Elvis Presley via Inger Noren, 12 augusti 2020

 

Elvis Presley, via Inger Noren, 12 augusti 2020

 

Hello Inger, jag är Elvis Presley och jag har följt dina stora gärningar ett tag nu. Det är inte lätt att komma fram till dig även om jag är en kändis i hela världen. Jag var van vid att få allt jag pekade på, men nu är det annorlunda. Jag är på en station där det är väldigt mycket kärlek och det är det på alla stationer som vi människor hamnar på. Det var faktiskt ett stort äventyr att lämna livet på Jorden och gå hit i stället.

Det är ju mycket som händer på Jorden och i Universum med alla dimensioner. Tyvärr är det inte så många på Jorden som vet vad som försiggår i Universum. Det är otroligt stort. Mycket av det som händer är du inblandad i. Aldrig har jag sett en sådan begåvad kvinna tidigare och det är verkligen stort eftersom du är från Jorden. Jag tror inte att vi har varit så beundrade och uppskattade tidigare av andra varelser från Universum. Vi har ju inte fått utveckla oss som de andra har gjort, men nu har faktiskt många fått upp ögonen efter allt hårt arbete som ni ljusarbetare har gjort för Moder Jord, människorna och även galaktikerna som ligger med sina skepp i atmosfären. De är väldigt nyfikna på er.

Det har varit en galaktiker som skickade en av mina låtar till dig, Can´t Help Falling in Love, till dig och jag formligen sjöng den till dig. Det var magiskt. Du är mycket vacker, till och med vackrare än många yngre. Det är många som är förälskade i dig och följer dig i allt du gör. Ni kvinnor från Skandinavien är ju kända för er skönhet. Det var många kvinnor som var förälskade i mig också när jag levde på Jorden. Det blev tröttsamt till slut. Min förmögenhet har som tur är gått till välgörenhet i väldigt stor utsträckning. Det såg jag till innan jag avled. Mitt hem är ett museum och de pengar som det drar in går i mesta delen till de behövande i Amerika.

Jag skulle vilja lämna ett budskap till mina fans i världen att jag kände mig väldigt älskad och uppskattad för min musik, men framför allt i alla filmer jag medverkade i. Det präglade väldigt mycket det liv jag levde. Tyvärr blev det lite för mycket skräpmat och droger för att orka med det allt högre tempot i filmandet. De filmer jag var med i var väl inte heller i min smak och det blev en flykt från verkligheten med mat och droger.

Jag har levt ett fantastiskt liv på Jorden men jag önskade att jag hade tagit mer hänsyn till min familj. Trots allt har de levt ett bra liv och jag har följt dem hela tiden och jag är så stolt över min dotter Lisa Marie. Hon är så fantastiskt vacker och jag älskar henne som min älskade dotter.

Tack alla mina fans och ni ska veta att kärleken var besvarad.

Er Elvis Presley

 

 

 

 

You may also like...