Det Arkturiska Rådet i Nionde Dimensionen, via Daniel Scranton 21 december, 2019

Det Arkturiska Rådet i Nionde Dimensionen

via Daniel Scranton

21 december, 2019

”Uppdatering av Solståndets Energier”

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få ha kontakt med er alla.

Det gläder oss mycket att få rapportera att ni har assimilerat solståndets energier mycket väl. Det kanske inte känns på det viset för er alla, eftersom energierna stör er normala sömn och era tankemönster. Ni kan uppleva en hel del fler uppstigningssymptom som ett resultat av att ni utför ett så underbart arbete med att jorda energierna, men det är ett lågt pris att betala. Ni lever i en snabbgående värld som ständigt driver er att hålla takten och sådana energier som de ni för tillfället upplever, kräver att ni saktar ner på grund av deras intensitet och på grund av hur svårt det är för er att hantera dem, både fysiskt, mentalt och emotionellt.

Närhelst ni har energier av en högre frekvens runtomkring er, så är det mycket spännande, men ni lägger också märke till att vissa av energierna av lägre frekvens rörs upp inombords, för att rensas ut. Just nu är det inte läge för er att hetsa ihjäl er, med att försöka få saker och ting gjorda, men hursomhelst så befinner ni er där, mitt uppe i högtidsperioden och många människor lägger press på sig själva för att bli den som är den bästa julklappsgivaren eller den som bjuder in till den finaste festen.

Vi rekommenderar att ni i stället fokuserar på att säkerställa att ni har en god relation till er kropp och till planeten. Och när vi säger god relation så talar vi om att ni ska vara inkännande med er fysiska kropp samt säkerställa att ni hålls jordade till er underbara Moder Jord. Vi rekommenderar mer meditation, mer sömn, mer avkoppling och ett större intag av vätska just nu och vid tiden för varje solstånd och dagjämning som ni upplever, såväl som på alla andra betydelsefulla datum i er kalender.

Ni måste se er själva såsom energikroppar som får vad ni behöver för att kunna healas och för att kunna växa. Och när ni växer till er och healas, så förekommer det ofta smärta och obehag och ni är de som behöver ta hand om er själva så att ni ska kunna utföra detta viktiga arbete som ni är här för att utföra. Vi talar om arbetet med att sprida ljuset, kärleken och energierna av hög frekvens runtomkring er, så att resten av mänskligheten ska kunna transformeras inifrån. Ni är ankaren. Ni är de som utför det tunga lyftandet och ifall ni inte tar hand om er själva, vem ska då göra det?

Vi gör vårt bästa och likaså gör era guider och många andra, men vi behöver er hjälp för att vi ska kunna hjälpa er. Se till att ni lyssnar till era kroppar och tar er lite tid där ni på något vis kan ta kontakt med Moder Jord, och rid sedan på solståndsenergierna in till det Nya Året.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi gladde oss över att få ha kontakt med er.”

 

 

Översättning: Aslög

You may also like...