Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Förening av Två Älskande Hjärtan), 2 juli, 2022

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja beröra ytterligare en aspekt av mänskligt liv i den fjärde dimensionen.

Och det handlar om familjerelationer, deras yttre “design” för att vara exakt.

Varför tror du att i den tredje dimensionens värld ägnas så mycket uppmärksamhet åt den juridiska anslutningen av relationer mellan man och kvinna?

Kanske är svaret ett sådant uttryck som “en förening beseglad genom äktenskapsbandet”.

Känn energibakgrunden för denna ordkombination.

Tycker du inte att det har en touch av något tvångsfullt och till och med fängelse?

Och känn nu energiprofilen för ett sådant uttryck som “en förening av två kärleksfulla hjärtan”.

Det är en enorm skillnad, eller hur?

Tja, lagligt äktenskap är bara ett förslavande av en person: att beröva dem frihet och totalt beroende inte bara av en make utan också av en statlig byråkratisk maskin – en hel armé av tjänstemän som löser alla lagar och ekonomifrågor för din familj.

Ganska ofta förvandlas ett äktenskap till en uppgörelse, i själva verket, och ibland till ett ämne för utpressning och manipulationer.

Medan en skilsmässa kan bli ett allvarligt krig mellan makar och dess offer blir ofta oskyldiga barn.

Det finns så många tragedier som utspelar sig i den tredje dimensionens värld eftersom människor “är bundna med familjeband”!

Och det finns så många främlingar som deltar i dessa tragedier som “hjälper” olyckliga människor att dela inte bara egendom utan också barn…

Föreställ dig bara vilka energier som svävar där och vilka passioner som rasar…

En sann förening av kärleksfulla hjärtan behöver faktiskt inte någon inblandning utifrån vare sig för släktingar, stat eller religion.

Det är “förseglat” med inte ett jordiskt utan himmelskt “sigill” – andlig intimitet och villkorslös kärlek.

Det är så familjer kommer att skapas i den fjärde dimensionens värld.

“Äktenskaplig plikt” kommer att tas bort av en uppriktig strid för att ge den utvalde det bästa som var och en har, och inte tillåta främlingar att blanda sig i det allra heligaste – personliga relationer mellan man och kvinna.

Och tro mig, min kära, det kommer inte att vara ”fritt” modernt samlag som ofta bygger på själviskhet eller promiskuitet utan kyska relationer fulla av respekt och oändlig kärlek till varandra som relationerna mellan man och kvinna i deras gudomliga betydelse är.

Alla kommer att hitta sin bättre hälft genom intuition, enligt vibrationer som skannar information om en person från den subtila nivån.

Alla ljusets krafter kommer att ge dig en hjälpande hand och börja väva spetsen av dina öden för att få de två halvorna som ska förenas att mötas och välsigna sin gudomliga förening med lycka, kärlek och glädje.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...