Den Himmelsblå Draken Meng Zhang via Erena Velazquez, 10 april 2020

Den Himmelsblå Draken Meng Zhang via Erena Velazquez, 10 april 2020

 

Jag är Den Himmelsblå Draken,

Jag har kallats en Blågrön Drake, Meng Zhang, jag är en av de Uråldriga, och är Gudsdraken som representerar essensen av Våren och skyddande förmågor. Jag är här för att hälsa och kommunicera till mänskligheten. Jag tror att mänskligheten behöver lite vägledning och råd. De är nu i kaos och är rädda för sina liv. Jag kom hit för att hjälpa och skydda den mänskliga civilisationen med mina magiska krafter och inte låta Jordens människor förstöras.

Jag är Den Himmelsblå Draken och jag har levt i många tusen år. Jag är en av Gudsdrakarna, som har en hel del magiska förmågor, vilka jag kommer att använda för att skydda mänskligheten och hjälpa till att för få en ny början på planeten. Just nu vet vi att människor kämpar för sina liv, eftersom någon frigjorde och släppte ett virus för att döda människorna. Det viruset kommer plötsligt att försvinna i framtiden på samma sätt som det kom. Alla borde hålla sig lugna och försöka följa de regler som regeringen inför för närvarande. Det betyder inte att allt som er regering säger är bra och sant. Det finns många missuppfattningar och lögner som pågår i massmedia. De berättar inte hela historien om vad som händer med allmänheten. Som varför så många människor dör och vad som verkligen orsakar detta. Är detta bara från viruset eller att deras immunförsvar är försvagat eller är det för att de dör av något annat. Det är mycket förvirring som medvetet skapas av media utan fakta.

Media stod aldrig på människans sida. De har alltid varit på den mörka sidan och drivit sin agenda för mänskligheten. Nu är tiden kommen, när nyhetsmedierna bara behöver säga sanningen, de kommer inte att kunna komma undan med sina lögner längre. Jag säger inte att människor inte lämnar sina fysiska kroppar, ja de lämnar sina fysiska kroppar, men de dör inte. De stiger upp, vad betyder det? Det betyder att det inte finns någon död. Du vet djupt inuti din själ att detta är sant, men du glömmer att nyhetsmedierna och de maktpersonerna aldrig var på din sida. Ni har också glömt att ni är magiska varelser själva som drakarna, ni har magiska förmågor inuti er, men era krafter har lagts till vila av de mörka krafterna, som använde all deras rädslotaktik, all denna misstro och alla dessa saker som de försökte att lägga på er för att kontrollera er. Som de har gjort i tusentals år. Åh, låt oss säga ungefär 350 000 år, tror jag, det har varit tillräckligt länge som mänskligheten har förslavats och gjort vad den har sagts att göra.

Jag kom hit idag, för jag vill att människorna på Jorden börjar lyssna och uppmärksamma deras omgivningar och ifrågasätta allt de hör från någon och var som helst. De behöver också vara stilla, och detta är den perfekta tiden att vara stilla och att göra er dagliga meditation. Ni vet detta från andra Uppstigna Mästare och andra varelser från Galaktiska Civilisationer, som har sagt till er att ni måste meditera, meditera och meditera och vara uppmärksamma, se på er omgivning och ifrågasätta era herrar. Ja, jag kallar dem för era herrar, för ni följer dem med blind tro. Ingen sa att ni skulle följa dem för att de är era ledare. De är ansvariga för er och eftersom de har mer pengar än ni betyder det inte att ni har mindre rättigheter än dem. Ni har samma rättigheter, de gjorde allt det här för att det skall vara så här, för det är bekvämt och underbart för dem. Har mänskligheten varit lycklig, vi säger nej, de arbetar på de jobb de hatar, de betalar alla dessa räkningar varje månad och vad får de i gengäld, väldigt lite. Känner de sig lyckliga, nej.

