Fader Absolut – Den Ryska Anden, 4 april, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja göra en kort analys av vad som händer i världens så kallade ”utvecklade” länder.

Vid en första anblick kan deras myndigheters agerande tyckas helt absurt och sakna någon mening, eftersom det precis framför ens ögon sker förstörelse av dessa länders ekonomi och deras medborgares välfärd.

I själva verket är det bara toppen av isberget.

Den kriminella maskopi som dessa länders regeringar gjorde efter att ha enats mot Ryssland att de gör sitt bästa med alla medel till hands för att framstå som angripare och absolut ondska i världssamfundets ögon initierades av den djupa stat som strikt är – på dödsstraff – övervaka deras orders verkställande.

Därför erbjöds dessa länders huvuden inget val: de är rädda för sina herrar mycket mer än ilska eller missnöje mot sina medborgare.

De är fullt medvetna om det faktum att offentliga protestaktioner kan stoppas, medan hotet mot deras liv från de som styr dem är verkligt.

Nåväl, vilken illa gjorde Ryssland mot skuggregeringen som samtidigt som den bekämpar den sätter fredligt och välmående liv för miljontals människor över hela världen på spel?

Faktiskt har Ryssland och det ryska folket alltid skrämt dem med sin upproriskhet och kärlek till frihet.

Eftersom de själva är omedvetna om det, förmedlar slaviska nationers representanter en unik energi av kärlek till frihet som ibland kan korroderas i dem bara på bekostnad av deras liv.

Detta är anledningen till att den djupa statens representanter under de senaste decennierna har gjort allt för att fördriva från ryska invånare just den ryska ande som de hatar och som är fylld med livsfara för dem.

Men när globalister och deras hantlangare nästan trodde på sin seger efter att ha fostrat upp en hel generation människor i Ryssland som absorberade de så kallade ”europeiska värderingarna”, insåg de plötsligt att de fortfarande inte hade lyckats korrodera den ryska andan.

Och den militära konflikt som de provocerade fram i Ukraina är den överlägset bästa för att bevisa det.

En gång glömt av det ryska folket har känslan av enhet, rättvisa och självrespekt återupplivats som Phoenix från askan som visar all sin kraft.

Ju mer hat och aggression överöser allt som rör Ryssland för den del av länderna i globalisternas grepp, desto mer enad blir den ryska nationen och desto snabbare återupplivas dess forna storhet.

Globalister misslyckades med att skrämma eller förstöra Ryssland och efter att ha tappat sina sinnen i hat uppmanar de nu sina marionetter att vidta absurda och illegala handlingar till skada för sina länder och nationer.

Men allt detta kommer snart att upphöra och på ett mycket beklagligt sätt för globalisternas hantlangare då de människor som är vana vid att leva ett bekvämt och välförsörjt liv kommer att göra uppror mot sina regeringar som kräver att få återgå till ett normalt liv.

Samtidigt kommer det att lanseras avslöjande av världsregeringens korrupta topp, vilket kommer att resultera i arresteringar av marionetter och många domstolsförhör.

Därför kommer Ryssland och dess folk direkt och indirekt att underlätta befrielse av världen från århundraden lång förslavning av drakreptilerna och Orionerna som grep er planet i syfte att total mancipation av hennes befolkning.

Globalisterna förutser sin kollaps och försöker hämnas på Ryssland, befriaren för deras nederlag och spelar ut hela länder och nationer mot det genom media som fortfarande är under deras kontroll.

Som du kan se överallt nu.

Ändå är det verkligen deras sista plåga den här gången. Det är därför det ser så groteskt och absurt ut.

Ganska snart kommer sanningen att skjuta upp, och ingen kommer att kunna stoppa flödet av denna information som fördömer brottslingar vid rodret och alla deras omänskliga handlingar.

Det är därför, min kära, håll dig lugn och klok.

Ge inte efter för provokationer från de mörka krafterna.

Fyll er själva och hela utrymmet runt er med gudomliga energier och gör därigenom Ljuskrafternas seger närmare.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...