Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 april 2022

 

Steg för att komma närmare Ert Högre Jag och Er Källa

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi existerar inom ett tillvaroplan där vi kan känna att vi ständigt expanderar. Vi kan fokusera på den expansionen samtidigt som vi fokuserar på er. Era forskare vet att universum expanderar. Så på den fysiska nivån kan ni bekräfta att detta är sant, men på den metafysiska nivån är det något ni måste känna efter för att veta sanningen om det. Att känna efter er expansion är lätt, men det kräver lite fokus. Ni måste ta bort ert sinne från allt annat som ni normalt fokuserar på, och placera er medvetna medvetenhet i ert hjärta.

När ni är i den platsen av inre frid, i den platsen av kärlek, kan ni inte låta bli att känna efter expansionen som sker inom er och runt omkring er i det ögonblicket. Plötsligt inser ni att ni är större än ni trodde att ni var. Ni inser att ni är större än alla era problem tillsammans. Ni inser att ni är ett med Källenergin och att det inte finns något att oroa sig för. Och sedan efter att ha deltagit i denna hjärtcentrerade övning, kanske ni undrar varför ni inte gör det oftare. Och det är tricket. Tricket är att övertyga er själva om att den här typen av övningar är mer värdefulla än vad den eller den publicerar på Twitter just nu.

Övningarna är mer värdefulla än vad som händer i världen, vad gäller de oroande nyheter om vad som händer. Dessa övningar hjälper er att släppa allt som håller er tillbaka, allt som begränsar er och hindrar er från att vara ert sanna jag, hela er själva. Nu finns det andra övningar som är bra för er, som att äta era grönsaker är bra för er Och även om ni vet att det är bra för er att äta grönsaker, måste ni ibland påminna er själva om att göra den enkla handlingen. Frukt är också bra.

Andra övningar som ni lätt kan engagera er i som kommer att föra er in i ett tillstånd av lycka, expansion och enhet, är att ansluta till Moder Natur och att ansluta till Moder Jord. Ni kan titta upp mot himlen under dagen eller på natten. Ni kan ta en extra lång dusch eller bad och inse att ni rengör mer än er hud och hår medan ni ägnar er åt dessa aktiviteter. Ni renar er aura, ert energifält. Ni kan säga mantran eller ord av uppskattning. Ni kan lyssna på musik som lyfter er. Ni kan umgås med ett djur, eller bara tänka på de människor ni älskar, titta på soluppgången eller solnedgången.

Det finns så många saker ni kan göra för att försätta er själva i det tillståndet av insikt, och vi talar om insikten att ni är en ständigt växande varelse av kärlek och ljus som finns där på det jordiska planet för att känna igen den sanningen om er själva och att sedan leva efter den sanningen. Detta är mer än bara en serie steg som vi ger er för att intellektuellt veta vem ni är. Ni vill uppleva det och känner att det är vägen. Om ni bara kan påminna er själva om att engagera er i dessa aktiviteter, kommer ni att känna er närmare oss, närmare Ert högre jag och närmare Källan.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...