“Eye Spy” – GCR/RV Intel SITREP – onsdag 26 juli 2017

 

”Eye Spy” – GCR/RV Intel SITREP – onsdag 26 juli 2017

 


Eye spy en massa smink under John McCains vänstra öga igår, liksom två dussin klistermärken ovanför det.

Måste betyda att de fortfarande slåss om de slutliga efter RV-detaljerna i USA: s Senat.

Internationella och inhemska skatter, hälsovårdsavreglering, USN: s internationella kurser (ja, det är fortfarande ett problem) och tilläggsbestämmelser är alla upptagna till omförhandlingar i den sista möjliga sekunden bakom kulisserna.

Kabalen är verkligen fantastisk.

Även i slutet, när de har blivit helt besegrade i alla hörn av världen, krafsar de fortfarande verbalt för extra pennies, för att undvika att hjälpa mänskligheten på något sätt.

De hatar oss. De gillar verkligen att hata.

En själ är värd mer än alla deras förflutna erövringar och rikedomar, och visst, att de har hållit oss förslavade i dessa många årtusenden.

Ändå vann vi med den Allra Högstas nåd och barmhärtighet. Vår oskuld kunde inte besegras i modern krigföring, eftersom svaghet visade sig vara styrka i den här nya gudomliga feminina eran.

Vi älskar er, utländska genetiska slavdrivare och karriärreptiliska förtryckare. För att vi kan. Då gör vi det. Liksom det är vår suveräna födslorätt att älska och inte hämnas.

Vi flyttar bara från ditt helvete till vår himmel på jorden utan att någonsin blinka. Sobeit.

Vi önskar er en säker resa och lugn exodus tillbaka till den centrala solen för renovering. Var välsignade.

Korrigering till tidigare citrep:

John McCain, inte Mitch McConnell, är ledande förhandlare för den amerikanska kabalen i kongressen. Och som Harry Reid 2015, som fick en kinesisk knytnäve i vänstra ögat som en varning för att stoppa förhindrandet av Republikens regeringsframsteg, fick McCain en liknande varning för att försena de monetära reformerna (d.v.s. USN) i Senaten.

Det vänstra ögat är välkänt som en varning till andra att någon inte står i samklang med dragonfamiljen. Och det högra ögat, får vi veta av kinesiska källor, tas bort om uppror fortsätter.

Tydligen har McCain ingen hjärntumör. Snarare en trovärdighetsfråga, mörk mot ljus. Det är hans val hur han vill fortsätta, får vi veta.

Den här öga för öga strategin hände också med Obamas tidigare toppdiplomat John Kerry innan han senare avrättades i Schweiz för bristande efterlevnad och ersattes med en villigare klon.

Hela den fria världen är just nu i stand by och väntar bara på att den Amerikanska Republikkongressen villigt blir GESARA-kompatibel (ekonomiskt via USN) så vi kan alla fortsätta med RV.

Trump väntar också. Han kan inte vänta med att bli släppt från hans ryska, kinesiska och republikens amnesti-kontrakt.

Tänk på att USA, Inc. får slut på trovärdighet och pengar den 30 september 2017, oavsett vad.

Så RV kan poppa upp när som helst mellan nu och då vilket är en bra sak.

Men vi tror att även kabalen vill ha en ren överföring av makt för att hålla sina synder dolda, och vi vet att kineserna skulle vilja ha så mycket tid som möjligt före helgens shoppingsäsong för att kunna snabbstarta världsekonomin.

Så det finns ett otroligt ”få-det-gjort-igår” -tryck som hävdas från båda ändarna av överenskommelsen. Allt kommer till ett avslut med ljusets hastighet.

Tro, tro inte … hur som helst, det är ditt val, ditt liv och din verklighet.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...