Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Andra Stadiet – Avslöjandet), 28 september, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att fortsätta prata om stadierna av mänsklighetens massväckelse.

Det andra steget är kommande avslöjanden.

Så småningom kommer den sanna informationen om aktuella världsomspännande händelser som du fått från alternativa källor att börja läcka in i media.

Det börjar faktiskt hända redan nu men i små mängder än så länge, eftersom mainstreammedia fortfarande är i globalisternas grepp.

Tyvärr fortsätter de flesta att tro på allt som flödar från TV-skärmar, hur det än kan tyckas absurt och otroligt.

För många människor har en ”blå skärm” verkligen förvandlats till en drog och de tar sitt vanliga nyhetsprogram som ännu en efterlängtad ”dos” som de nu inte kan föreställa sig sitt liv utan.

Och föreställ dig vad som kan hända med alla dessa människor om en dag plötsligt informationsvektorn över hela världen ändras till den motsatta.

Samma programledare i samma nyhetsprogram skulle börja berätta om världsledarnas fruktansvärda brott som verkligen är omänskliga, om att de tillhör den djupa staten och det servila utförandet av skuggregeringens vilja under vars kontroll de har befunnit sig under lång tid.

Sanningen utan utsmyckning skulle översvämma människor med fakta om den falska pandemin och kriminella samverkan mellan läkemedelsjättar och nästan alla länder i världen, om deras noggrant planerade och arrangerade kampanj för planetens avfolkning.

Skulle det kunna motstås av människors psyke, särskilt av dem som redan har tagit och inte en enda gång det så kallade ”vaccinet” som i verkligheten inte har visat sig frälsande utan dödligt för dem?

Hur skulle de reagera på det faktum att skuggregeringens program innehåller total trolldom av mänskligt medvetande och förvandlar dem till plikttrogna slavar?

Hur skulle de ta det faktum att de kommer att beröva människor inte bara pengar, egendom utan också barn som förstört familjeinstitutionen och alla deras traditionella moraliska värderingar?

Kunde de överleva nyheten att de styrs av ICKE-människor som inkarnerade i mänskliga kroppar som totalt berövades sådana känslor som kärlek och sympati som är vanliga för människor?

Kunde deras psyke klara av nyheter så chockerande?

Skulle det inte börja massvansinne på jorden?

Detta är anledningen, min kära, till varför beslutet att försena processen för avslöjande togs genom att kommunicera denna chockerande information på ett noggrant – skonsamt sätt.

Det är omöjligt att oändligt dölja sanningen, och naturligtvis kommer avslöjande att ske med alla medel.

Ändå motsvarar denna fina och komplexa process inte brådska och kräver att de är noggrant förberedda av skickliga experter som borde hitta de rätta orden som inte skadar människor utan inspirerar deras hopp om en bättre framtid.

Detta är uppgiften som utförs av de som anförtrott detta svåra uppdrag till sig själva, och jag tror att det kommer att slutföras framgångsrikt på nolltid nu.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade med dig

Du gillar kanske också...