Sananda och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell, 13 oktober 2019

Sananda och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell, 13 oktober 2019

Per Staffan 21 oktober 2019

James McConnell (kanaliserade meddelanden)

SANANDA (kanaliserad av James McConnell)

Jag är Sananda. Jag uppskattar att kunna vara med er denna gång och dela denna meditation med er.

För det handlar om att minnas vilka ni är och vad ni är, att ni är källan för hela skapelsen. Ni är ETT med källan. Ni är inte skilda från källan vad ni än tror.

Oavsett vad ert lägre ego-själv än säger till er. Ni är ETT.

Ni har mer och mer känt av de energier som kommit in i planeten. Fler och fler av dessa energivågor har bombarderat planeten i många, många år nu. Men de intensifieras.

Det är som när ni tittar på havet och ser en liten våg komma in. Och efter den en större våg. Sedan en större och en större. Ända tills dess tidvattenvågen kommer. Men det är ingen våg som förstör. Det är en våg av kärlek. En våg av medvetenhet. Det ni nu känner närma sig, är början på medvetenhetsvågen, tidvattensvågen av medvetenhet, tsunamin av kärlek.

Som tidigare sagts, så kommer det inte i er tredimensionella värld. Det kommer att bli när vibrationerna har ökat tillräckligt, för att kunna möjliggöra för denna energi.

För om denna energi skulle komma nu som händelsen, så skulle många inte överleva. För de skulle fortsätta att vara förskansade i den lägre dimensionen inom den tredimensionella illusionen. Och i illusionen skulle den inte kunna erkännas. För de centrala nervsystemen i dessa kroppar, skulle inte kunna hantera energierna.

Men ni, Ljusarbetarna och -krigarna, ni har acklimatiserats till dessa energier, var och en har blivit starkare och starkare, starkare i en andlig mening. Blivit levande inom er själva. Har mer och mer börjat minnas vilka och vad ni är.

För ni är förkroppsligade från själva Källan. Det är vi alla. Det är dags att fortsätta lita, lita på er själva mer och mer, och att lita på varandra.

Ni ser eller lyssnar inte på allt som händer runt er, och engagerar er inte i det: det är inte för er. Det är inte för er, Stjärnfrön. För det är av den här världen. Ni är inte av den här världen. Ni finns i den, men inte av den. Ni gör det till er värld. Ni skapar allt ni vill ha medvetet här.

Så jag säger igen, lita på er själva och på varandra, för allt går enligt planen. Allt är arrangerat som en del av den större planen, den universella planen. DEN ENDES plan.

Ni, var och en av er, verkar inom den planen. Hjälper till att föra fram den så bra ni kan. Det är allt ni kan göra. Och det är tillräckligt. Kom ihåg det.

När ni känner att ni inte gör tillräckligt, när ni känner att någon annan gör mer än ni, att ni inte har förmågan att förändra världen. Ni gör det.

I varje givet ögonblick åstadkommer ni förändring i världen, vare sig det är en positiv  eller en negativ förändring, med era ögon sett. Ni förändrar hela tiden. Och som ni minns, så går varje enskild tanke ni har ut i universum, går ut i det kollektiva medvetandet, det universella sinnet, och dessa tankar reflekteras tillbaka till alla varelser här på planeten, till solsystemet, till galaxen och så vidare.

Ni gör skillnad, mina bröder och systrar. Allt ni gör, tänker och säger, påverkar den större helheten. Och när ni fortsätter att inse det, så var i dessa ögonblick på en medveten nivå, var den ENDA.

Jag är Sananda och jag lämnar er nu i frid, kärlek, harmoni, glädje och enighet, och ber er alla fortsätta att minnas vilka och vad ni är.

FrId och kärlek till er alla.

EN SOM TJÄNAR (OWS)  (kanaliserat av James McConnell)

Om, mani, padme,hum; om, mani, padme, hum, hum, hum. Hälsningar till er.

