Ett Nytt År med Stora Förändringar – Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag, 1 januari, 2022

Ett nytt år och stora förändringar under 2022

Det är en glädjens tid mitt i allt det mörka som sker och aldrig har det varit så mörkt på Jorden sedan tusentals år. Nu däremot öppnar sig en ny tillvaro med så mycket förändringar för allas bästa på Jorden, men som måste få ta den tid som behövs för en skonsam övergång.

Mycket kommer att avslöjas under året och många är det som tappar fotfästet, medan andra får en bekräftelse att äntligen vänder det från botten i verkligheten till en helt annan verklighet. Många är det som kommer att se förändringarna i det fysiska livet när mycket blir avslöjat och får sin förklaring. Det kommer så småningom att bli en självklarhet för alla om varför detta har hänt under så lång tid för människorna i sin utveckling till en förståelse för sig själva och andra människor.

Nu däremot, är kärleken stor och medkänslan för sig själva och andra har aldrig varit större. Det är en välsignelse i allt det mörka om alla människor har kunnat få en insikt i att allt har en mening. Ingenting sker av en slump i det som händer i hela världen just nu. Det mörka måste få komma till ytan för att människorna har möjlighet att förlåta och gå vidare i sina liv. Det som har hänt tillhör det förgångna och ingenting går att få ogjort utan allt är händelser som endast ska ha förståelsen om tidigare händelser för människornas utveckling i kärlek och medkänsla.

Nu är det framtiden som gäller och med denna insikt med en värld i kärlek för varandra, för planeten och för hela Universum önskar jag alla ett Gott Nytt År med kärlek och välsignelser.

/Inger

Du gillar kanske också...