Fader Absolut – Energiledare, 13 januari, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som ett komplement till meditationen ”Flod av Uppstigning”  vill jag erbjuda dig ytterligare en övning som du kan använda i ditt dagliga liv.

Den bygger också på principen om omfördelning av energier.

Var och en av er kommer sannolikt att ha era föredragna alternativ informationskällor som ni litar på och som er själ är förenlig med.

Men om du råkar misstänka ett ”maskhål” i dem som minskning av vibrationerna hos personen som kommunicerar denna information eller din intuition kommer att ge dig en antydan om att vissa fakta i deras meddelanden är felaktiga, kan du försöka förbättra situationen i termer av energi.

Det kommer att göra gott både för dig, den personen och deras följare eftersom du kommer att påverka situationen i allmänhet och inte tränga in i vissa människors energiutrymme.

Och det är så det kan genomföras.

Varje gång du känner att något gick fel när du börjar lyssna på någon eller läsa material hos en viss informationsresurs, försök att inte bara peka ut kärnan av god känsla för budskapen utan också att dra isär dem när det gäller energikomponenter.

Du kan använda chakra färgsystem för detta.

Således kommer aggressiv beröring av den förmedlade informationen att färgas röd eller orange, överdrivet känslomässig – gul, varm och innerlig – grön, logisk – ljusblå, andligt avancerad – djupblå eller lila.

Det här är exakt den ”färgskala” som kännetecknas av kommunikation mellan människor.

Samma som varje chakra hos en person resonerar med en viss ton, så gör chakran med var av deras yttrande eftersom det alltid har någon speciell känslomässig färg.

Så, som en erfaren musiker, kan du förvandla kaotiska ”noter” av ord till harmonisk musik ”rad” – förvandla energi kakofoni till perfektion.

Om du har en ganska skarp intuition kommer du på alla sätt att känna inte bara känsla utan också energinyanser av informationen som tas emot, såväl som vibrationsnivån hos personen som förmedlar den till dig.

Medan du lyssnar eller läser ett meddelande, försök att med din inre vision se dess dominerande energifärg eller bara känna vilket chakra det vibrerar vid.

Särskilt brett spektrum av vibrationer är typiskt för kanalisering av information som omfattar analys av politiska och sociala delar av de aktuella händelserna som äger rum på jorden, såväl som deras esoteriska och andliga aspekter.

Så nu måste du separera agnarna från säden energimässigt.

Hur kan du göra detta?

Åkalla universums kärleks flamma om hjälp och be den att lösa upp alla negativa energier som informationen du är intresserad av innehåller, liksom energiutrymmet för personen som kommunicerar den till dig.

Skapa sedan en avsikt att peka ut de mest värdefulla och viktiga komponenterna i den – de saker som kan berika skattkammaren av kunskap och energier som underlättar jordens snabba övergång till den femte dimensionen och föreställ dig den som en liten bäck som faller i ett fullflödande ” Uppstigningens flod”.

Och avslutningsvis be universums kärleks flamma att minimera effekten av denna information på de människor som redan har tagit emot den, såväl som alla negativa energier den innehåller, och bevara i jordens energiutrymme endast dess andliga, gudomliga komponent.

På så sätt kommer du indirekt att kunna ge positiva effekter inte bara på händelseförloppet på jorden utan också på samvetet och energiprofilen hos många människor som är intresserade av frågan om Uppstigning.

Men glöm inte heller, min kära, den magiska fras som är obligatorisk för varje meditation: till det bästa för alla.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...