En som tjänar här, Shoshanna är frånvarande. Men vi kommer att göra vårt bästa för att fylla luckorna här, så att säga.

Har ni frågor till En Som Tjänar? Ni kan nu sätta på ljudet på era telefoner, så går vi vidare i showen, så att säga.

Gäst: Hälsningar.

OWS: Hälsningar, ja. Ställde du en fråga?

Gäst: Nej, jag ville bara svara när du sa hej. Jag ville det, men jag dämpades.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Hej En Som Tjänar.

OWS: Ja, kära syster, ja, underbart att höra från dig! Som du vet, så har vi haft många tider tillsammans, du och vi.

Gäst: Tack. Ja, jag saknar de tiderna.

OWS: Ja.

Gäst: Jag ville kanske bara lägga till en fråga, men jag vill också kommentera det jag kom fram till i meditationen, vilken förresten, var fantastisk.

Vid vår senaste “Advance”, så gick jag i pauserna runt stugan, och stirrade på träden. Det var som om ljuset sken från träden. Jag kom in till James och sa: ”Åh, jag tror att mitt tredje öga är öppet!” Sedan gick jag tillbaka ut. Jag gjorde det varje dag förstår ni, och jag gillade det verkligen. Jag gick tillbaka ut men kom in igen och sa, ”Å nej, jag tror inte att det är mitt tredje öga, jag tror att det bara var solen som sken på bladen, och att vinden gjorde att de skimrande.”

Men sedan insåg jag under meditationen, att jag inte behöver underskatta mig själv längre, med att något inte händer bara för han beskrev träden och hur solljuset träffar dem. Eftersom Shoshanna sa under “the Advance”, att när ert tredje öga är öppet så är det inte bara att kunna se, det är att er uppfattning blir ljusare och allt sådant. Så jag ville bara säga det. Och det var fantastiskt.

Min fråga är, James säger alltid att vi ska röra oss när vi går in i dessa meditationer, och att rörelsen i medvetandet är lika med medvetenheten. Jag har inte mycket rörelse, men jag tror att jag en dag kommer att ha det, men jag känner att jag går in i mig själv genom hjärtat, i en portal mellan magenta och blågrönt, och det är där mitt universum finns. Det är där allt finns. Kan du ge mig något slags svar angående rörelsen, och om det är okej så som jag gör?

OWS: Vad vi kan säga dig, Kära Du, är det vi skulle säga till alla här, det finns inget rätt eller fel i något av detta. Det är precis det som är rätt för dig just nu. Och i nästa ögonblick blir det annorlunda och sedan något annat igen. Eftersom du bygger på varje upplevelse som kommer till dig.

Så bara var i ögonblicket. Var bara den du är, och var inte orolig för om det är rätt eller fel. Det finns inget rätt eller fel här, det bara är. Och om du går in i det med den avsikten, och inser att när du tittar på träden, växterna och allt sådant, så spelar det ingen roll hur det uppenbaras för dig, bara du accepterar medvetandet som kommer tillbaka till dig, som en reflektion.

Det handlar om reflektionen här. Det kommer från din lektion tidigare angående spegling. Livet här är en spegel. Så när du tittar på det, låt det bara vara vad det är. För ju mer du låter det vara, desto mer blir det vad det är tänkt att vara för dig. Okej?

Gäst: Ja. Jag håller med. Tack.

OWS: Det var ganska djupgående, eller hur? Hur som helst, ja, du har en fråga:

Gäst: Under meditationen svävade jag iväg, och jag ville bara veta vilket meddelande som kanaliserades idag.

OWS: Det var Sanandas.

Gäst: Åh, okej, jag trodde det. Okej, tack, En Som Tjänar.

OWS: Ja.

Gäst: En Som Tjänar, jag har ett förtydligande.

OWS: Ja.

Gäst: Det du just sa till den tidigare Gästen resonerar så mycket med mig, för jag har en känsla av att det är likadant för mig också. Jag ska ge dig ett exempel på vad som händer med mig, bara för att jag ska försöka förstå, om jag förstår det du säger på rätt sätt. Det är vad jag försöker göra.

