Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 22 maj, 2022

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 22 maj, 2022

22 maj, 2022

Blossom: God morgon på er. Nåväl, det pågår en del “monkey business”! Många skriver och frågar om de här senaste ”ap-kopporna” som håller på, är Fergus the Fungus i täckmantel? Snälla, hur tänker ni?

 

Ljusfederationen: Och en Ljus God Morgon till dig, Blossom och alla.

 

Blossom: Knappast ljus utanför mitt hus, eftersom regnet fortsätter att orsaka förödelse i Queensland. Men jag antar att det är en annan historia.

 

Ljusfederationen: Angående din fråga. Våra tankar kan skilja sig åt från andras, men vi skulle vilja säga att det här mer är en hype, som kommer att dö ut och försvinna nästan direkt.

 

Mycket som har hänt i er värld under de senaste åren, har varit undervisning för många själar. Man är inte längre redo att bara acceptera det som sägs, utan ser lögnerna i propagandan.

 

Blossom: Så, skulle ni kunna bekräfta att ”ap-sjukan” inte kommer att få oss alla i en lockdown, vifta med armarna och klia oss i armhålorna?

 

Ljusfederationen: Vi kan inte garantera det, Blossom. Men om vi skulle ”se i korten”, så skulle svaret bli ”nej” just nu. Detta är inte ett lockdown-material”.

 

Kom ihåg att det som läggs ut på internet omedelbart sprids över hela världen … vare sig det är sant eller osant … och det är ett mycket mer dödligt virus … om vi får uttrycka det så.

 

Blossom: Det får ni. Jag är glad att Fergus inte har visat sig ännu, men jag tror att det i Australien, och jag tror i andra delar av världen också … är så att möglet orsakar mycket förödelse på grund av regnet, och som vi vet … så kan detta göra människor väldigt sjuka.

 

Ljusfederationen: Så låt oss titta på det. Dessa regn är verkligen något som är onaturligt. Faktum är att om du tittar på vädersystemen över hela världen, så är det uppenbart, att det måste finnas något bakom de bisarra tillstånden från himlen och solen, vinden, regnet och sedan snön.

 

Blossom: Ja, jag tror att många av oss vet att vädret kontrolleras, och verkligen här i Queensland orsakar regnet så mycket oro hos själarna. Vad är syftet?

 

Ljusfederationen: Till att börja med, Blossom, så skulle vi absolut inte kalla det för ett ”renande regn”. I själva verket, om något, så skulle vi kalla det ett ”Smutsigt regn”. Det som läcker ut i er atmosfär innehåller många kemikalier och ”hälsovådliga vapen” som är utformade för att stympa grödor, djur och faktiskt människan, både fysiskt och mentalt .

 

Blossom: ”Stympa” är ett ganska starkt ord.

 

Ljusfederationen: Men passande. Fast det finns också andra orsaker till att regnandet fortsätter och orsakar skada och förstörelse.

 

Blossom: För läsaren kan detta tyckas oväntat, men … vi verkar ha problem med flödet i vårt samtal, idag och igår? Någon aning om varför?

 

Ljusfederationen: Fel ämne kanske.

 

Blossom: Vad är rätt då?

 

Ljusfederationen: UPPLYFTNING.

 

Blossom: Åh, OK. Varsågod. Lyft upp.

 

Ljusfederationen: Blossom … vi ber dig att ta hänsyn till att vår roll, vid sidan av din, är att göra just detta.

 

ATT LYFTA UPP JORDENS SJÄLAR OCH HJÄLPA DEM ATT LEDA SIG SJÄLVA OCH ANDRA SOM GÅTT VILSE … TILL EN LJUSARE DAG.

 

De som väljer att ”fråga” om andra saker … de kan finna svaren hos andra som har denna information.

 

Blossom: Men, som jag sa tidigare, så har ni pratat om saker som lockdowns etc. Så jag förstår inte riktigt varför vi inte kan diskutera det. Ta till exempel den här ap-affären.

 

Ljusfederationen: Svarade vi inte på din fråga angående detta?

 

Blossom: Jo. Jag antar att ni gjorde det. Fast det verkade som om jag stoppades efter att ni sa att det fanns andra orsaker till regnet. För andra gången den här veckan kände jag att jag borde avbryta uppdraget, eftersom samtalet inte flödade.

