KaRa via Kjerstin Sisilla, 7 maj 2020

KaRa via Kjerstin Sisilla, 7 maj 2020

 
KaRa 7 maj 2020: 
Älskade vänner, jag är KaRa som vill vara med er en stund i dag. 
Många av er är oroliga och rastlösa inombords. Ni känner av de stora händelser som sker jorden över – och under. Alla – även de som hittills inte gett sig själva tiden och möjligheten att gå inombords för att hitta sina Jag – alla möter ni nu er själva och minns varför ni är här på Jorden, i denna tid.
Tidpunkten för denna omvandling/metamorfos av Jorden kan inte vara lämpligare. Ha tillit till att allt är precis som det ska och bör vara. 
Ni har de kunskaper och den visdom ni behöver för att stå starka med Ljusets fackla i er hand. Stå enade med Kärleken i era hjärtan – känn hur Kärleken, Ljuset och den Gudomliga kraften växer när ni enas i ert arbete. Kontakten får ni genom era hjärtan (jag Kjerstin känner hur mitt hjärta pulserar) och genom mötet med de Gudomliga kärlekskrafter som ni bestrålas med uppifrån. 
Jorda er genom era älskade husdjur och er underbara Moder Jords natur. Gå barfota, sitt på stenar, krama träd, njut av fågelsången och naturens skönhet – ta in det vackra långt in i hjärtat. 
Låt er Moder jord läka din kropp – den älskade kropp som du har valt till ditt Jags boning i detta speciella liv. Gläds över din kropp, var stolt över den och ge den kärlek. Ge den rent vatten och naturligt odlad föda – frukt, nötter och grönsaker. Var tacksam över varje dag. 
 
Tack, här slutar jag, KaRa för att detta går mycket trögt. Kanalen verkar trött.

Du gillar kanske också...