Gudinnan Artemis kanaliserad av Sara Lindberg 2022-10-30

 

Gudinnan Artemis kanaliserad av Sara Lindberg 2022-10-30

Jag är Artemis, jaktens, månens och de vilda djurens gudinna. Min kanal ber mig berätta om det som händer i Sverige och i världen den här tiden.

  Det händer mycket under ytan som de allra flesta är ovetande om. En ny regering har tillträtt, styrd av det parti som benämns Sverigedemokraterna. Allt sker enligt den gudomliga planen.

  Misstron mot politikerna är stor. Ingen förväntar sig någon egentlig förändring av något väsentligt. Många kommer att bli ytterst förvånade.

  Om runt tre veckor kommer ett startskott för den nya tiden. De som ännu kämpar med de tunga energierna blir ännu mera nedtyngda. Endast de med harmoni i sinnet kommer att gå vidare utan mera besvär.

  Allt som sägs i vanliga media är vinklat, lyft ur sitt sammanhang, vida överdrivet eller osant rakt av. Tro inte allt som påstås. Tänk lite själva.

  Vintern blir besvärlig för många. Jag kan se dyra utgifter för alla. Ekonomin är helt klart på väg mot slutet av sin tid. Något nytt och bättre kommer. Allt är redan förberett.

  Bekymra er inte över hot om kärnvapen. Inga sådana kommer att användas. Allt prat om dem gynnar ondskan, de som lever på människors rädsla. Ge dem ingen mera näring! Deras tid är över. De ser det själva. Alla spelregler bryts, de är utom sig. Alla som håller ljusets låga inom sig är beskyddade, men de som ger efter för rädslan går en svår tid till mötes nu.

  Bara ta det lugnt. Försök ta er ut i naturen så ofta det går. Skapa skönhet och gör det så fint ni kan i era hem, det blir tyvärr mycket tid ni kommer att få tillbringa där den kommande vintern.

  Alla ni som tar del av detta budskap, vet att allt är väl och att ljuset redan har segrat på Jorden. Gläds, ty underbara tider väntar!

  Med all min kärlek avslutar jag detta meddelande.

  Gudinnan Artemis.

Du gillar kanske också...