Till exempel så svävade jag också ut under en del av meditationen. Men jag vet att jag var på den Centrala Solen, eller något liknande, eller? Men helt plötsligt började det blåsa, och då kom jag tillbaka till medvetande så som jag kan minnas. Och i den stunden sa jag, men jag är den Eviga Lågan. ”I det ögonblicket hörde jag Sananda säga att jag skulle komma tillbaka till medvetande, och återvända till min kropp. Så när jag återvände till min kropp sa jag: ”wow, jag hörde att jag är den Eviga Lågan.” Så här är jag i mitt fulla fysiska medvetande, och min fråga är, hur troligt är det att jag är den Eviga Lågan?

OWS: Mycket sant. Mycket sant. Du är den lågan. Den lågan har alltid funnits inom dig och har alltid varit du. Har aldrig varit något annat. Från skapelsens ögonblick fanns flamman, ljuset, början på allt kom från den första (vad är det för ord vi letar efter, här) den första formeln, eller formeln för att möjliggöra ljuset som motsats till mörkret. Inte mörkret och ljuset som ni tänker det nu, utan manifestet från den omanifesterade skapelsen, när ni började veta och förstå vem och vad den Primära Skaparen var och är. Och därifrån har det alltid varit en kontinuerlig skapelse, skapelse efter skapelse. Och du är den skapelsen. Och du är också skaparen. Det är vad du måste förstå. Du är både skapelsen och skaparen. Och den Eviga Lågan är du och du är den Eviga Lågan. Du är den Violetta Lågan. Du är den Gyllene Lågan. Det spelar ingen roll vilken färg du ger den, du är den. Och evigheten är exakt det, evinnerlig. Har alltid varit, är nu och ska alltid vara. Okej?

Gäst: Wow! Jag är chockad Jag kände verkligen att det var så. Men det är långt bortom det jag kan förstå. För det är mycket!

OWS: Ja. Vi förstår att det är bortom den tredimensionella förståelsen. Men snälla förstå detta: var och en av er: ni är inte i det tredimensionella medvetandet som ni var för flera år sedan. Ni är i en medvetenhet som har flyttat in i dessa högre vibrationer, högre dimensioner, på en mer regelbunden basis, och därför kan ni nu förstå mer och mer genom dessa högre vibrationer, och den medvetenhet som följer, så att ni kan börja fatta det ofattbara (det är ett svårt ord för oss att använda).

Men ja, ni kan göra det mer och mer. Så när det händer kan vi ge er mer förståelse, eftersom ni kan ta emot den och acceptera den. Och när ni fortsätter att bli mer och mer uppvaknade i detta avseende, så kommer ni att kunna få mer och mer, både från oss och från de lektioner ni stöter på hela tiden. Okej?

Gäst: Ok. Det är stort. För nu – jag hade fått ta emot alla dessa underbara saker, men jag tänkte: ”nej, du kan inte.” (Skrattar), jag trodde inte på det, förstår du. Men nu när du bekräftade det jag typ redan kände, att det var sanningen eller min sanning, så följer  jag bara med i flödet. Det är meningen med att ”följa med flödet”, oavsett vad som än kommer från den nivån, det är sanningen. Stämmer det?

OWS: Ja. Det stämmer.

Gäst: Ooooohooo! Wow, det är ett stort avslöjande! Tack!

En annan gäst: En Som Tjänar, det du just sa till den andra gästen, gäller oss alla, eftersom vi alla är skapare och alla har den Eviga Lågan. Det har alltid varit så, men jag antar att vi gick vilse i 3D, vad gäller insikten om vilka vi är. Stämmer det?

OWS: Det stämmer. Ja. När vi talar med den som ställde frågan, så talar vi mestadels till alla här. Inte bara till den som ställde frågan.

Gäst: Okej, tack. Jag ville bara få det bekräftat, det var allt. Tack En Som Tjänar.

