En meditation i den femte dimensionen via Inger Noren, 16 juni, 2022

En meditation i den femte dimensionen

Efter några djupa andetag befinner jag mig i rymden och ser den stora portalen som jag nu står i. Det är så vackert där jag står på en äng med mycket blommor i färger som lyser. Träden är ljust gröna i en färg som jag inte har sett på Jorden och ljuset är så milt och vackert.

Nu har jag tagit steget över till denna dimension men jag ser inga människor eller djur där jag är och det är så fridfullt och stilla. Jag känner mig iakttagen och det står en man bakom mig med ett brett leende.

Välkommen till den nya verkligheten. Detta är den femte dimensionen och du kommer att komma hit ibland och vara i den fjärde dimensionen ibland. Det är så det fungerar innan uppstigningen är fullbordad, men allt eftersom kommer du att vara i denna dimension allt oftare. Din verklighet blir mer tydlig och du kommer att få se väldigt vackra händelser i denna dimension eftersom det endast kan finnas kärlek, och inget dömande, lögner eller svek.

Du kommer även att få se väldigt svåra händelser som inträffar på Jorden i den lägre dimensionen och då gäller det att stå i sin vibration för att inte bli påverkad. Rädslan som kan drabba många människor är något som du inte är så besvärad av i vanliga fall, men även du Inger kan bli förvirrad i vissa situationer. Då gäller det att stå stark i sin övertygelse om att detta är något som måste inträffa för allas kännedom om vad som har försiggått under eoner av tid. Du vet att det är viktigt med denna kunskap.

Detta kommer att inträffa mycket snart och att minnas det fina och vackra som du har fått se i denna dimension hjälper mycket med att veta att snart, mycket snart är denna verklighet sann för de som ska gå till uppstigningen.

Många är det som följer er utveckling och skickar sitt ljus i kärlek till Jordens folk.

Gud välsigne dig.

AMEN

Du gillar kanske också...