Fader Absolut – Att Bevara Renhet av Medvetande, 11 maj, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja förklara för dig varför många människor inte ser eller förstår de saker som verkar vara så uppenbara.

Jag vet att många av er undrar varför.

Det händer först och främst på grund av det faktum att människor helt enkelt inte vill se eller höra saker som skrämmer dem eller hetsar upp deras obehagliga känslor.

Det är någon form av självskydd och ovilja att ta sig ur komfortzonen.

Och det börjar verkligen bli uppenbart nu.

Om du börjar diskutera de frågor som skrämmer din samtalspartner, kan det i regel uppstå två typer av svar från deras sida.

Den första är total okunnighet om dina ord som om du uttalar dem till ett tomrum.

Och den andra är aggressivt påstående om deras synvinkel.

I båda fallen är det bättre att du slutar prata med den här personen eftersom det inte kommer att göra någon nytta varken för dig eller dem.

En annan orsak till bristen på förståelse för den tragiska situation som bildas på jorden är yttre påverkan på det mänskliga medvetandet, som på senare år antar masskaraktär.

Det är naturligtvis framför allt tv som sedan många år tillbaka har använt alla möjliga förbjudna metoder för mänskligt medvetandepåverkan.

Det underlättas också av de chips och nanopartiklar som introduceras i människokroppen som ingår i vacciner vars aktivering sker genom interaktion med 5G-sändare installerade överallt.

Den tredje metoden är direkt effekt på det mänskliga medvetandet genom psykotroniska vapen som används alltmer under offentliga sammankomster för att skapa den nödvändiga känslomässiga spänningen hos publiken för helt bestämda syften.

Men det finns också den fjärde metoden som drakreptilerna har sparat till den regniga dagen – om det skulle behövas..

Och nu är det denna ”dag”.

Denna metod är att kasta människor in i tillståndet av mental ”anabios”, det vill säga fullständig inaktivering av deras förmåga att tänka logiskt, vilket resulterar i att man börjar följa alla instruktioner ”uppifrån” blint.

Den enda svaga punkten med denna metod är att sådan påverkan endast kan produceras på vaccinerade personer.

De saker som du visas i thrillers om zombieapokalypsen är faktiskt scenariot som utvecklats av drakreptilerna, och de låter mänskligheten veta om dess genomförande i förväg för att inte bryta mot lagen om den fria viljan.

Det är därför de har infört allmän vaccination så att ingen nu skulle kunna ta sig ur den ”flock” som de kommer att kontrollera som de tycker är bäst.

De har inte utvecklat det här vapnet till full kapacitet än, och din uppgift är att inte låta det hända under några omständigheter.

Hur kan man förhindra detta grova brott?

Först och främst, gör allt du kan för att stödja alla åtgärder mot globalister och deras fruktansvärda planer för mänsklighetens förslavning.

Förklara för alla som är redo att höra dig innebörden av de händelser som är avgörande för jorden och människor som kommer att beröra någon.

Och om du råkar lägga märke till det otillräckliga beteendet hos människorna runt omkring, åkalla alla dina himmelska beskyddare och universums kärlek om hjälp.

Börja lösa upp alla utomjordiska energier och efterverkningar av alla typer av psykotroniska vapens inflytande på människorna av det.

Tro mig, min kära, nu är du stark nog att förhindra varje provokation som de Mörka Krafterna på Jorden upptäcker, eftersom dessa krafters inflytande på människor blir mindre och mindre effektiva vid ankomsten av nya höga vibrationsenergier.

För närvarande har alla som lyckats bevara sitt medvetande och sin fysiska kropp okränkbar, eftersom bara du kan grunda gudomliga energier på jorden på ett effektivt och uppmärksamt sätt och därigenom främja hennes övergång till den femte dimensionen.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...