En annan gäst: Hej En Som Tjänar. Jag har en fråga om Andara-kristaller. Jag köpte det jag trodde var en äkta blå Andara-kristall på en webbplats som heter ’Elemental Ascension’, men sedan framkom det i en kanalisering, att det inte var en äkta Andara, att den faktiskt var falsk. Jag är mycket anknuten till Lemurien och Mt. Shasta, och jag skulle föredra en autentisk Andara. Jag försöker ta reda på hur vi kan få veta var vi kan få tag på en äkta Andara, eller om det inte ens är viktigt. Jag undrar om säljaren vet att hon säljer falska Andara, och om jag borde nämna det för henne, eller bara lämna det. Jag försöker ta reda på var jag kan få en äkta Andara, och hur man går tillväga med det.

OWS: Först och främst är svaret på den andra delen av din fråga att hålla det för dig själv. Berätta inte för någon annan, för det är inte din sak. Det är nummer 1.

Nummer 2: Det finns ingen anledning att oroa sig över detta, vare sig de är falska eller äkta, eller vad de än må vara, eftersom det kommer från ditt medvetande. Och ditt medvetande skapar hur ekot kommer att bli från just denna kristall. Med andra ord, det du tillför den kommer ut ur den. Förstår du? Du behöver inte vara orolig över om den är äkta eller falsk. Den är som den behöver vara i stunden, och kommer att återspegla det i ditt medvetande. Förstår du?

Gäst: Jag förstår det. Att arbeta med den här oäkta Andaran, kommer inte att skada mig på något sätt, eftersom det beror på vilken energi jag för in i den.

OWS: Det stämmer. Den kommer att spegla tillbaka den energi du ger till den.

Gäst: Kan du bara säga, och du behöver inte svara på det här, men personen, ’Michael Love’, säljer han äkta Andara?

OWS: Det vi kan berätta är att du måste använda ditt eget omdöme. Vi kan inte varken säga ja eller nej. Vi kan säga, att om du undersöker detta ytterligare och använder ditt omdöme, och också veta om att det har funnits flera inom denna grupp, som har köpt sina Andarakristaller genom denna källa, och har haft underbara upplevelser som följd. Så i det avseendet har vi besvarat din fråga.

Gäst: Tack så mycket, En Som Tjänar. Välsignelser.

En annan gäst: Hej. Hej En Som Tjänar.

OWS: Ja.

Gäst: Jo, En Som Tjänar. Något hände med mig när vi gjorde meditationen. Vi gjorde den när vi var långt inne i galaxen, och så fort jag kommit till den Centrala Solen, så störde min dotter mig med ett ljud, vilket förstörde den. Medan jag var där så försökte jag stanna kvar men kunde inte på grund av oljudet, och jag var tvungen att ta mig ur den. Jag sa till henne att hon verkligen förstörde min meditation och att jag inte kunde  fortsätta. Jag gick in i mitt vardagsrum och fortsatte lyssna. Jag blev väldigt känslomässig och grät väldigt, väldigt mycket. Min kropp vinglade mycket. Jag kunde inte komma tillbaka. Min dotter kom och kramade mig och sa: ”Mamma, jag är så ledsen,” och jag blev helt lugn. Det var som om jag aldrig gråtit och som om det aldrig hänt. Det är därför jag ber dig att säga något om det, eller berätta varför det hände.

OWS: Menar du om oljudet som avbröt meditationen? Är det det du menar?

Gäst: Jag vet verkligen inte vad som hände. Jag blev väldigt känslosam och grät, men så fort hon gav mig en kram så blev jag helt lugn, och jag vet inte varför det hände.

OWS: Eftersom du kommer mer och mer till en viss punkt. Och återigen, detta gäller inte bara dig, utan alla här. Ni kommer alla mer och mer till en punkt där ni kan gå in i ert meditativa tillstånd, och vara mer fullständigt i det. Och även om det förekommer oljud, eller något annat som kan dra er ur det, så drog det inte bort dig helt och hållet, eftersom du redan befann dig i meditationen med medvetandet. Så därför blev det ingen irritation eller frustration från din sida, för du insåg att det bara hände just då, och inget mer än så.

