En meditation i den nya tiden via Inger Noren, 28 juni, 2021

De stora vågorna av energier som kommer till Jorden nu är en uppvakningstid för människorna för att få dem att vakna upp och få en ny insikt för verkligheten. Det är många människor som har börjat vakna och förstår att det är något som har hänt med oss alla i denna nedstängningstid och att det dessutom är något som har varit bra för alla. Det kan ändå vara svårt för många som har vaknat och att bryta sig loss från den lägre vibrationen med dess invanda och bekvämliga liv för många. I min meditation denna gång fick jag verkligen uppleva denna svåra men fantastiska upplevelse vi står inför uppstigningen.

 

En meditation i den nya tiden

Jag går på stigen med all grönska och ser skolan där barnen gick när de var små och jag fortsätter ned mot stranden och kanalen. Det är sommar och väldigt mycket blommor och gröna ängar. Jag ser båtarna som ligger vid hamnen och det är stilla. Jag fortsätter och flyger över staden, över Stockholms skärgård med alla öarna och jag fortsätter över havet bort mot horisonten som har en annan innebörd.

Det är en avgrund efter horisonten och den är djup och bred. Jag ser människor som står på andra sidan avgrunden och ropar på hjälp för att komma över på den sida jag står på. På den andra sidan ser jag Jorden i en grå dimma från utsläpp av rök och damm från industrier. Det är en grå värld där människorna är strandsatta, på grund av deras medvetenhet.

Många har ångrat sig och vill komma till den sidan jag står och jag känner mig så hjälplös eftersom jag inte kan nå dessa människor. Jag förstår att det är folk som har vaknat, men ändå inte haft förmågan att bryta sig loss från den lägre vibrationen och därför fastnat.

Klyftan mellan världarna är djup och bred med starka strömmar. Det är omöjligt att komma över denna klyfta och jag är så ledsen för dessa människors skull. Jag har alltid önskat att så många människor som möjligt skulle få följa med i uppstigningen.

Många gråter och är förtvivlade men jag vet att de ändå kommer att bebo Jorden när de har utvecklats i andlighet och till en högre dimension. De är inte riktigt redo än för den nya Jorden och det gör ont i mitt hjärta när jag ser den gamla Jorden försvinna i en grå dimma med dessa människor. Jag är så tacksam att jag befinner mig på den sidan jag alltid har velat vara och längtat till. Jag tackar Gud för den gåvan.

Efter denna meditation fick jag en stark insikt i hur det kommer att vara att leva på den nya Jorden. Jag såg inga människor, men det är ännu inte så många som har kommit till den högre dimensionen. Det är verkligen något som inom kort kommer att hända och jag fick uppleva denna känsla av kärlek och frihet på en fantastiskt vacker Jord med starkare färger och jag fick en känsla av en atmosfär av ljus och kärlek som jag inte har känt tidigare. Denna känsla var befriande och jag insåg att jag har försökt att leva på detta sätt i många år. Det var inte något nytt utan endast en bekräftelse om vad som väntar på Jorden efter uppstigningen.

AMEN

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...