En Som Tjänar (OWS) via James McConnell, 26 oktober, 2022

En Som Tjänar
Via James McConnell, 26 oktober 2022
Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar! En Som Tjänar här. Shoshanna är här och tillbaka med oss, underbart.
Och vi är redo att fortsätta med det här programmet som vi arbetar tillsammans med er i den här gruppen, och också ni som läser dessa ord eller lyssnar till dessa ord efteråt, och ännu viktigare känner genklang av dessa ord.
Vi kan inte göra allt för er, även om vi ibland önskade att vi kunde det. Vi vet att vi förmedlar information till er, ibland för döva öron, men ibland går det fram. Men vi vet att när vi fortsätter att arbeta med den här gruppen, går det äntligen fram. Ni förstår vilka ni är och vad ni kom hit för.
Ni förstår att ni är de som ni har väntat på, och inte oss. Inte på dem från Galaktikerna som kommer för att rädda er, utan på er själva. Ni är de som ska fortsätta att sprida ljuset. Först ska ni förankra ljuset, som ni redan har gjort, och sedan sprida ljuset, som ni gör nu.
Varje gång ni öppnar munnen och delar med er av den sanning ni känner till, sprider ni ljuset. Oavsett om det är på dessa möten, med familjen, era vänner eller bekanta, var det än är.
Eller om ni möter någon på vägen och om ni får en känsla av att de är öppna för att höra vad ni kan ge dem. Det är ett uppvaknande för dem. Det är att dela med sig av Ljuset. Det är att föra fram sanningen till dem, så att de kan börja gå igenom uppvakningsprocessen. De kan börja ställa frågorna inom sig själva: ”Varför hör jag detta nu? Vem är jag egentligen? Vad är jag här för? Vad handlar det här livet om? Det måste finnas mer än vad vi hör från våra vanliga nyheter?”
Ja, som ni alla vet, det finns så mycket mer än vi hör på nyheterna, därför att de är de mörka krafternas nickedockor. Det är allt de är, och det är allt de kommer att vara.
Men de håller också på att förändras. Var medvetna om det. Det kommer att förändras precis som allt annat förändras. Det kommer att komma en tid när ni kommer att höra från era vanliga källor igen, och de kommer att komma tillbaka och dela med sig av sanningen, de riktiga sanningarna som ni alla vill höra, inte vad ”de” vill att ni ska höra. Okay?
Vi är redo för era frågor nu om ni har några.
Gäst: Jag har en fråga.
OWS: Ja?
Gäst: Den här frågan behöver lite bakgrund innan jag faktiskt ställer den. Så, jag blev kallad att besöka Mt. Shasta förra helgen. Jag for dit och mötte några Gamla Uppvaknade vänner därute. Vi hade trevligt, vandrade upp på berget, gick för att se vattenfallet, hittade nya stigar och hade en fullmåneceremoni som var riktigt bra.
Men medan jag var där försökte jag fundera ut varför jag blev ditkallad, och jag ville tala med någon i Telos, eller få tillåtelse att komma in i Telos för att forska vidare där. Men jag blev aldrig kontaktad. Jag åkte tillbaka till flygplatsen för att åka hem, och under bilfärden kände jag en närvaro. Jag frågade närvaron om den var av Ljuset och fick namnet `Adama.´ Så vitt jag vet är Adama ledare för Telos. Vi började prata medan jag körde, och det började kännas bättre och bättre.
Och där bestämde jag mig för att det var okej att sänka garden och kalla honom min vän, eller säga att vi är vänner. Så fort ordet ”vänner” slank ur min mun fick jag en enorm, gigantisk energidusch som omedelbart fick mig att börja gråta, fastän jag inte var ledsen. Och som jag sa, jag höll på att köra bil. Jag var tvungen att stanna. Jag fann en bensinstation. Jag stängde av motorn och bölade som en bebis, utan att veta varför jag gjorde det. Jag kunde bara inte sluta.
Så min fråga är, var det verkligen Adama och i så fall, varför grät jag som en bebis?
OWS: Käre Thomas, vet du hur långt … Thomas Tvivlaren, vet du hur långt vi har kommit under denna tid vi har arbetat med dig, och de av dina guider som har arbetat med dig för att ta dig till den punkt där du är nu? Att du ens skulle börja tvivla på att det som kom till dig var det som du kände att det var. Och ja, det var Adama. Han kom till dig för att du var i det området av Mt. Shasta, trots att du hade lämnat det.
