Saint Germain och OWS via James McConnell, 7 juli 2019

Saint Germain och OWS via James McConnell

7 juli 2019

Jag är er Saint Germain.

Jag frågade denne (James) om jag kunde komma vid detta tillfälle för att vara med er i den tid ni är i nu, denna tid som ni närmar er.

Ni talade om Händelsen tidigare i er diskussion och om vad Händelsen är, och vad som skulle hända sedan, och vad som hindrat den från att hända så här långt. Men sanningen är, mina vänner, att Händelsen redan är på väg att ske. Det är sant att den inte har utvecklats precis som ni skulle förvänta er, men den är på gång. Det är samma sak med er uppstigning, den är på gång. Ni har arbetat mot denna kulminering av alla saker tillsammans på en gång.

Alla de många händelser som det talats om är i processen. Alla de energivågor som kommit in för er till den punkt där ni kommer att kunna uthärda den stora energi som kommer att komma från den universella centrala solen, från själva Källan. Och den energin kommer till planeten nu. Hur lång tid det tar beror på människans medvetande, människans kollektiva medvetande.

Och ja, det är sant, när de som fortfarande anses tillhöra de mörka styrkorna, så snart de tagits bort ur bilden, låt säga, så snart de inte längre kan påverka förändringarna, då kan Övergången ske fullt ut. Så ni är nu i processen av att det sker. Allting ni gjort leder till dessa ögonblick då den fulla Övergången kan ske.

För det är sant att Källan, Högste Skaparen, har sagt att ”det räcker nu”. Och när väl dessa ord, denna känsla, uttalades, började allting att röra på sig. Alla Galaktikerna började planera sina projekt, sina många olika projekt, började organisera sina delegationer som kommer att introduceras till planeten, som nu introduceras till många av er i den här gruppen och i andra grupper också.

Och som KaRa sagt till er, denna särskilda grupp förbereds för dessa kontakter. Vi kan inte gå in på för mycket information om det just nu, men vet att det är på gång.

Och ja, det sker fortfarande många saker bakom kulisserna ännu. Många saker som inte ens de av er som har ögon att se med kan se ännu. Men det kommer. Och avslöjanden om sanningen kommer.

Er Republik, den Nya Republiken, eller den Gamla Republiken, hur ni nu vill se på den, kommer. Den kommer närmare och närmare ett tillkännagivande. Den har hållits tillbaka flera gånger nu, men den kommer att genomföras. Precis som många andra nya avslöjanden kommer att föras fram. Sanningen finns där ute, och sanningen skall avslöjas, för den MÅSTE avslöjas.

De mörka styrkorna kan inte hålla den tillbaka mycket längre, även om de fortsätter att försöka, även om de fortsätter att tro att de har kontrollen över planeten. Men även de inser att de sakta håller på att släppa den kontrollen. Fortfarande är det ändå många som vägrar släppa taget. Men de har inget val i den frågan så mycket längre.

Så vet, var och en av er, att ni har planerat, förberett er, inte i dagar eller månader, eller ens år, inte ens i århundraden, utan i tusentals år har ni byggt mot detta som en kollektiv grupp där gamla själar verkligen kommit samman igen, som de ni känner som de 144 000.

Men det är fler än bara de 144 000 nu. Det är miljoner och åter miljoner Ljusarbetare och Krigare som arbetar för att få hela denna Övergång att bära frukt, för detta slutliga crescendo, kulmineringen av allt det ni byggt mot. Det är er arvslott, mina vänner, mina Bröder och Systrar. Den arvslott ni byggt och byggt och byggt och rört er mot. Allt det ligger nära sitt slut.

Som Sananda många gånger har sagt, mållinjen ligger där rakt framför er. Allt ni behöver göra är att ta åt er den sista lilla kraften. Känn adrenalinet flöda in i er i de sista ögonblicken före mållinjen. Sedan kan ni korsa den.

När ni väl har gjort det kommer många av er, som det sagts, tack vare den ni är, tack vare den arvslott ni bär, att vända tillbaka över mållinjen och hjälpa dem som kämpar bakom er, dem som är nära mållinjen. De kommer att vara den andra vågen. Ni kommer att hjälpa dem över linjen om ni så väljer. Sedan kommer dessa att i sin tur vända tillbaka och hjälpa den tredje vågen.