Så fokusera inte på avbrottet, utan snarare på med vilket djup du kunde gå in i detta, och kunde stanna inom det, då det gäller att stanna i de högre vibrationerna som ett resultat av att vara i meditationen. Okej?

Gäst: Ja. Tack så mycket, En Som Tjänar.

OWS: Har ni ytterligare frågor?

Gäst: Jag har en fråga. Jag har fått en hel del erfarenhet av energier, och har gått en mediumkurs. Jag har upplevt energier mer och tydligt, och hört att någon uppenbarligen försöker kontakta mig, mycket högt i mitt huvud. Jag har en ny valp och hon morrade åt det ”tomma utrymmet.” Jag undrar om du kan hjälpa mig. Jag försöker ta reda på vem det här är. Jag vill kommunicera med dem, men jag har ingen aning om vem det är som försöker tala med mig. Jag får dova ljud i öronen, det låter som en viskning eller något liknande.

OWS: Vi måste ställa en fråga här. När du säger ”mediumkurs”, vad refererar du till då?

Gäst: Det är Mediumskap 101, med Mediet Michael Forbes.

OWS: Lär man sig att kanalisera, som James här och andra gör? Eller är det för att kommunicera med de som har gått över?

Gäst: Nej, det handlar mer om att kommunicera med Jesus och Ärkeängeln Mikael och högre.

OWS: Ja, då skulle vi kalla det kanalisering.

Gäst: Okej, kanalisering då. Ja.

OWS: Det är skillnad. Men tänk på att när du gör detta, så måste du alltid ha – vad – med dig? Det är till för att fylla i här. Kom igen nu. Vad görs alltid före meditationen här?

Gäst: Åh, ber om beskydd.

OWS: Beskydd av ____?

Guest:   The tube of Light and the flame.

Gäst: För strålen av Ljus och Flamman.

OWS: Ja, Ljuset. Så om du har ljuset och vet att du är skyddad av Ljuset, så behöver du inte känna någon oro. Det är när du inte har Ljuset, och helt enkelt kallar på något utanför dig själv, oavsett vad det är, så kan du inte veta vad som kommer. Så det är här omdömet kommer in. Det är då du måste lita på att de som arbetar med dig, ska kunna nå dig, för att kunna komma till dig.

Men, det finns ett stort men för dig, Kära Syster. Du avbryter mycket, förstår du? Du avbryter, även när vi talar, avbryter du, och vi vet att detta kom upp på ett särskilt personligt samtal, som du hade med oss och Shoshanna. Men det vi säger nu handlar inte så mycket om att du avbryter här, utan att de avbrottet du skapar när du försöker kalla på de Uppstigna Mästarna, som du har hänvisat till här. För när de talar med dig så talar du, du lyssnar inte, förstår du? Det här är en sak du behöver arbeta med. Fråga så kommer du att få veta. Men om du frågar, och fortsätter att fråga, och fråga, och fråga, och prata, och prata, och prata, och hålla på med det där pladdret i ditt sinne, så hör du ingenting. Förstår du?

Gäst: Jag ville bara säga att jag inte var rädd, och att jag försökte ta reda på vem det var. Jag känner mig väl skyddad.

OWS: Vi förstår det, men vi har inte tillåtelse att berätta vem det är, för du måste komma fram till det på egen hand. Det är viktigt för dig att göra det. Det är en som försöker, faktiskt inte bara en, det är flera som försöker komma i kontakt med dig, och kunna nå dig. Men pladdret blir för mycket för dem att komma igenom. Så sluta med det.

Nu gäller det inte bara dig, utan också för andra, många andra som har försökt göra detta tidigare. Och alltid är det detta: det är för mycket pladder som pågår i sinnet. Du förstår, om den här James som vi talar igenom, hade pladdrat så här, så skulle vi inte kunna tala med dig på det här sättet. Förstår du?

