Fader Absolut – Gudomlig Sfär av Kärlek och Ljus, 12 maj, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande skulle jag vilja fokusera på ytterligare en egenhet med den nuvarande situationen på jorden.

Och det har också att göra med yttre påverkan på det mänskliga medvetandet med hjälp av modern teknik för mind control.

Den här gången kommer vi att prata om korrelationen av sådant inflytande med individuella egenskaper hos människor.

Eftersom varje utomjordisk intrång i en persons energiutrymme har negativ karaktär, utlöser det i dem processen med förvärring av alla svaga punkter i deras karaktär.

Så även om de inte brukade uttryckas levande och bara visas då och då, fyller inflytandet på en person utifrån sina egna negativa energier och underlättar därmed deras koncentration.

Som ett resultat blir en ursprungligen rädd person blir besatt av rädsla, den som är benägen att bli aggressiv – blir faktiskt aggressiv, den som tvivlar – saknar helt självförtroende och den som är van vid att kontrollera sin familj – blir en riktig tyrann.

Och dessa beteende- och mentalitetsprogram får nu en permanent karaktär som fixeras i energirummet hos en person under påverkan av deras förändrade – behandlade utifrån – medvetande.

En del av er har sannolikt märkt sådana förändringar hos era nära och kära och särskilt hos dem som redan har tagit in flera ”portioner” av det så kallade ”vaccinet”.

Naturligtvis sker det på en mängd olika sätt beroende på en person och mestadels på deras plats och tillgången på källor för mänskligt medvetandeinflytande.

Men du bör vara beredd på att drakreptilernas plåga och deras marionetter kan leda till oförutsägbara konsekvenser för nu förlorar de fotfästet i direkt mening och de kommer desperat att dra nytta av alla möjligheter att stanna kvar hos henne ytan så länge som möjligt.

Och en av dessa möjligheter är själva massminskningen av vibrationerna av planetens befolkning med hjälp av artificiell påverkan på deras medvetande.

Och för att förhindra det kan du använda följande som en förebyggande åtgärd.

Lägg så ofta som möjligt in i en sfär av gudomlig energi av kärlek och ljus din lägenhet, hus, kontor och, vilket är bättre, staden du bor i eller till och med landet.

Kärlekens och ljusets energi är universell eftersom den är anpassad till människor med ett brett spektrum av vibrationer – från den tredje till femte dimensionen.

Det kan inte skada någon men kan bringa balans i människors energier av olika vibrationer som måste leva och arbeta sida vid sida under omständigheternas kraft hittills.

Som ett upplösningsmedel gör det att de tunga negativa energier blir mindre täta och att blanda upp dem med de upplysta människornas ljusenergier gör dem något medelmåttigt – ett energirum där människor nu kan samexistera ganska fridfullt.

Ändå kommer denna övning inte att hindra er från att stanna kvar i er egen ”kokong” av den fjärde dimensionen för att inte minska era vibrationer för att tillfredsställa de som fortfarande är helt involverade i den tredje dimensionens energier.

Det är bara någon form av en kompromiss som tillåter dig att ”leva ut dina dagar” i den tredje dimensionens värld som nu är främmande för dig tyst och utan överdriven chock för att inte snubbla inför den efterlängtade övergången till den femte dimensionen.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...