Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Genererandet av ett Unipolärt Medvetande), 3 april, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Och det sista som jag skulle vilja fästa er uppmärksamhet på är uppfostran av era barn i ett nytt – unipolärt – ”läge” som tredje dimensionens världsprogram inte skulle passa in i på grund av deras låga vibrationer.

Men det kommer att vara möjligt först när ni själva blir fri från inflytandet från dessa program.

Naturligtvis blir det lättare att göra för er vars barn inte går i skola eller dagis, med ett väletablerat uppfostran system som bygger på en dualistisk uppfattning om världen och de kommunikationsnormer som motsvarar den.

Ändå kan du utjämna dessa program som förklarar för de små universums lagar och orsak-verkan förhållandet av alla saker som äger rum både i deras eget liv och i världen på ett begripligt sätt.

Nu är det verkligen viktigt eftersom de nya höga vibrationsenergierna som anländer till jorden inte samstämmer med den dualistiska verklighetsuppfattningen som är typisk för den tredje dimensionens värld.

Och medan äldre generationer av människor har sådana program fixerade i sitt undermedvetna, står barn vid vägskälet, särskilt kristallbarn som nu föds på jorden.

Deras medvetande initialt rent och redo för liv i den unipolära världen av den femte dimensionen är föremål för häftiga energiattacker från den del av de vuxna som lever i enlighet med gamla program.

Och eftersom ett barn inte kan förklara vad de känner, beter de sig ofta på ett otillräckligt sätt som ses av de vuxna som är vana vid att bedöma andras beteende utifrån sin egen erfarenhet.

Faktum är att ett barn känner sig illa till mods bara när det gäller energi eftersom deras medfödda rena energi vid varje tur motsäger den tredje dimensionsenergin som hittills inte har eliminerats fram till slutet på er planet.

Detta är ödet för de små som föds i korsningen av två epoker som är oförenliga när det gäller energi.

Men en sådan utmanande upplevelse av tillvaron på jorden valdes av deras själar.

Lyckligtvis finns det samtidigt på er planet generationen indigo som kom hit för att stödja nästa våg av den nya jordens vägfinnare – kristallbarn.

Men efter att ha kastat sig in i den tredje dimensionens värld, kom inte alla ihåg vad de hade kommit för och  alla gick inte över till Service, vilket planerades av deras själar före inkarnationen.

Det är därför varje återupplivad person som är medveten om det nuvarande ögonblickets storhet kan bli en andlig vägledare och beskyddare för ett barn de stöter på.

Och det första hjälpen du kan ge till barn som befinner sig vid gränsen mellan två dimensioner är energiutjämning av deras känslomässiga tillstånd.

Och så här kan du göra det.

Åkalla alla dina himmelska assistenter, änglar, ärkeänglar, dina galaxbröder och systrar och be dem att ta de omogna barnsjälarna under deras beskydd.

Arbeta inte bara med dina barn och barnbarn utan med alla de små på din planet som befinner sig i energisituationen som är så svår och motsägelsefull.

Omslut dem alla med Uppstigningsenergin och be den att balansera sina subtila sinnesorgan så att barnen känner sig bekväma och harmoniska under övergångsperioden som inte är lätt: att förhindra deras psyke från att gå sönder, deras hälsa från att förstöras och främja deras framställning av Övergången till en ny dimension okej.

Gör sådan meditation så ofta som möjligt, min kära, eftersom de flesta föräldrar till sådana barn är långt ifrån att förstå de globala händelserna som nu pågår på jorden, såväl som från de saker som deras egna barn känner och tar sina andliga sår för att bara vara stygga.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...