Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Mellan Fjärde och Femte Dimensionerna), 3 juli, 2022

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja prata med er om de förändringar som kommer att inträffa när ni börjar gå över gränsen som skiljer den fjärde dimensionen från den femte allt oftare.

Det kommer att hända var och en av er när era vibrationer kommer att tillåta er att störta in i den femte dimensionens höga vibrationsutrymme utan att skada ert psyke eller fysiska kropp.

Vi har redan talat mycket om det faktum att en abrupt övergång från den tredje dimensionen till den femte är fylld av allvarliga mentala chocker, minst sagt av den fysiska kroppen som lider av enorma överbelastningar som är farliga för den.

Detta är anledningen till att du får en förberedande smidig övergångsperiod för din vistelse i den fjärde dimensionen.

Precis på samma sätt som ni går fram och tillbaka – nu när ni befinner er i det magiska tillståndet hos den fjärde dimensionens invånare och beundrar utrymmet som har förvandlats omkring er, nu dyker ni in i den tredje dimensionens värld igen – kommer ni att besöka värld av den femte dimensionen studerar den steg för steg och vänjer sig också vid den.

Vad är skillnaden mellan världarna i den fjärde och femte dimensionen?

Framför allt är det att den fjärde dimensionen är en värld av höga frekvenser, även om dess vibrationer hittills inte tillåter en att skapa sin verklighet genom tankekraft tillräckligt snabbt för att någon önskan omedelbart ska materialiseras.

Och det förklaras av det faktum att du hittills inte har lärt dig att kontrollera dina tankar i den utsträckning som hindrar eventuella negativa känslor från att tränga in i dem.

Och det är precis vad ditt “pass” till den femte dimensionen är.

Varför är det farligt för dig?

Svaret, för det första, är att i högvibrerande utrymmen, till skillnad från den tredje dimensionens värld, går en energi “boomerang” omedelbart och följaktligen kommer alla negativa tankar eller känslor från dig att komma tillbaka till dig efter att ha reflekterats från personen, föremål eller händelse du tänkt dåligt på.

Dessutom, i det här fallet inkluderar ett sådant begrepp som “tänkt dåligt” sådana till synes oskyldiga känslor som rädsla för det okända, tvivel, osäkerhet och brist på självförtroende.

I ett sådant humör kommer du inte att kunna skapa din verklighet i den femte dimensionens värld och för att rädda dig från besvikelse och brist på tro på dig själv, är du helt enkelt inte tillåten där.

På så sätt säkrar de dig från misslyckanden, vilket ger dig mer tid för förberedelser och ger dig chansen att skaffa dig erfarenhet i “omklädningsrummet” i den femte dimensionen, där den nuvarande fjärde dimensionen är där många av er befinner er inte hela tiden, men ganska ofta nu.

Och den andra anledningen till er förlängda förberedelseperiod för den eventuella övergången till den femte dimensionen är värdefull erfarenhet av ert andliga arbete som ni kan dela med andra och därigenom dra upp de som ligger efter men potentiellt redo för övergången.

Och antalet människor som dessa blir större och större för varje dag.

Och tro mig, min kära, det är inte konstgjord begränsning av helt återupplivade människor utan en naturlig process att vänja sig vid de verkligheter som är nya för dig och ge dig möjlighet att hjälpa nyupplivade människor att ta igen den förlorade tiden så snart som möjligt.

Så ni själva blir en “bro” för dem som kastas från den tredje dimensionen till den fjärde.

Och så snart de kan övervinna denna gränslinje, kommer du att kasta ytterligare en “bro” för dem från den fjärde till den femte dimensionen denna gång.

Men för att göra det bör du slå dig fast i det för att inte snubbla i sista stund och inte svika dem som förtroendefullt följer dig.

För detta ändamål föreställ dig så ofta som möjligt att du är ett vackert, fast och pålitligt energi-“spår” för tusentals människor som just har återupplivats och tagit ledningen från dig på väg mot en ny underbar värld.

Förhasta inte saker utan njut av en ny upplevelse.

Och kom ihåg, hur svårt det än är så är det underbart och unikt, samtidigt som ni själva visade sig vara de mycket få lyckliga människorna som har fått en möjlighet att genomleva det.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...