Guds Budskap via Loretta, 25 juli 2017

Guds Budskap via Loretta, 25 juli 2017

 

Du är redan ovanför hela världen. Du behöver inte ställa dig själv över världen. Jag pratar med alla. Var du än är, så är du Mitt Barn, sålunda är du Mitt Barn i Universum. Du kan till och med vara glad. Du kan till och med vara glad när du kanske inte har valt att vara det. Det finns inget tvivel, Livet är en Skola. När det gäller världen är du unik. Du behöver inte anstränga dig. Du fullgör det du ska utan ansträngning. Vad är ansträngning annat än att slåss mot något? Kom från en annan position. Du kan göra det.

Är det en ansträngning för dig att älska? Ibland eller till och med ofta kan det tyckas så. Ansträngning att utföra något är inte riktigt detsamma som att bara Vara och från att Vara, gå till handling. Stiga upp till handling.

Om du är en skådespelare lär du dig dina repliker. Du får inga applåder för att lära dina repliker. Gå in i andan av dessa repliker och njut av att lära dem för deras egen skull.

Kom från Kärlek, och var finns behovet av Viljeansträngning? Du behöver inte tvinga dig själv. Inget behov av ansträngning. Ingen anledning till ansträngning. När ditt hjärta sjunger, finns det ingen ansträngning i sången.

När du befinner dig i ett område med tusenskönor, vilken insats krävs det för att ligga på rygg och titta upp på himlen? Vilken ansträngning behövs för att plocka en handfull tusenskönor?

Berätta för Mig, Kära Ni, vilken ansträngning krävs det för att Vara? Att Vara behöver inte vara i stor kontrast till att göra. Du gör inte görande. Att göra framkallar sig själv. Förstår du Mig?

Att Vara behöver inget tänkande. Att Vara behöver inte räknas ut. Att göra utgår naturligt från att Vara, på samma sätt som trädens löv är gröna.

Du är Mitt Barn. Vilken ansträngning kräver det att vara Min Hjärtefråga? Ingen alls. Ansträngning är ett topplager. Tyvärr, ansträngning är inte glasyren på kakan. Du stryker på ansträngning. Du värmer upp det. Du trycker hårt.

Utan ansträngning betyder inte nonchalant. Det betyder inte slarvigt. Det betyder inte att du är en dilettant. Att njuta betyder inte att du är en amatör. Jag ber dig att bli en enkel njutare. Att njuta är inte hårt arbete. Tyvärr kan det tyckas att du är en underpresterare när det gäller att njuta av livet.

Att njuta är motsatsen till att försöka hårt. Det finns ingenting du måste sträva efter. Du kan behöva gå upp på morgonen och gå till jobbet. Arbete är inte arbete om du inte är emot det. Om det arbete du gör inte är glädje för dig, försök inte så hårt.

Var inte en samvetsgrann motståndare till jobbet. Om ditt jobb är att gräva diken, låt oss säga att du jobbar i ditt anletes svett. Det kan finnas glädje i detta. Det kan finnas frihet i detta. Du får frisk luft och solsken och motion. Tvinga inte dig själv. Du kan bara gräva upp en skovel åt gången.

Om ditt jobb använder ditt sinne kan du bara tänka en tanke i taget. Även när du känner att ditt sinne är splittrat, kan du bara tänka en tanke i taget.

Om du hanterar människor, njut även av dem som kan göra det svårt för dig att vara till ditt bästa.

Du spelar Livets Spel. Arbetet du gör varar inte för evigt. När du tittar tillbaka kan du höra dig själv säga: ”Det var de goda dagarna.”

Har du inte sagt det? På den tiden kan de dagarna ha varit en kamp. Kämpade jag verkligen? Du måste ha tänkt det. Och nu längtar du efter att dessa långa dagar kommer tillbaka.

Du behöver inte ta Livet så seriöst som du har haft till vana att göra.

Var en sökare av glädje. Öppna ditt hjärta till glädje nu, inte senare.

»Källa – Kanal: Loretta

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...