Och anledningen till att du bröt ihop och grät är för att du kände sanningen komma fram. Du visste att den skulle komma fram. Du visste det. Du visste djupt inom dig att du har kontakt med den, och det är därför han kom till dig i detta avseende. Det är allt vi kan säga just nu. Du är verkligen på rätt spår med att tro och släppa dina tvivel, som du har haft inom dig så länge. Men det börjar blekna mer och mer som vi ser det.
Oh, vi lägger till en sak här: snälla förstå, det här är en personlig fråga från mig, men den kan riktas till er alla, att ni ibland tvivlar på det som kommer till er, tvivlar på det som förs fram till er i termer av förstående kunskap, att ni har det djupt inom er. Och det är en process som ni alla går igenom. Ni har alla upplevelser av tvivel ibland, även om det inte sker i vaket tillstånd, så sker det i drömmen.
Så ha tillit. Tro. När det känns rätt inom er, när det ger en typ av respons, som den här frågeställaren hade, då vet ni att det faktiskt är ert Högre Guds-Jag eller olika guider som arbetar med er för att ta er vidare längs processen. Okej? Shoshanna har du något att tillägga här?
Shoshanna: (JoAnnas Högre Jag, kanaliserat av JoAnna McConnell) Vi vill delta. Kan vi delta, käre Broder?
Gäst: Snälla gör det.
Shoshanna: Käre Broder, så fantastiskt! Det är vad vi kan säga. Vilken otrolig upplevelse du har haft. Vi vill också säga att känslorna du kände grundade sig på tanken att du återigen förenas med din familj. Du vet inte det här på en tredimensionell medveten nivå, för du undrar: ”Varför gråter jag?” Kan du föreställa dig att du är en del av en familj som älskar dig så djupt och önskar återförenas med dig så mycket, att ditt hjärta öppnade sig som en blomma, och tårarna rullade ner för dina kinder för att du på någon nivå kände att du håller på att återförenas med dessa underbara Uppstigna Mästare som du är en del av, som är en del av din själsfamilj. Vi vill tala om för dig att du uttryckte en känsla av att återförenas, och det var tårar av glädje, min Broder, inte av sorg. Namaste.
OWS: Ja. Mycket bra.
Gäst: Tack så mycket.
OWS: Vi är redo för nästa fråga om det finns någon.
Gäst: God afton. Jag har en fråga, tack.
OWS: Ja?
Gäst: Jag har lyssnat på dessa samtal i flera år och du uppmanar oss alltid att lämna kroppen genom det tredje ögat, inte från det tredje chakrat, från det tredje ögat, eller hur? Men i ett par veckor nu har vi, tre eller fyra gånger, lämnat kroppen genom kronchakrat, och sedan återförenat alla chakran med bara ett vitt ljus i själschakrat. Och jag vet att detta är mycket betydelsefullt, men jag skulle vilja ha en djupare kunskap om vad som händer. Vad är betydelsen av denna förändring?
OWS: Precis det som vi har sagt, vi arbetar med er alla i ett program här. Ett program för att fortsätta att föra er framåt i er uppstigningsprocess. Och en del av det är att ni ska bli medvetna om er ljuskropp. Och eftersom ni arbetar med Själens Chakra nu, och alla chakran kommer samman, betyder det att ni håller på att arbeta med er ljuskropp nu.
Du håller på att skapa din ljuskropp, eller faktiskt skulle jag säga att du återskapar din ljuskropp, och vetskapen om att du är inom den ljuskroppen. Så vi har rört oss från att du tidigare ha trätt ut ur ditt tredje chakra, som du sa, solar plexusområdet, egots centrum, till det tredje ögats centrum som vi också introducerade dig för under processen, och som nu har fört dig framåt mot nästa steg där du arbetar med din ljuskropp direkt. Okej?
Det är vad det hela handlar om, och det kommer att bli fler framsteg. Shoshanna har du något att tillägga här?
Shoshanna: Vi vill delta. Kan vi delta, kära Syster?
Gäst: Ja tack.
Shoshanna: Kära Syster, du har tagit examen! Du är nu på väg till ditt mästerskap. Namaste.
OWS: Mycket bra.
Gäst: Kan jag ställa en annan fråga?
OWS: Naturligtvis.
Gäst: Jag har studerat lite yoga tidigare så jag undrar, när man öppnar kronchakrat, betyder det att man är på väg mot uppstigningen? Jag skulle vilja veta om det är sant, eller var jag vilseledda med den kunskapen? Tack.
Shoshanna: Kära Syster, den högsta punkten av utträde för människan är Kronchakrat. Det är den högsta punkten och det är vägen till mästerskap, och det är vägen till uppstigning, så det är korrekt. Namaste.
Gäst: Wow. Detta är mycket betydelsefullt, faktiskt. Tack så mycket.
