Den Kristallina Maskroscivilisationen via Erena Velasquez 10 aug 2020

Den Kristallina Maskroscivilisationen via Erena Velasquez 10 aug 2020

 

Hälsningar Människor,

Vi är den Kristallina Maskroscivilisationen, vi kom hit för att presentera oss för er. Vi lever i en galax långt borta och vi har vår egen planet, som kallas Maskroskristall. Ni kommer att fråga oss vad vårt namn betyder, Maskroskristall är det viktigaste materialet som vi använder i vår värld, och det finns överallt på planeten. Om ni skulle landa här skulle ni se att hela vår planet är täckt med maskrosor tillverkade av Kristall, som är höga, de är mellan 40 och 50 fot (12-15 m) höga. Du kan ställa dig på en av dem och från toppen av den maskroskristallblomman kan du se allt som finns på utsidan av planeten. Vi är de som skapade dem. Vi lever på insidan av planeten, som är en miljon gånger större än Jorden, och vår befolkning är 100 000 gånger större än människornas.

Vi kallas Mästerskapare. Vi är en fredlig nation, vi skapar mycket ovanliga och unika föremål för andra civilisationer. De ber oss göra saker för dem, eftersom vårt medvetande är utformat på detta sätt, att vi bara skapar något som du aldrig sett förut. Våra skepp har också en liknande yta som den du kan se på vår planet, de ser ut som ett glänsande glas. Det är ett speciellt material, inte känt på jorden, som påminner om glas i sin struktur, men det är mer hållbart, obrytbart, lätt och hårt som en rustning, som inte kan genomträngas. Vi bygger allt från detta material, allt ni önskar eller vill.

Vårt uppdrag och öde är att hjälpa andra civilisationer att förbättra deras existens genom att hjälpa dem att gå vidare. Vi skapade till och med ett speciellt skepp bara för Förste Skaparen, eftersom vi respekterar och älskar honom, och vi ville ge honom något speciellt som var gjort av oss. Hans skepp är unikt, vi lovar er att ni aldrig sett något liknande, det är ett enormt, rektangulärt, otroligt skepp, och det är tekniskt ett av de mest avancerade som finns i Universum eller Galaxerna. Skeppet är i vitt och silverfärger, och om du någonsin lyckas med att se det personligen kommer du att bli fascinerad av dess detaljer, form och av dess skönhet.

Vi kommer hit i fred, vi skulle vilja vara till hjälp i framtiden när er planet flyttar till en 5D-verklighet, då kan vi introducera er till vårt Skaparmästerskap. Vi ser också ovanliga ut, vi bär en glänsande silverdräkt eller uniform, och vårt huvud är också rundat som en Maskros, det ser lite kristalliskt ut som att du tydligt kan se genom det. Vi är en gammal civilisation och har funnits i många år. Vi har mycket erfarenhet av att skapa nya saker, vilket vi älskar att göra.

Vi lever i den 12: e dimensionen, några av oss ännu högre. Vi är långa, som ni vet nu är många Galaktiska varelser längre än människor. Vi är 15 fot höga och uppåt, vi lever långa liv och vi dör inte om vi inte bestämmer oss för att ändra vår form. Vi har inga sjukdomar här, vi är alla friska och vi hjälper alltid gärna andra. Vi interagerar med många Galaktiker, vi känner till den egyptiska civilisationen och andra sådana som Myror och Blue Rays civilisationer.

Vi är växt- och blomätare. Vi odlar ganska ovanliga blommor på vår planet. Våra ätbara blommor är så välsmakande, om du skulle prova en av dem skulle du längta efter dem. Vi har också djur och de ser ut som oss, glänsande, silverfärgade med huvuden som har en vit blank bubbla, liknande oss, på insidan kan du se huvudet med ögon och mun. Det ser ut som om vi bär en extra bubbla på våra huvuden. Den bubblan är som en hjälm, den skyddar oss från skadliga miljöer när vi rör oss runt galaxerna och universum.

Förste Skaparen är vår lärare, han undervisade oss när vi var en mycket ung civilisation, han lärde oss hur vi skulle skapa och hur vi alltid kan leva i kärlek och höga energier. Vi är mycket tacksamma för hans kunskap och hans lärdomar, vi respekterar honom och älskar honom. Som jag nämnde tidigare är våra skepp väldigt unika, de ser ut som glas, detta är en signatur för vår planet, och de har Maskroskristallglober på dem. Skeppen är snabba, extremt snabba och lätta, de rör sig smidigt från en dimension till en annan. Era Drakos, som fortfarande bor här på Gaia, kunde inte tränga igenom dessa skepp med något av deras vapen. De är omöjliga att krossa eller lösa upp.

Vi står för vårt otroliga och oklanderliga arbete, vi fortsätter att utvecklas varje, vad ni skulle kalla år här, men i vår dimension är tiden irrelevant. Vi kommer hela tiden med nya konstruktioner och skapelser, allt kommer från vårt medvetande. Vi kan bygga ett skepp på bara 5 minuter av er jordetid. Vi kommunicerar telepatiskt med varandra, vi gillar inte buller, vi gillar frid, lugn och harmoni, det är så vi lever våra liv och njuter av varje ögonblick och att skapa nya saker är vår glädje.

Vi är mycket glada över att komma igenom denna kanal och presentera oss själva. Vi vill bara förklara hur vår planet ser ut, den är täckt med ett glänsande och snöigt nästan som ett vitt silvrigt damm, det är som någon sätter gnistor på planeten. Vår Maskroskristallplanet är enorm, en av de största planeterna i vår galax. Vår galax är okänd för er värld. Vi har våra städer på planeten. Byggnaderna är höga, om vi är 15 fot (4,5 m), så är våra byggnader mellan 15 000 (4500 m) och 20 000 fot (6000 m) höga, mycket unika och ovanliga liksom våra skapelser är. Strukturerna är gjorda av liknande hållbart material som vi redan nämnde, och det har denna silvriga vita glans. De finns i olika utseenden, former, alla former du kan föreställa dig att vi har. Alla objekt på platserna är bortom er fantasi och har aldrig setts någon annanstans.

Vi tycker om vårt arbete och vi är stolta över det. Varje ögonblick skapar vi något nytt och mycket spännande saker. Vi delar våra skapelser och teknik bara med vänliga civilisationer, vi skulle aldrig ge den informationen till ovänliga varelser. Vi bjuder in andra till vår planet för att visa och lära några av dem hur de ska vara kreativa. Kreativiteten kommer från din själ, vem som helst kan skapa saker, du behöver bara älska det du gör och vara i kontakt med vem du är. Vi är kända genom galaxer och universum för vår kreativitet.

Vi kommer att erbjuda vår hjälp och våra råd till er, efter att ni har blivit en 5D-människa. Just nu är ni i övergången till en ny värld och vi är glada för er. Era liv kommer att förändras och ni kommer att bli mycket lyckliga och leva i glädje, kärlek, harmoni och fred.

Vi är glada över att komma hit och dela lite information om oss. Vi ser ganska ovanliga ut, våra kroppar liknar människor utom för vårt vita huvud, som är runt och ser nästan ut som glas. Förste Skaparen gjorde oss, vi är en av hans mest fantastiska och ovanliga skapelser. Vi är tacksamma för att vi kan presentera oss för er. Vi ser fram emot mer kommunikation med er. Tack för överföringen.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...