jag göra det?

ElM: Naturligtvis. Jag slutar aldrig att visa dig ditt gudliga jag.

Jag: Tack, Fader.

ElM: JAG ÄR El Morya.

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...