Shoshanna: Det är det, kära Syster, och många känner inte till denna betydelse. Namaste.
OWS: Vi kommer att lägga till en sak till här. Vad vi har gjort med er som kommer från den västra delen av världen liknar det här, men är annorlunda mot vad de i den östra delen av världen har gjort i tusentals år i arbetet med den här processen. Vi har bara arbetat med er på ett annat sätt. Istället för att arbeta med Kundalini direkt, vilket ibland kan vara ganska farligt om det används felaktigt. Vi har på sätt och vis hittat ett annat sätt, en annan bakdörr så att säga, som arbetar mer med ert medvetande här i denna västerländska delen av världen. Okej?
Gäst: Åh ja, tack för den andra vägen till framsteg, eftersom den andra, den österländska kunde vara ganska lång och problematisk ibland. Tack så mycket för all din hjälp.
OWS: Ja. Mycket bra. Finns det några fler frågor?
Gäst: Hej! Den här konversationen får mig att ta upp en fråga jag hade tidigare. Inte Själ Stjärnchakrat, men jag vet att vi skulle kunna gå till 12 eller 13 chakran. Jag har tittat tillbaka på de senaste åren, och jag ser hur ni har arbetat med det tills vi äntligen är vid denna punkt där vi lämnar vårt Själ Stjärnechakra. Så jag undrar om vår uppstigning kommer att fortsätta på en liknande väg, och att vi inte riktigt kommer att kunna uppnå det förrän vi träffar det tolfte chakrat, eller vad det nu är. Och om det blir en långsam process, eller om ljuset äter upp processen, eller kommer det fortfarande att vara en slags utdragen process när det gäller vår uppstigning?
OWS: Uppstigningsprocessen är upp till var och en. Den är inte upp till kollektivet, vill vi säga här. Med andra ord, vid varje given punkt skulle du, som individ, kunna stiga upp. Det är inte beroende av oss som arbetar med den här gruppen att åstadkomma det.
Men å andra sida, gör vi det här för att ta er till en punkt att när Solblixten inträffar är ni fullständigt förberedda, så att ni fullt ut kan ta emot hela intensiteten av den Solblixten och inte ha, skulle vi säga, de svårigheter som den som inte är förberedd kan få. Vi har förberett er för allt detta.
Vi förbereder er också för avslöjanden om de som kommer från skyarna, eftersom de är redo att visa sig mer och mer, och närmare och närmare. Okej? Shoshanna?
Shoshanna: Vi har något att berätta. Är det Ok?
Gäst: Ja tack.
Shoshanna: Kära Syster, det här är ett meddelande till alla som lyssnar. Du måste förstå att det inte finns något 12. Det är en tidskonstruktion av den tredje dimensionen som får varelserna i denna värld att tro att saker är snabba, långsamma och har hastighet, och det har de inte. Det är en process som många människor har upplevt i miljarder år för att gå framåt i medvetandet. Så vi kommer att säga att snarare än att ha perspektivet långsam, ha perspektivet av njutning. Njut av resan. Namaste.
OWS: Mycket bra. Finns det ytterligare frågor här innan vi släpper kanalen?
Gäst: Ja, jag har en fråga. Min fråga är relaterad till att följa upp min fråga, tror jag. För två veckor sedan när jag sa att när jag är i stora folksamlingar och försöker, i brist på en bättre term, ena folket genom Själens Stjärnchakra och genom våra hjärtan. Så på den senaste föreställningen som jag var på stod jag bokstavligen mitt i publiken och hade roligt med den, som du sa En Som Tjänar, och väntade på att alla skulle vara i rätt energi. Alla sjöng deras sånger. Alla var på jättebra humör. För mig var det förmodligen det mest öppna och mottagliga tillståndet för människorna i den skaran. Jag var också på folk som gick förbi, och försökte bokstavligen aktivera deras Sol Stjärnechakra. Det kändes som om jag blev ledd att göra det. Jag tittade inte på någon särskild individ, jag tittade på alla deras Själ Stjärnechakran. Jag tittade över deras huvuden. Så när folk gick förbi knäppte jag med fingrarna, och jag sände dem kärlek och ljus genom mitt hjärta, och försökte aktivera deras Själstjärnechakra.
Så min fråga är, är det här en teknik som faktiskt fungerar? Finns det någon annan teknik som jag kan använda där det finns stora folkmassor, eller när jag går förbi människor? Jag försöker kasta ljuset så mycket jag kan, särskilt i större folksamlingar. Jag försökte faktiskt att ena folksamlingen och föra dem samman som en. Min fråga är, kanske du kan verifiera vilken typ av inverkan det faktiskt har, om det verkligen fungerar att aktivera Själens Stjärnchakra, eller om det finns något annat jag kan göra?
