Det Arkturiska Rådet vi Daniel Scranton 28 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet vi Daniel Scranton 28 juni 2021

 

How to Connect to Jesus Christ/Yeshua ∞The 9D Arcturian Council

Hur man ansluter sig till Jesus Kristus/Yeshua ∞Det 9:e dimensionella Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi fokuserar på vad som är lämpligast för mänskligheten att känna till, så att vi kan vägleda er i rätt riktning, en riktning som inte är förutbestämd, inte huggen i sten. Därför finns det alltid hopp för mänskligheten, oavsett hur saker kan se ut ute i världen, en värld som är en projektion av ert medvetande, som allt annat är. Kom ihåg det när ni tänker på att förändra världen och hur svårt det kommer att bli. Kom ihåg att det är lätt att ändra ert perspektiv, er synvinkel. Det är lätt att skifta fokus och det är det som är bäst för er att arbeta med just nu.

Det finns alltid bra saker som ni kan fokusera på, och det finns alltid ljus och kärlek inom varje enskild person och varje enskild situation. Det är när ni överger hoppet som ni bara kan se mörkret runt ljuset. Din vision blir dimmig och ditt sinne blir rörigt med fakta och historiska händelser. Det är dags att slänga allt detta åt sidan för er alla så att ni kan vara väldigt närvarande och så att ni kan släppa tyngden som ni inte behöver fokusera på. Förbli ljus och stanna i ljuset och utnyttja sedan ljusets kraft. Ljusets kraft ligger inte i dess förmåga att besegra mörkret; ljusets kraft ligger i dess förmåga att belysa vad alla behöver se för att det ska kunna läka.

Du är där för att läka, skifta och fungera som ljuset i en värld som behövde dig, en värld som lockade fram dig från den mycket bekväma icke-fysiska världen där du tidigare bodde. Du kom fram för att vara ljuset, precis som den som heter Jesus Kristus. Ljuset som sken inom honom finns också inom dig och alla andra, och det var en annan del av Jesu lärdomar, och det är den som alla behöver fokusera på för att läka, för att bli den vision som han höll för er alla.

Du har så mycket styrka och kraft i dig när du skiner det ljuset och du ansluter dig till Jesus, eller som så många av er refererar till honom som Yeshua. Och det ljuset är det som kommer att föra dig in i den femte dimensionen, för det kommer att förändra dig från insidan, smälta bort allt som döljer det och skina ett ljus på vad dina medmänniskor behöver se eller känna igen. Detta är vägen, och det är det sätt som Yeshua lärde er alla. Tiden är nu inne att genomföra dessa läror och åstadkomma de stora förändringar som kommer att leda till medvetenhetsskifte där på planeten Jorden.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att förmedla oss med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...