 

Ljusfederationen: Anledningen till att frågan om regnet stoppades, är att det skulle ta oss till områden som inte skulle vara i linje med vår sak.

 

Blossom, vi ber dig att förstå … för att få fakta så vill vi inte fördjupa oss i områden som inte tjänar Helheten.

 

Blossom: Vilka problem det är idag. Det går inte bra. Jag lämnar detta och kanske återkommer igen imorgon. Väldigt irriterande om jag ska vara ärlig, eftersom jag hade velat få det gjort. Hej och hå! Jag försöker igen imorgon. Tack ändå.

 

Ok. Nu är det imorgon! God morgon! Fler och fler skriver in om dessa ”Monkey business”, främst på grund av att utslag är ett av symtomen, och ni har sagt att utslag var ett Fergus the Fungus-symptom. Eller hur!

 

Ljusfederationen: Och, Kära Blossom, vi säger bara att vi har sagt vårt i den frågan. Låt oss fortsätta.

 

Blossom: Ja det gör vi!

 

Ljusfederationen: I ditt och i många andras Hjärtan Blossom, finns en önskan att ”ta sig igenom” det du kom för att göra. Och mycket av det ”uppdraget” är baserat på ett inre VETANDE.

 

Blossom: Och som jag har sagt många gånger, vi vet inte vad det vetandet vet … fast vi vet att vi vet. Hur konstigt det än låter.

 

Ljusfederationen: Inte alls Blossom. Den meningen är rimlig.

 

För detta VETANDE som ni VET, men ändå inte VET, kommer från en plats som når mycket djupare än den ”vardagliga” Vetskapen … om att vi är här av en anledning.

 

När ’tiden’ går vidare/genom följande ’tider’, blir det VETANDET Starkare. Inte för att du ska VETA … men, KÄNSLAN av att VETA, kommer att ge mer förståelse för ditt uppdrag.

 

Blossom: Så, vid vilken tidpunkt KOMMER vi att VETA?

 

Ljusfederationen: Vi kommer nu att förvirra dig genom att säga, ”det gör du redan”.

 

Blossom: Japp! Ni gjorde mig förvirrad.

 

Ljusfederationen: Du förstår, Älskade Blossom, Älskade Själar, som har dragits till vår vänskap som förenade Varelser i Enhet …

 

VETANDET ÄR KÄNSLAN.

 

Så många av er har redan denna känsla, och när Var och En blir mer medveten om det Gudomliga Själs-Själv de är… desto mer uppenbar blir känslan av att VETA… och ändå kommer det inte att bli ”ett ögonblick” med att VETA ”något”. Det kommer inte att vara som om ”jag förstår det nu” … eftersom ni redan har det.

 

DET KOMMER ATT BLI EN DJUPARE FÖRSTÅELSE AV VILKA NI ÄR OCH VARFÖR NI ÄR HÄR … OCH DET … ÄR VETA.

 

Blossom: Ok. Men, ni har sagt många gånger tidigare ”När ni fattar det” … men nu säger ni att det inte kommer att bli så.

 

Ljusfederationen: För att ”Fatta det” … är känslan … och ni har den.

 

Blossom: Jag vill inte röra till det, men, till exempel, även om det inte är som om ”jag fattar nu”, så fattar jag det. Jag fattar. Ändå verkar att ’Fatta’ förändras när JAG förändras i MIN förståelse … om ni förstår? Vilket konstigt samtal, men på något sätt hänger jag med.

 

Ljusfederationen: Du hänger med, precis som de som går bredvid dig på denna Jordresa, Blossom Goodchild.

 

Blossom: Varför säger ni så? Det blir konstigt när ni säger ”Goodchild”.

 

Ljusfederationen: Det beror på frekvensen som finns kodad i ditt namn.

 

Blossom: Det verkar vettigt. Det är väldigt sällsynt när jag blir tillfrågad om vad jag heter, utan att någon säger … ’Blossom Goodchild, vilket underbart namn’. Till vilket jag svarar: ’Tack, det tog ett par äktenskap för att komma dit’. Men nu avvek jag … tillbaka till ATT VETA det vi inte vet!