Ja, det kommer att finnas de som väljer att inte uppstiga, och det är deras val, och det helt utan dömande av något slag från oss eller Källan. Ingen dömer er annat än ni själva. Kom alltid ihåg det. Ingen kan döma er utom ni.

Jag lämnar er nu som Saint Germain, i vetskap om att dessa tider fortsätter. Och tiderna blir mindre och mindre nu, flytande ögonblick ska ni ännu genomgå. Släpp taget nu. Släpp taget om alla förutfattade meningar. Släpp allt som kan hålla er tillbaka från den sista knuffen som nu krävs.

Jag är Saint Germain. Jag lämnar er nu i frid och kärlek och enhet, och så att det Violetta Ljuset kan fortsätta bada er, precis som det badade mig och många andra tidigare. Låt det skölja över er. Låt det rena er. Kärlekens eld.

 

ONE WHO SERVES (En Som Tjänar)

Om mani, padme, hum; om, mani, padme, hum, hum, hum. Hälsningar till er! En Som Tjänar är här för att vara med er. Ingen Shosanna, Kära Shosanna, med oss idag. Men vi ska göra vad vi kan för att besvara era frågor. Om ni har några.

Innan vi gör det dock, har vi ett kort meddelande till er, och det meddelandet är att ni ska fortsätta med att fortsätta. Fortsätt, även om det ibland känns som om ni bara vill kura ihop och sova och aldrig vakna upp igen. Vi vet att ni får dessa känslor ibland, och vi förstår det. Det är normalt för er att få dem. Men fortsätt framåt. Fortsätt kämpa er fram till mållinjen. Den finns där inom räckhåll, ni behöver bara fortsätta framåt. Få adrenalinet att flöda, som Saint Germain sade. Få igång det för den sista knuffen.

Och innan ni vet ordet av så kommer ni att vara över mållinjen. Ni kommer att ha gjort det. Och ni kommer att se tillbaka på alla dessa livstider ni gått genom och ni kommer att säga att det var värt mödan, det var värt mödan för jag är framme nu, VI är framme nu. Vi har gjort det. Det är gjort!

Har ni några frågor nu, till En Som Tjänar?

Gäst: Ja, En Som Tjänar. Vi har en via mail, han frågade om Draco och Arkonerna och andra som dem som förstör jorden ska bli regenererade i den galaktiska centrala solen vid tiden för händelsen?

OWS: Svaret är ja och nej. Svaret nej beror på att de redan blivit det. Många har redan tagits bort från planeten, bort från den störning de kunde orsaka planeten, de kan inte längre göra det eftersom de har tagits bort ur bilden, skulle vi säga.

De som är i den fjärde dimensionen och de som är på planeten i den tredje dimensionen, många av dem har tagits bort. De har erbjudits ljuset och om de vägrade, vilket en del av dem gjorde, inte alla, men några gjorde det, så var det deras val. Och det har sagts många gånger, de kan antingen vända sig till ljuset eller bli uppslukat av det. Och i det fallet blev de uppslukade av ljuset och regenererade i den centrala solen, som ni säger här, det är korrekt.

Det finns sådana som fortsätter att vara kvar här på planeten, både fysiskt och icke-fysiskt, och dessa ses också till, ska vi säga. Och av dem som är här fysiskt har de flesta nu insett att de nått slutet på sitt styre här. De kommer inte längre att kunna ha kontrollen. De har förstått det.

Vissa är fortfarande envisa och fortsätter att hålla fast och hålla fast, i tron att de i sista minuten kommer att räddas, men det kommer inte att hända. Det kommer inte att bli någon räddning. Ingen gottgörelse. De kommer att antingen tas bort från planeten eller på något sätt lämnas över till planeten, lämnas över till planetens kollektiva medvetande, och kommer att få sina rättvisa domar som ett resultat av det. Men en del av dessa saker har ännu inte beslutats precis hur det ska göras.

Men förstå att de som haft kontrollen i så lång tid inte längre har den. Ok?

