Fader Absolut angående Helgon, del 2, 10 juni, 2021

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Låt oss fortsätta prata om vilka är helgon och hur de lyckas hjälpa människor från den subtila nivån på jorden.

Som du redan vet från föregående meddelande så är helighet enligt mänsklig måttstock en relativ uppfattning.

Således kunde de officiellt kanoniserade heliga som en gång bodde på jorden faktiskt ha misslyckas med att vara de och tvärtom, de som förföljdes av kyrkan var faktiskt stora ljusa själar som fortsatte att hjälpa människor efter att de också lämnat den jordiska nivån.

Och exempel på detta är inte få. Ibland var kyrkan tvungen att kanonisera dem som, känner sin hjälp och stöd från himlen, människor som dyrkats av intuition.

Och ett levande exempel på detta är Damen av Moskva som människor själva valde som helgon och vars reliker nu bevaras som ett omhuldat objekt.

Varför är det så viktigt för människor att röra relikerna eller ikonerna hos den respekterade helgenen?

Det är bara på grund av det faktum att de befinner sig i den tredje dimensionens världs verklighet, de vill ha konkreta bevis för att de heliga verkligen finns.

Det är särskilt viktigt för dem som ännu inte uppfattar energier och inte kan kommunicera på telepatiskt sätt med dem som bor i de subtila världarna.

Dessutom är en helgons ikon eller deras oförgängliga reliker någon form av en portal till världen där just detta heliga finns – en energibro som förbinder dem med de människor som adresserar detta heliga.

Varför inträffar ibland återhämtningens under hos människor som rörde oförgängliga reliker?

Sådan direktkontakt hjälper en när det gäller energi att förenas med den himmelska varelsen och därigenom ta in deras höga vibrationsläkande energier.

Men ju högre din egen vibration blir, desto mindre behöver du den här typen av materiell fetisch eftersom du den här gången kan nå en helig som skapar en energibro mellan dig och dem genom dina känslor, tankar och avsikter.

Jag vet att många av er redan gör det: i tankar ber ni till era favorithelgon om råd och stöd och känna att de senare hör dig.

Sådan feedback kan uttryckas på olika sätt.

Vissa människor kan till och med fysiskt uppleva en ljus, mjuka beröring.

Vissa andra kan känna sina kärleksfulla energier som fyller hela hjärtchakrat eller löper över hela kroppen.

Medan andra kommer att få svar på en akut fråga som insikt – en tanke blinkade plötsligt ibland oväntat för personen själv.

Ibland tar heliga någon under sin vägledning och leder den på en väg att skicka ledtrådar och tips till med hjälp av deras Safeguard Angel.

Och många känner detta till den helige som etablerade energikontakt med dem.

Vilka är kriterierna som heliga styrs av när de väljer de som vill vara på jorden?

Först och främst nedladdar de till människor som har bytt till service och lever för andras skull.

Detta är hur de själva levde förkroppsligade på jorden, så de är helt medvetna om att det är hårt arbete och ett enormt ansvar.

De, precis som den här skyddsängeln, försöker alltid vara där för att säkra dem och skydda mot fara.

De är de mycket andliga guiderna som håller ett öga på ditt liv som räddar dig från moralisk bortfall och lägger dig till ljus.

De kan också kallas för skyddsänglar men finns i högre världar.

De är dina andliga guider och beskyddare – ovärderliga assistenter på din jordiska väg.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-absolut talade till dig

Du gillar kanske också...