Ett meddelande från Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner, 1 oktober 2022

 

Ett meddelande från Mira från Pleiadian High Council genom Valerie Donner, 1 oktober 2022

 

Hälsningar: Jag är Mira från Pleiadian High Council och arbetar fortfarande heltid med Earth Council.

Jag skulle hälsa dig med pompa och ståt om jag kunde. Jag antar att några av er fick en titt på hur det ser ut med övergången till drottningen. Ändå är ni de som förtjänar äran och respekten för er närvaro på jorden vid denna tid.

Det räcker med att säga att du inte fick regalierna, men vi hedrar dig på ett sådant sätt. Vi kommer att se till att du får uppleva det som verkligen känns. Som galaktiker har vi extraordinära talanger när det gäller att fira vinster. Du kommer att börja lära dig att vi firar mycket. Detta skiljer sig mycket från hur de flesta av er har levt på jorden där ni har varit tvungna att fokusera på pengar och arbete.

Du är på väg att vara en del av tidsåldrarnas förskjutning som är efterlängtad. Därför kommer du att upptäcka att det blir kaos och utmaningar under en kort period. Detta är för de mörkas fall och uppkomsten av ett helt nytt sätt att leva. Det som har verkat vara på topp för elitisterna kommer nu att falla, för det som går upp måste ner. Att komma ner kommer inte att bli en lätt resa för dem. Många av dem är redan i panik och rädsla. Du kommer inte att höra om detta i din vanliga media.

Snart kommer allt att förändras, och sanningen kommer att segra. Segern är nära. Vi är här, tillsammans med miljarder andra galaktiker. Hela skapelsen är fokuserad här på jorden. Det är oerhört viktigt och angeläget att markpersonalen förblir fokuserade och inte är rädda för vad som kan hända eller händer. Vi har det täckt och du är älskad och skyddad. Vänligen fortsätt att göra dina meditationer och böner medan du ansluter dig till Source.

Du har kommit så här långt och det finns ingen återvändo. Den här planeten kommer aldrig att gå tillbaka till hur den har varit. Det är en lång sorglig historia om hur jorden togs över av mörkret. Planeten var aldrig designad för ett sådant mörker. Jorden är designad för kärlek, samarbete, harmoni och balans. Du designades också på samma sätt som jorden. Du består av jordens kemi och föddes från jordens moder.

Under de kommande dagarna kommer mer och mer av den gudomliga modern och den gudomliga feminina energin att föra fram det helande som är nödvändigt för planeten. Du kommer att observera hur mycket helande den maskulina energin får helt enkelt för att den feminina energin blir extraordinärt förstärkt. Detta är inte genom strider eller krig. Patriarkala system går redan isär. Det kommer inte att finnas någon ursäkt för övergrepp. Alla Guds skapelser förtjänar att bli älskade och respekterade. Snart kommer du att se vad jag menar.

Det kommer att finnas många hjältar och hjältinnor på jorden som är skickliga på att föra fram harmoni och helande till hjärtan. Kärlek är det som behövs mest. Överflöd kommer för alla. Beslut kommer att fattas utifrån sanning, inte lögn. Detta är vad som ska göra dig fri. Vi är här för att hjälpa till eftersom du har haft fruktansvärda beteenden från de mörka som bryter mot universums lagar. Detta kommer inte längre att tolereras.

Vänligen gör det bästa av jordens skönhet och se hur den expanderar tillsammans med din egen skönhet. Fyll dina liv med kärlek med dem som du resonerar med. Håll era hjärtan öppna. Se upp för varandra. Snälla hjälp där hjälp behövs. Utöka din styrka och dina orsaker. Det behövs mycket den här gången från markpersonalen.

Jag sänder er kärlek från Jordrådet, Pleiadiska Höga rådet och hela livet. Jag är Mira.

You may also like...