Du måste lära dig att sudda i sinnet. Eller, som vissa har sagt om detta, ”bli en ren griffeltavla.” Okej?

Gäst: Ja, tack.

OWS: Ja. Finns det möjligtvis andra frågor nu?

Gäst: Ja, En Som Tjänar. När jag låg här och lyssnade på dig, så hade jag en kristall från Sedona i mitt fönster. Jag märkte att i den vinkel jag befann mig i, och samtidigt kisade med ögonen, så skickade den ut alla slags underbara mönster i en orange färg. Jag kunde bokstavligen se cellerna eller något, i den här färgen. Det såg nästan ut som vatten under ett mikroskop eller något liknande, eller som en såpbubbla. När man blåser en riktigt stor såpbubbla, så kan man se alla dessa olika färger. Det var riktigt vackert. Jag tänkte rada upp mer Sedona-kristaller i mitt fönster. Gör de något speciellt för oss, och varför vill jag göra det? Händer det något då?

OWS: Det vi ska berätta, kan komma att bli något av en chock för vissa av er. Men vad förväntar du dig när det gäller kristaller som kommer från Sedona-området? Många av dem kommer också i viss mening från Lemurien-området. För mycket, mycket länge sedan fanns Sedona-området i Grand Canyon, i ditt land USA, och hela det enorma området var en del av Telos. Inte Telos som du känner till det i berget i Mt. Shasta, utan utposten Telos, mellan Lemurien och Atlantis. Många som kom från Atlantis, många som kom från Lemurien, kom till detta område och bosatte sig där. Det var många kristaller som arbetade i det området.

Det du känner är energierna som kommer, inte bara från själva kristallerna, utan också från den arketyp som skapades där, genom dessa kristaller, förstår du?

Gäst: Wow. Ja. Vad gör de för oss, särskilt då i våra kroppar eller känslor, vad gör de egentligen?

OWS: De förstärker. Förstärker energierna, vare sig det handlar om positiva eller negativa energier. Kristallerna förstärker det du skickar till dem.

Gäst: Wow. Okej. Bra. Så fler skulle vara bättre, då?

OWS: Mer positiv energi, menar du?

Gäst: Nej, jag menar fler kristaller.

OWS: Fler kristaller? Inte så mycket. Nej. Inte så mycket i det avseendet. Det är inte kvantiteten utan kvaliteten. Men det är mer än så. Den energi du placerar i den, är den du kommer att få tillbaka ur den.

Gäst: Bra. Tack.

OWS: Det är en livslektion, folk! Det ni sänder ut, kommer ni att få tillbaka.

Gäst: En Som Tjänar, jag har en fråga om kristallerna.

OWS: Vi kommer att svara på ytterligare en fråga, om det är en du kallar ”snabb”, sedan släpper vi kanalen.

Gäst: Ja. Jag lade kristallen i min hand, och jag kände att kristallen bet mig mig. Vad betyder det?

OWS: Bet den dig?

Gäst: Jepp. Som om kristallen livnärde sig från min energi.

OWS: Ja. Allt den gjorde var att förstärka din egen energi i det ögonblicket. Om din energi inte var positiv, så förstärkte den den energin, som i ditt fall då skulle anses vara negativ, och då förstärkte den den energin tillbaka.

Gäst: Säger du att negativ eller positivt förstärktes?

OWS: I så fall skulle det betraktas som mer negativ energi.

Gäst: Verkligen? Intressant. Okej tack.

OWS: Vi måste släppa kanalen nu.

Innan vi gör det, så vill vi helt enkelt säga att ni går framåt mer och mer, och höjer upp medvetandet mer och mer i vibrationer. Och när dessa vågor av energi fortsätter att komma in, och de kommer in, så kommer de att bli starkare och starkare och starkare. Och ni blir starkare och starkare, för att kunna ta in dessa energier inom er.

Shanti. Frid vare med er.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

“Believing is seeing!”

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...