Gäst: Tack.

OWS: Några andra frågor?

Gäst: Jag har en fråga, En Som Tjänar. Hej. James nämnde tidigare idag att han hört att President Trump skulle tillkännage att John F. Kennedy Jr. faktiskt är vid liv och skulle visa … (sändning avbröts)

OWS: Ni undrar nu, förstår jag, om John F. Kennedy Jr. är vid liv och om han är del av President Trumps tillkännagivanden, de som ännu återstår att komma, är det korrekt? Är det vad ni frågar?

Gäst: Ja, det är det.

OWS: Vi skulle älska att kunna svara på den frågan, men vi får inte göra det direkt. Vi kan säga att det finns mycket bakom kulisserna som ni ännu inte är medvetna om. Men det förekommer mycket antydningar, mycket vinkar som kommer fram på många sätt. Sanningen kommer ut, och den läcks ut lite i taget och ibland mer än så. Den kan inte hållas tillbaka. Och den typen av saker ni förstår att det ligger en del sanning i, det är korrekt.

Vi kan dock inte säga direkt, om denne fortfarande är med er här, men vi kan säga att det kommer att vara en del riktigt stora överraskningar som kommer fram. Som ni hört oss säga många gånger, vi vill inte förstöra överraskningen för er. Så om vi säger det ena eller andra så blir det ingen överraskning, förstår ni?

Så luta er bara tillbaka, ha säkerhetsbältet på, gör er redo att titta på showen, ta med popcorn. För filmen har verkligen startat nu. Ok?

Gäst: Tack så mycket, En Som Tjänar.

OWS: Några andra frågor?

Gäst: Ja, En Som Tjänar. Den andra delen av frågan jag trodde skulle ställas är, var det meningen att någon sorts större avslöjande skulle göras den 4:e juli, men som stoppades?

OWS: Vi kan säga att svaret på det är bekräftande. Det är ja på det. Det skulle bli ett annat tillkännagivande än det som gjordes, och det blev beskuret av olika orsaker. Vi kan inte gå in på orsakerna eller timingen här, men vet att det fanns planer, och de planerna kommer fortfarande att komma fram. Ok?

Gäst: Ok. Kan jag ställa en fråga också? Det där var en del av hennes tror jag, men kan jag också ställa en fråga, är det ok?

OWS: Ja.

Gäst: Ok. Det har på något sätt kommit ut att Brad Pitt, en av våra filmstjärnor, har lämnat ut pedofilringen i Hollywood. Är det sant, och är det en av dominobrickorna som faller.

OWS: Vi ska inte säga att det är en av dominobrickorna, men ja, det är sant. Sorgligt nog är det sanning i mycket av detta. De som många på planeten ser upp till som förebilder och sådant, kommer att visa sig vara inte så bra förebilder. Det är allt vi kan säga, vi kan verkligen inte lämna ut namn här, eller något sådant. Men det ligger mycket sanning i att det finns en del mycket mörk underbyggnad bakom hela er Hollywood-scen, ska vi säga.

Gäst: Tack.

OWS: Andra frågor?

Gäst: En Som Tjänar, hej, jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag är bekymrad över jordbävningarna i Kalifornien. Jag har på något sätt en känsla att det särskilda området, jag har sett några mycket märkliga energier under jord, och det verkar som om dessa jordbävningar inte har varit naturliga, utan på något sätt människo-relaterade. Kan du förklara vad som pågår, är du snäll?

OWS: Vi kan berätta för dig att du är korrekt i din förståelse att mycket av detta inte är jorden, det är inte en naturlig företeelse.

Närhelst en naturlig sådan företeelse varit på gång har, de i Alliansen och Galaktikerna gjort vad de kunnat för att motverka den. Kontinentalplattorna kommer att slå ihop någon gång i framtiden, men det är långt in i framtiden som vi ser det nu, då det kommer att bli en stor katastrof vid Kaliforniens kust, men det blir långt efter att Övergången sker, och det finns ingen anledning att oroa sig för detta då de som kommer att påverkas lätt kan undvika situationen vid den tiden.

