Meddelande från Draken Elthor & Drakollektivet via Galaxygirl, 12 augusti, 2018

Meddelande från Draken Elthor & Drakollektivet via Galaxygirl, 12 augusti 2018

Per Staffan 13 augusti 2018

Drakar och Drakfolk från Maldek (kanaliserat meddelande)

Draken Elthor & Drakkollektivet 12/8/2018

Jag är Elthor, draken. Vi drakar talar nu. Genom tiden och rymden vandrar vi drakar runt i tidslinjerna, ridande på vindarna av förändring, av frekvenser. För många är vi väktare av deras riken. Så var det med Gaia, och så kommer det att bli igen. För vi återvänder med stor kraft och stort antal, vi drakar från det förgångna. Det är dags för mänskligheten att stå upp och bli räknade till de sanningens mäktiga krigare av ljus som ni är, att ni är vänner. I gamla dagar kämpade många av oss hårt, modigt mot fiender från mörkret. Med tiden skiftades energierna och vi blev fiender till människan som ville ha oss för vad vi skulle kunna ge dem (vårt blod) och inte för vårt kamratskap. Dessa tider av mörker körde en kil mellan vår sort och er sort och många av oss flydde och återvände hem till Plejaderna. Andra av oss låg gömda, vilande i er planets mörka hålor och väntade på att energierna skulle höjas igen, när det skulle vara säkert att nå ut i vänskap igen med våra mänskliga vänner

Människor, ni har mycket att lära er, men ni har redan lärt er så mycket. Även dagligen växer ni, växer, förändras, utvecklas. Vi drakar ser det här med glädje när vi tittar på er med våra gyllene visa ögon som ser alla saker. Vi drakar kan inte bli lurade. Inte heller ni blir längre lurade, ni som ser med ert öppnande tredje öga med höjningen av energins tidvatten, för detta är möjligt nu. Att se med ert hjärta är möjligt nu. Alla saker, goda och mäktiga och kloka återvänder till jordplanet igen. För Gaia stiger, snabbt och rasande. Ni, mina mänskliga vänner, från krigarsidan, är här för att balansera, överbrygga energierna, hålla utrymme för de krånglande och vara de fyrtorn som ni kom hit för att vara, och som ni redan är i era medfödda väsen av inneboende Källjus. För vi är alla utflöden från Källan.

Det finns många av er som känner att ni har haft drakexponering och tidigare livskontakter och ni är mer än redo för våra ord, ni är ivriga, och det stimulerar oss. För vi är redo att bli hörda än en gång. Vi drakar är mäktiga krigare av Ljuset. Välkomna oss in i era hem, till era arbetsplatser. Låt oss bränna skräpet för er, så att det finns gott om utrymme för de nya energierna att svepa in och rena och lyfta upp er och era utrymmen för bostad eller arbete. Det finns inte längre utrymme för de tyngre energierna – dessa saker flyr undan. Nej, det är dags för det nya, för de högre energierna av Kristusljus som fyller varje cell av era varelser för tillfället, vilket gör det möjligt för det nya att lysa fram som era kristna jag. Låt oss arbeta med era energifält om ni vill. Vi är Drakkollektivet. Jag är Elthor, Draken. Den här är uttröttad och vi avslutar vår överföring nu.

~ Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...