 

Ljusfederationen: Åh, Älskade Själar, om vi kunde få en önskan att gå i uppfyllelse genom att svänga en trollstav, så skulle det vara att Alla Ni skulle VETA … ACCEPTERA … HELT OCH HÅLLET …

 

DET RIKTIGA SJÄLVET.

 

DET SANNA SJÄLVET.

 

SJÄLS-SJÄLVET.

 

De Varelser ni är … som kommer långt härifrån.

 

Varelsen som anmälde sig frivilligt och valdes ut för att vara på Planeten Jorden under DEN STÖRSTA TRANSFORMATIONELLA UPPLEVELSEN.

 

För om det skulle ske NU … inte under de kommande dagarna, utan, NU … I ETT GUDOMLIGT GIVET ÖGONBLICK … då skulle hela ert LIV förändras omedelbart.

 

Blossom: Men säg inte bara att ni lämnade trollstaven i den andra handväskan! Å, kära nån! Jag fick till och med mig själv att skratta högt av den lilla pärlan!

 

Ljusfederationen: Inte bara du Blossom, utan många andra … och det är det som är Roligt med ”Dig”.

 

Blossom: Men vad snällt. En härlig komplimang. Det ger mig stor glädje att få andra att skratta. Jag anser att det är en välsignad gåva. Vi fortsätter att avvika. Men, skulle ni jämföra VETSKAPEN om vårt Sanna Själv med det man upplever när man har en nära-döden-upplevelse?

 

Ljusfederationen: Mycket så. Fast, man behöver man inte ”dö” som många i er värld kallar det … för att uppleva det.

 

I själva verket skulle vi vilja säga … man måste ”leva” för att göra det.

 

NI HAR EN UPPLEVELSE.

 

EN STOR UPPLEVELSE SOM EXPANDERAR ALLT SOM ÄR … PÅ GRUND AV DET.

 

Ni kan välja hur ni ska manipulera denna upplevelse på sätt som antingen tjänar er eller inte tjänar er. Det är upplevelsens under. För det gäller för Varje Själ att ’Finna sin väg hem’.

 

Blossom: Kul! Jag fick en videolänk från långt tillbaka med just den titeln i morse, och till min förvåning så var jag med i den! Jag lägger upp länken nedan. Så, är det ATT VETA? Det sanna erkännandet av Själs-Självet?

 

Ljusfederationen: Ja. För inom detta erkännande, inom det SANNA SJÄLVET … ligger ALLT VETANDE.

 

Blossom: Jag försöker verkligen inte vara besvärlig genom att driva på det här, men, säger ni att vi inte kan FÅ DEN FULLA VETSKAPEN förrän VI KÄNNER DET SANNA SJÄLVET?

 

Ljusfederationen: Korrekt.

 

Blossom: Jag har dock en känsla av att det SANNA SJÄLVET inte kan ”bevittnas” på Planeten Jorden … fullt ut.

 

Ljusfederationen: Här måste vi rätta dig. Din fysikalitet är bara en annan upplevelse som ditt SANNA SJÄLV upplever. Vi tillåter VETANDET om att densiteten inom/på/runtom er på Jorden, kan dämpa känslorna hos det SANNA Självet.

 

FAST, DET SANNA SJÄLVET … ÄR DU.

 

DET KAN INTE VARA NÅGOT ANNAT ,

 

DU ÄR DITT SANNA SJÄLV.

 

Blossom: Japp, fast, här på Jorden, är jag då HELA mitt Sanna Själv?

 

Ljusfederationen: Du är en förlängning av ditt SANNA SJÄLV.

 

Som avslutning…

 

DU KAN INTE VARA NÅGOT DU INTE ÄR.

 

FAST … DU ÄR ALLT SOM ÄR!

 

Perfekt ställe att avsluta på, eftersom min hjärna inte kan, och inte har något behov av att argumentera om det. Nåväl, hipp hipp hurra! Tredje gången gillt, som man säger. Vi fick det gjort! Jag gillade det mycket! I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

 

SOMEHOW, I’LL FIND MY WAY HOME. TRIBUTE TO ALL LIGHTWORKERS. ”Somehow I’ll Find My Way Home” – Tribute to All Lightworkers

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...