Beträffande tiden nu och de saker som händer, de är i sin ”sista minut”, ska vi säga, från de mörka styrkorna som försöker skapa kaos här på planeten. Men det som skulle skapa en stor katastrof avstyrdes av dem som var förberedda och förstod vad som var på gång och kunde stoppa det i tid.

Detta har hänt många, många gånger över hela planeten. Alliansen är medvetna innan kabalen kan göra sina drag. Och de gör mycket för att minska effekten av det som kunde ske. Ok?

Gäst: Oj oj, tack, En Som Tjänar. Jag är så tacksam för mina Galaktiska vänner. Tack så mycket.

OWS: Fler frågor?

Gäst: Jag har en fråga. När man springer på en Andlig Guide eller en person i matrisen, hur vet man om man kommer att träffa dem igen?

OWS: Vänligen förklara närmare. När man ser dem i matrisen? Vad syftar du på?

Gäst: Precis som en person, någon som är en guide som hjälper en på ens resor, genom resorna.

OWS: Du undrar om du kommer att träffa dem efter Övergången? Efter Händelsen? Efter uppstigningen?

Gäst: Ja.

OWS: Helt säkert. Helt säkert kommer du att göra det. Ni kommer inte bara att träffa era guider och återförenas med dem och era familjer från Galaktikerna och Agartherna, utan ni kommer också att återförenas med era kära som gått över i denna livstid. Så allt det ligger framför er. Storslagen återförening är precis vad det kommer att bli. Mycket bortom vad ni kan föreställa er. Ok?

Gäst: Ja, tack.

OWS: Några ytterligare frågor?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja.

Gäst: Tänkte President Trump utropa Republiken den 4:e juli?

OWS: Det är också något vi inte kan säga direkt, men som vi svarade i den förra frågan, allt det är en del av det uttryck som skall komma fram i den tid eller vibration (vi försöker inte använda ”tid” – vi ”försöker” inte, vi använder inte ”tid” längre om vi inte måste, vi försöker använda ”vibration”), så när vibrationen är rätt för det, då kommer det att ske, och många tillkännagivanden tillsammans med detta också. Mycket har planerats.

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Ja. Fler frågor?

Gäst: Jag har en till fråga. Kan ni ge oss några sätt att ta hand om våra kroppar som kan hjälpa oss att komma genom den höga energivibrationen som vi känner? Så att vi inte känner oss så yra, har sådan huvudvärk eller blir så trötta? Finns det något annat sätt vi kan hjälpa oss själva?

OWS: Kära hjärtanes, Kära Syster. Det är vad vi gjort i många år, här, arbetande med denna grupp under dessa söndags-samtal. Vi har gjort det utan att ens veta att det skedde. Närhelst ni gör dessa meditationer, arbetar ni med detta. Ni arbetar med att acklimatisera er till energierna, arbetar med att ta in energierna som kommer och förstå vad de är först och främst, därför att det då tar bort rädslan.

Ni förstår, om ni börjar känna er yra, om ni börjar känna hjärtat bulta och sådana saker, skulle ni förut varit rädda och tänkt, ”oj sjutton, jag får en hjärtattack”. Men nu är rädslan borttagen eftersom ni inser, ”äsch, det är bara ett uppstigningssymptom; äsch, det är bara en energivåg som kommer in och den är starkare, men jag kan hantera den nu”.

Detta hände precis med James. Och han gick genom exakt den tankeprocessen. ”Vad är det här nu, är jag på väg att bli sjuk, eller är det något med hjärtat”, eller något liknande. Och sedan sade han, ”Nej, det är det inte, det är energierna som kommer in; energierna är helt enkelt starkare och jag kommer att tåla det.” Det är precis vad som skedde och hände, och kort därefter var allt borta.

Så det är vad vi skulle säga till er: var inte rädda i den frågan här. Rädsla för fram dessa saker ännu mer. Var i kärlek. Var i glädje. Var lyckliga. Känn saligheten inom er hellre än nedstämdheten, hellre än sådana saker. Gå ut i naturen, verkligen. Det är alltid kuren för nästan allting vad gäller dessa uppstigningssymptom. Gå ut i naturen. Om ni känner att detta kommer över er, gå ut i solskenet. Känn solstrålarna träffa er. Gå ut i naturen och titta på träden. Se skönheten i träden och växterna.