Tiden för slaveri kommer till ett slut. Det är därför vi alla måste förena mänskligheten just nu. När de står inför denna enorma rädsla, glömde de faktiskt krig. De försöker faktiskt hjälpa varandra genom att skicka varandra teknik, utrustning och vad de än kan, för de förstår och känner medkänsla för varandra, vilket de glömde att göra i deras dagliga liv. Det är tråkigt att detta behövde hända med virushändelsen för att få dem att se och vara mer medkännande. Det var inte nödvändigt, men det gjordes med avsikt, så nu är det dags för hela mänskligheten att vakna upp.

Ni hade en framgångsrik lördagsmeditation, ni lyckades i stort antal som mediterade tillsammans samma dag. Ni öppnade nya energier av 5D, som flyter just nu och omger jorden med sina helande energier, ni behöver bara stämma in och börja känna vad den energin kan göra för er och hur den kan hjälpa er med er läkning, eftersom viruset inte kan påverka er om ni håller er i en hög vibration. Ja, du kan bära viruset på dig, men det betyder inte att du blir sjuk. Det enda sättet du kan göra detta är genom att alltid vara i en hög vibration, genom att vara stilla och lyssna på den vägledning som kommer från din själ. Att också göra meditation även för en kort tid, vara tacksam för allt du har, för de små sakerna och skicka kärlek och ljus till din granne och alla som omger dig, vilket också kommer att få dig upp i vibrationer. Du hamnar i höga vibrationer, där viruset inte kan påverka dig.

Jag är en Urgammal Drake och jag vet att vad jag säger är sanningen och ni vet detta också. Jag kom hit och jag kommer att flyga runt Moder Gaia och titta på och hjälpa till genom att skicka min helande och skyddande energi. Jag är också Draken som representerar essensen i Våren och Våren är här nu. Jag är så glad att jag kunde komma och leverera detta meddelande, för jag vet att ni behöver höra från oss, från oss alla, det finns många av oss, de Uppstigna Mästarna. Det finns många av oss på andra sidan och vi bryr oss och älskar mänskligheten, men vi känner att mänskligheten fortfarande är i spädbarnsstadiet. De behöver fortfarande lära sig mycket och jag är den som lärde mig genom många tusen år, vad visdom är och vad kärlek och ljus betyder, när vi skickar ut det och uttrycker det till varandra och vilka helande krafter det har.

Det är förståeligt just nu att hela världen står stilla, alla antas stanna hemma och göra de små sakerna de måste göra och följa vad de har fått höra, men det betyder inte att du behöver vara slav, det betyder att du måste använda ditt sunda förnuft, vi kallar det sunt förnuft, vi Gudsdrakar. Jag är inte den enda draken, idag är jag bara en, den Himmelsblå. Jag är här för att berätta att andra Drakar också håller på att vaka över er, de är här runt om planeten och skickar sin visdom och sina läkande energier till Moder Jord för att hjälpa till och läka den mänskliga civilisationen som är rädd just nu och inte vet vad framtiden kommer att ge dem.

Snälla ni, få inte panik, ett nytt liv kommer till er. Ni förstår att ni aldrig kommer att gå tillbaka till era gamla sätt att leva igen, det är inte möjligt längre. Världen måste förändras oavsett vad någon skulle säga eller vad det mörka ljuset vill göra. Deras plan fungerade aldrig och den kommer aldrig att fungera igen. Under tiden måste du göra ditt arbete också, på det här sättet kan du gå och göra vad du behöver göra för att hjälpa alla att nå den femte dimensionen och lämna 3D-verkligheten bakom, så att du kan få din nya kropp, din kristallkropp, som väntar på dig, 5D-kroppen. Fortsätt att lära och absorbera visdom från dina Uppstigna Mästare, från oss alla, vi är här för att hjälpa och assistera er.

Jag skickar min kärlek, mina magiska helande krafter och ljus till er alla. Jag är tacksam över att vara här. Jag är den Himmelsblå Draken Meng Zhang, som älskar och tar hand om er.

Tack

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...