Ett Budskap från Änglarna via Ann Albers, 21 december 2019.

Ett Budskap från Änglarna via Ann Albers, 21 december 2019.

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

God jul, Happy Hanukkah, Glädjefullt Vintersolstånd, Lycklig helighelg period för att fira liv och ljus!

Vi i himlarna känner er kärlek när som mänskligheten strävar under denna säsong att dela den med varandra – mer nu än vid någon annan tid på året.

Vi ser otaliga själar ta sig tid med att besöka varandra och dela sin kärlek via gåvor, kort, bakat gott, hantverk, traditioner, måltider och innerliga tankar. Vi ser mängder hjälpa behövande, dela sin kärlek genom att donera till välgörande ändamål, baka för att samla in pengar till behövande, skriva uppmuntrande brev till människor de aldrig kommer att träffa, och så mycket mer.

Vi ser även de som sitter i ensamhet, hemma, sörjande över en förlorad älskad, eller gråter av ensamhet, och vi ser kärleken i deras hjärtan, som strävar efter att dyka upp även i sådana mörka tider.

Den anda säsongen är, är verkligen en hyllning till det ljus som alltid finns för dig, alla er, och ännu viktigare, det är en hyllning till det faktum att detta ljus alltid väntar att dyka upp i själens mörker. Kristus ljuset tog form i ett barn lagd i en krubba på en mörk och kylig natt. Lampan förblev tänd i templet som lyser för att förkunna det mirakulösa. I solståndets mörker, många tänder sina lampor och hittar kärlek i mysigt sällskap.

Den här säsongen, mina kära, är en fest och en påminnelse, att oavsett vilket mörker och vilka splittringar som existerar i er värld, ert hem, eller ert hjärta, så finns det alltid ljus som väntar på att uppstå.

Sitt med änglarna under helgfirandet. Öppna era hjärtan med en enkel avsikt. Andas sakta och djupt och be oss att hjälpa till att låta ljuset inom er stiga upp och fylla alla områden av smärta, lidande, rädsla, ilska, sorg, eller avundsjuka. Be oss att ge syre till kärlekens lågor inom er tills ni enbart känner det. Detta är en gåva som vi vill dela med var och en av er, för vi vet att ni är ingenting annat än detta ljus. Allt annat är helt enkelt en upplevelse ni har när ni lär er att ansluta er till Kärlek, sanning och Härlighet inom!

Vi älskar er kära gudomliga själar! Vi firar era liv i varje ögonblick av varje dag. Vi firar att under den här säsongen är ni också fokuserade på att se och vara den kärlek som ni verkligen är.

Gud Välsigne Er ! Vi älskar er så väldigt mycket.
— Änglarna

https://sananda.website/a-message-from-the-angels-via-ann-albers-december-21st-2019/

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...