Se färgen, då den nu förändras, därför att ert tredje öga öppnas. Har ni alla lagt märke till det, förresten? Har ni lagt märke till förändringen i färger i naturen nu? Livligheten och klarheten? För ni rör er in i en högre dimension. Och då den högre dimensionen fortsätter att utvecklas här, kommer ni att se mycket, mycket livligare färger än någonsin förut.

Vi hoppas att detta besvarar din fråga något. Vi har arbetat med detta på olika sätt för att göra er redo för allt detta. Ok?

Gäst: Ja. Tack så väldigt mycket, jag vill också tacka för alla synkroniciteter jag upplevt dessa dagar, vilket har varit underbart.

OWS: Mycket bra. Tacka inte oss för synkroniciteterna, tacka dig själv. För det är du och ditt Högre Själv som skapar detta. Ok?

Gäst: En Som Tjänar?

OWS: Ja?

Gäst: Jag har en snabb fråga. Vad betyder det om man inte känner uppstigningssymptom?

OWS: Vad det betyder om ni inte känner dem?

Gäst: Ja. Betyder det att energierna inte påverkar en, eller att de inte går in i en? Ja, jag vet inte vad det betyder.

OWS: Vi skulle säga att det är korrekt. Om ni inte känner uppstigningssymptom och dessa energivågor kommer in och ni inte känner dem, då är ni bra mycket på väg. Det är inget att oroa sig för. Bara för att ni inte känner er yra, eller känner hjärtat dunka, eller har magsmärtor, eller något sådant, gläds då över att ni går framåt och inte behöver bekymra er om sådant. För dessa vågor kommer in, och de påverkar alla på planeten på olika sätt.

Gäst: Ok. En sak bara, om man har ett tidigare sjukdomstillstånd, låt säga, i en lång tid, och det verkar bli värre de sista åren, kan energierna som kommer in göra att det verkar bli sämre, skulle det vara uppstigningssymptom?

OWS: Du talar om ditt ryggproblem, är det korrekt?

Gäst: Ja.

OWS: Ja. Och ditt ryggproblem, som vi sagt dig många gånger tidigare, kommer inte att försvinna förrän du är redo för det. Med andra ord, vi vet att du vill att det ska försvinna, men du har inte släppt de mönster som förde det till dig. Och vi har talat om detta med dig förut. Dessa mönster håller fast, och håller fast, och håller fast. Du måste släppa det. Och ju mer du fokuserar på att smärtorna finns där, desto mer fortsätter de finnas där.

Nu vet vi att det är lättare sagt än gjort. Vi kan höra det i ditt tänkande. ”ja, ni kan säga det, visst, ni kan säga det för ni har inga smärtor i ryggen”. Men vi kan säga att de kommer att lindras då ni fortsätter in i de högre vibrationerna. För i dessa högre vibrationer, högre dimensionella frekvenser, kan ni inte ha dessa smärtor längre. Så fokusera. Fokusera, fokusera, fokusera på att vara i naturen så mycket ni kan, detta kommer att över en tidsperiod hjälpa att lindra och så småningom till och med eliminera allt detta. Ok?

Gäst: Ok. Tack så mycket.

OWS: Vi måste släppa kanalen här nu. Vi ber om ursäkt, kan inte ta fler frågor.

Vi kommer att släppa kanalen men, innan vi gör det, ber vi er bara att vara redo. Fortsätt vara redo. Vi vet att vi har sagt detta förut, och ni säger, ”visst, En Som Tjänar, vi är redo, kom med det, kom med det!” Men sedan, när det kommer, är det ibland för starkt för er att hantera. Så då tas det tillbaka. Vi talar om energierna nu. Energivågorna som kommer in. Och de kommer att fortsätta komma in och bombardera planeten och allt liv här då detta fortsätter när ni kommer närmare och närmare Händelsen, den Stora Övergången, och det är på väg.

Shanti. Frid vare med er. Var ett.

 

Channeled by James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

“Believing is seeing!”

 

 

 

Översättning: Markku

You may also like...