Elthor och Drakkollektivet via Galaxygirl, 21 augusti 2018

Elthor och Drakkollektivet

Via Galaxygirl, 21 augusti 2018

 

Jag är draken Elthor. Jag talar å Drakkollektivets vägnar denna dag, denna afton. För många av er har mörka tankar och ni tvivlar på att skiftet är verkligt, att era inre förändringar är verkliga. Ni hör och ser saker som ni inte tidigare gjorde och ni tvivlar på er inre förändring. Tvivla inte längre!

Era krafter kommer att stärkas av förändringen i dessa energier, när världens och verklighetens skifte äger rum djupt inom och omkring er. Låt dessa förändringar vara de välsignelser som de är tänkta att vara. Men de är bara användbara för er om ni gör anspråk på dem djupt inom er, som ert eget inre SKIFTE.

Hävda er makt! För tiden för att ta ett beslut är sedan länge förbi och ni är nu på god väg mot de högre världarna av ljus, kärlek, glädje och skratt. Frid! Den finns runt omkring er, och inom er bör ni lyssna till dess viskningar. Frid hörs inte. Den är inte framfusig. Den känns. Den välkomnar med öppet hjärta och öppna armar, och när den omfamnar er känner ni ett stort lugn.

För allt är i balans för er även när den yttre världen verkar vara i kaos. Kaoset är bara en biprodukt av tidens stora skifte. Uråldrig smärta och ångest måste rensas ut. Ni måste alla göra ert arbete, det stora arbetet med övergången för att få ett slut på det.

Ni är en integrerad grundbult för kollektivets uppstigning, för ni utför de tunga lyften och vi drakar ger er vårt stöd i det här. Alltför länge har vi varit tysta och frånvarande, men nu ger vi er vårt skydd, vår kärlek, vår vägledning och vårt stöd.

Var så säkra på att vi har återvänt med full styrka och förstärker nätet med vårt ljus, vår kärlek och vår eld av förändring och avslöjanden. Nya personliga avslöjanden sker dagligen, eller hur? Och ni är inte de samma som ni var förra veckan, än mindre år 2012, eller hur? Erkänn dessa förändringar av inre medvetenhet och utnyttja er egen inre visdom. Den är er.

Den är er skatt av alla era livstider och upplevelser på denna tidigare mörka plats. Skattkistan var låst, så att ni inte kunde komma åt dessa minnen, men nu är den öppen och era minnen, vilka innehåller stora maktkoder, uppenbarar sig för er nu. Njut av dem! Insup guldets skönhet, njut av rubinens och diamantens utstrålning. Detta är den skatt ni söker, er inre förståelse och kunskap – en dyrbar gåva. För era krafter ska inte underskattas och er visdom är oöverträffad.

Vi drakar ser med våra allseende gyllene ögon av Kristusljus. Vi ser er Kristusflamma brinna allt ljusare när ert hjärtchakra snurrar allt snabbare. Galaxer roterar precis som chakras – vet ni människor om detta? Om inte, vad undervisar de er i skolan? Det här måste också förändras. Undervisningen måste renas så att återkomsten till Källan, spelet och avslöjandena förstås av de unga. För de ska inte bli lurade.

Precis som vi är de unga på den här planeten klokare än sin ålder och svåra att lura. De kommer med energier från Kristusljusets blåkopia, som redan är rotad och uppvaknad inom dem. De kommer att bli Nova Gaias ledare. Ni vuxna som läser det här kommer att vara deras mentorer, guider och stöd. För ni vuxna som läser dessa ord av Drakkollektivet är våra gamla vänner. Ni är byggmästarna, vägvisarna, de som lägger rutnätet och bygger grunden. Och ni har byggt och bygger fortfarande med lätthet, nåd och styrkan hos de gamla mästarna.

Många av er levde under de tider när energierna föll, under den romerska erövringen och under de oräkneliga krigen. Många av er kämpade och dog på dessa slagfält. Vi drakar försäkrar er att det kommer att bli ett annat slut på det nuvarande kapitlet ni för närvarande skriver på, om ni väljer att skriva ett lyckligt slut för er själva.

Bjud in oss drakar till ert hem och till er arbetsplats. Bjud in våra energier av Kristusljus och vår eld för att bränna bort det som inte längre tjänar er, så att ni kan bli renade i processen och så att alla kan bli renade av Nova Gaias frekvens, som nu genljuder på många platser på Jordens yta. Det är sant. Det händer! Jag Elthor ljuger inte, för det är något som en sann drake är oförmögen att göra. Vi är kärlek och ljus. Vi rider på tidens vingar och vi är väktare av det gamla som återvänder.

Jag är draken Elthor. Jag lämnar er i frid.

Galaxygirl.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...