Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 juni 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 juni 2022

 

Mänskligheten sätter sig på Bättre Tidslinjer

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tittar på de olika tidslinjerna som ni har en större sannolikhet att passera, och vi kan se hur ni tillsammans har gjort saker mycket bättre för er själva när det gäller vägen framåt. Vad vi ser är att de flesta tidslinjer innehåller en mycket fridfull och smidig övergång till den femte dimensionella medvetenhetsnivån som ni i slutändan är avsedda att vara en del av. Ni kommer fortfarande att möta utmaningar, oavsett vilken tidslinje ni befinner er på, eftersom utmaningar hjälper er att växa, men ni behöver inget mer trauma som ett kollektiv för att skaka om människor eller få människor att titta på vad som finns inuti dem.

Ni arrangerar alla scenarier på natten medan ni sover med varandra så att ni kan hjälpa varandra att möta det ni behöver möta, att läka det ni behöver för att läka och att växa långsamt och medvetet. Vi vet att det finns många historier där ute om vad som kommer att hända och vad som behöver hända, men vi vill att ni ska veta att ni hela tiden omförhandlar allt detta, och ni gör det på individnivå och på kollektiv nivå. Ni väljer hela tiden, och när ni väljer att ta itu med något som finns i er kropp, som finns i er mage, som finns i ert hjärta, väljer ni den enklare vägen. När ni väljer att ignorera något som inte känns rätt inom er, det är då ni väljer en lite svårare väg.

Och ni vet att så är fallet eftersom ni ser det som utspelar sig i ert personliga liv som upplevelser som kan vara tysta samtal där två personer pratar om sina känslor och reder ut saker. Och sedan har ni scenariot där ni inte hanterar vad som finns inom er för stunden och ni trycker det åt sidan och pressar ner det, och ni ser vad som händer i de fallen. Ni gör saker svårare för er själva och för alla andra inblandade, för någon gång i framtiden kommer ni att argumentera, och det kommer att bli hetsigt, och det kommer att bli mycket ordväxling.

När ni har de upplevelserna har ni då en möjlighet att säga till er själva: ‘Jag kommer att göra det bättre nästa gång. Jag kommer att kommunicera mer och kommunicera tidigare vad jag behöver för att göra saker rätt med den personen.’ Och ibland finns det ingen annan än er själva som ni har att göra med i en situation, och så är det helt upp till er att känna era känslor, att bearbeta era känslor, att ändra ert perspektiv och att växa från en utmaning som ni står inför i ert liv. Återigen, det är vad alla utmaningar är till för. De är inbjudningar för att få er att titta på vad ni gör och hur ni ställer er till livet och vad ni kan förändra inom er själva. Och när ni gör det känner ni den omedelbara lättnaden, och ni känner expansiviteten eftersom ni precis har gått med flödet av Källenergi, som alltid expanderar.

Källan ser aldrig ut att förbli densamma. Källan är inte intresserad av likhet eller att gå tillbaka till en tidigare och bättre tid. Källan önskar all denna förändring som är över er just nu, eftersom Källan, precis som ni på själsnivå, längtar efter erfarenhet, speciellt de nya upplevelserna. Så just nu, ta ett djupt andetag, undersök ert liv som det är och omfamna det. Omfamna allt för vad det är, och vet att ni gör så gott ni kan, och ni kommer att bli bättre på att hantera alla era utmaningar eftersom er expansion och er utveckling är garanterad.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...