”En Som Tjänar” via James McConnell, 11 Oktober

Målning av Lena Tedeblad

Målning av Lena Tedeblad

En Som Tjänar” via James McConnell

11 Oktober

En som tjänar”

Hälsningar till er. Fint att vara här igen med denna underbara grupp. Vi gläder oss så mycket dessa gånger som vi kan vara tillsammans och njuta av kamratskap med våra bröder och systrar, våra vänner och vår familj. Vi är alla en familj, är vi inte? Det är en underbar tid att vara involverad i denna process som pågår här på denna planet, inom planeten och utanför planeten.

Alla är en del av den här processen, detta program som pågår och ni, ni själva assisterar på många sätt, som ni inte har en aning om. Ni gör det! Ni tänker, hur kan jag ge till denna situation? Vad kan jag medföra till den? Hur kan jag hjälpa världen? Bara genom att tänka på det sättet, hjälper ni! Precis genom er intention av att vara till hjälp, är att tjänstgöra.

Ni behöver inte vara den som är visselblåsare, som går ut och delar med hela världen allt som ni vet. Det är inte så att ni behöver göra någonting speciellt. Nu, om ni kan dela med er, på någon plats eller på något sätt, är det viktigt för er att ni gör detta. Det kan vara viktigt för en eller för många som ni talar med. Tillåt er själva, som vi säger många gånger, att följa med i flödet. Allt händer när det behövs också. Allt sker då processen fortsätter att utvecklas här.

Ni är alla den del av den ”Stora Planen”. Ni är dessa som har blivit kallade ”Vägvisarna”. De som kommer före och visar vägen. Ni är dessa på grund av vilka ni är och vad ni kommer för att göra.

Många av er kommer till en förståelse, eller en hågkomst om vilka ni är. Det börjar sippra in här och där och ni har dessa minnen. Detta tar er tillbaka till idén att ni har vetandet redan. Ni behöver inte fråga de av oss här, som har en lite annorlunda utgångspunkt, lite högre i vibration. Ja, vi är det. Men vi är inte bättre än ni, eller ni är inte bättre än oss. Vi är alla ett. Vi är alla i detta tillsammans.

Vi har en sådan underbar tid! Ni har ingen aning om detta. Vi har talat om firandet som kommer, och det gör det! Vi vet att ni fortfarande i 3D världen, traskar genom era dagliga liv och undrar när allt detta kommer att sluta? Ta mig bort från allt det här. När kommer jag att kunna flyga? När kommer jag att kunna ”bilocate” och ha alla dessa krafter som det har talats om?

Alla dessa saker kommer, men till er som väntar på dem att inte vänta! Vänta inte! Få det att hända nu! Det här är den tron att se. Det här är den skapande processen som finns inom er. Ni kan få det att hända. Förändra silvret till guld. Förstår ni? Vem kan säga att det är någon annan som gör det? Det kunde ha varit ni som gör det.

Detta var en demonstration för den som tar emot det. Eftersom hon var öppen för det. Det betyder inte att var och en inte är öppen för dessa saker, men när ni är öppna och situationen kommer fram, kommer ni att ha upplevelsen likväl. En annorlunda omständighet, säkerligen. Inte alla kan få sitt silver förvandlat till guld. Ni kommer att ha andra upplevelser, andra visioner. Andra flyktiga bilder som kommer ut ur er ögonvrå. Andra saker som när ni tittar upp och ser ett skepp inne i molnen. Alla dessa saker kommer att öka i intensitet. Ökar i mängd av hur mycket som händer och hur många gånger det sker.

Så var redo, människor. Var beredda på alla dessa saker. Var redo för allt. Det är en stor ny dag och den nya gryningen närmar sig verkligen hit mycket snabbt. Det är vårt budskap här, och nu med vår kära syster ”Ashira” kommer vi att svara på era frågor, och sedan förstår vi att kära ”St. Germain” kommer att göra ett framträdande här.

www.ancientawakenings.org

Översättning: Mie Fjällvide

You may also like...