OWS: Mer än du kan ana just nu, käre Broder. Du har en effekt här på dem omkring dig. Speciellt de som är i närheten av dig, därför att du fortfarande har känslan av tid och rum, när du gör det här. Så även om det kan påverka hela området, behöver du inte vara i det området. En individ som arbetar med ljuset kan skapa mirakel överallt, så länge de tror att de kan göra det. Och på grun av din tro, käre Broder, gör du det. Och vi talar här om Själstjärnechakrat, som ni gör här. Mycket bra. Vi berömmer er eftersom ni inte bara arbetar med det här, men tror på er själva i arbetet med detta. Shoshanna har du något att tillägga?
Shoshanna: Vi vill delta här. Får vi det Käre Broder?
Gäst: Naturligtvis får ni det.
Shoshanna: Käre Broder, vi fnissar lite, för du har gjort det här. Du har gjort detta i en annan livstid och i andra världar där du har väckt upp många. Du visste, eller kom ihåg det här. Du använder de färdigheter som du använde i många andra liv, förstår du, i många andra inkarnationer. Det här är något som är främmande för dig i den tredje dimensionen, men det är fortfarande av ljuset. Du säger: ”Åh, jag kan knäppa med fingrarna och personen kommer att vakna,” som om du har gjort det förut. Och vi kan tala om för dig, du jobbar på det, Broder. Du gör det! Och som En Som Tjänar har sagt, vi berömmer dig också.
Det vi måste varna er för är att det inte händer något omedelbart i denna den tredje världen, men det är en utveckling för många. Det arbete ni håller på att göra nu, kommer att visa sig i uppvaknandet av andra i en annan tid. Det kan ta ett år. Det kan ta lite tid att bygga upp innan det inträffar. Men vi måste be er att fortsätta! Gör det! Namaste.
OWS: På grund av detta är ni Systembekämpare, precis som ni alla kom hit för att vara Systembekämpare. Det är därför ni alla har förts samman här. Och de av er som är med på dessa samtal, förblir med. Vissa är med, och sedan lämnar de av någon anledning, men det är deras resa. Ni är kallade till resan för att vara dessa Systembekämpare. Och vi förbereder er för allt detta. Vi är redo för nästa fråga om det finns någon mer, och sedan lämnar vi kanalen.
Gäst: Ja. Kan du höra mig?
OWS: För en fråga, ja?
Gäst: Jag har arbetat med några andra faktorer som ni ännu inte har nämnt. Jag blev ledd till alla dessa chakran innan jag ens gick med i den här gruppen. Mitt antagande var att eftersom jag blev ledd till dem så var de bra för mig. Och sedan började du lägga till några chakran som jag har arbetat med. Det finns också en speciell jag känner till som är mycket kraftfull, och den finns ovanför Själstjärnan. Som jag förstår det, är det den som vi går igenom till vår förening med Källan och vår fullständiga galaktiska, om du så vill, Ljusfamilj.
OWS: Vi skulle bara säga, att precis som vi arbetar med alla er i den här processen och varit noga med att inte störa det centrala nervsystemet för mycket när vi arbetar med det här, så skulle vi säga samma sak till er, att ni måste vara försiktiga med det här. Var medvetna inom er själva när ni arbetar med dessa saker att ni går framför flocken, och det kan medföra några farliga effekter av det här. Det är, som vi har sagt många gånger i arbetet med Kundalinienergin, att ni kan ta himlen med storm här. Du måste vara mycket försiktig med detta, speciellt när du arbetar med andra med det här. Det är en sak med dig själv, men det är en annan sak att lära andra det som du själv inte är helt redo att göra ännu. Okej? Shoshanna?
Gäst: Tack!
Shoshanna: Kära Syster, allt som En Som Tjänar har sagt är en korrekt skildring av vad som kan inträffa. Vad vi har funnit är att det finns väldigt få i denna värld som är redo för det här. De är mycket få. Men i era övningar kanske ni stöter på en eller två. Men vi vill tala om för dig, att för att lära ut något på ett korrekt sätt, på ett målmedvetet sätt, måste man ha upplevt det, förstår du. Namaste.
Gäst: Tack så mycket. Jag uppskattar er tydlighet, båda två.
OWS: Mycket bra. Vi är redo att släppa kanalen. Shoshanna, har du någonting du vill förmedla här?
Shoshanna: Frid vare med er och var beredda.
Shanti: Frid vare med er.
Kanaliserat av James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...