Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Från ilska till förståelsen att pågående händelser är oundvikliga), 16 maj, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nåväl, idag kommer vi att prata om hur ni kan förena era sympatiska själars ansträngningar på alla nivåer av tillvaron för att flytta alla tillsammans och så snart som möjligt till en ny verklighet – utrymmet för den fjärde dimensionen.

I mitt tidigare meddelande berättade jag om fördelarna med ett mångsidigt förhållningssätt för människor till de aktuella händelserna på jorden – om ”specialiseringen” av varje persons intressen som befinner sig i din omedelbara krets.

Att dela med dig av dina erfarenheter och den information du fått, berikar utan tvekan varandra.

Ändå förblir var och en av er på er egen nivå av medvetande och följaktligen varierar era vibrationer.

Anledningen till detta är det faktum att majoriteten av era informationskällor förmedlar den tredje dimensionens vibrationer eftersom de talar om motstånd, kamp, ​​svårigheter och problem som människor möter nu.

Och ju mer en person engagerar sig i studien och diskussionen av dessa frågor som är akuta för dem, desto mer minskar deras vibrationer eftersom de förbli helt reserverade är få förunnat än så länge.

Nu är ni alla vid kanten av händelserna – vid klimaxen av övergången och ”studsmattan” för ”språnget” in i det som ni kommer att skapa bestämmer hastigheten och kvaliteten på er övergång till den femte dimensionen.

Med ordet ”hastighet” menar jag den tid du kommer att spendera i den fjärde dimensionen.

Och med ordet ”kvalitet” – nivån på dina vibrationer i det ögonblick du korsar gränsen mellan den fjärde och femte dimensionen.

Vi har redan diskuterat att den idealiska varianten för dig kan bli övergången med likasinnade – av väletablerade grupper, där var och en tar sin nisch och har bestämt sig för ockupationen till sin själ.

På så sätt, i den miljö som har blivit dig kär, blir det lättare för dig att anpassa dig till den nya verkligheten.

Men det kräver av alla medlemmar i ditt samhälle, trots alla deras distinkta egenskaper, att avancera till en nivå av vibrationer.

Hur kan du nå en sådan enhet?

Framför allt är det nödvändigt att balansera den känslomässiga bakgrunden för varje person.

Och det är bara möjligt att göra det när ”rättfärdig” ilska riktad mot händelserna som äger rum runtomkring förvandlas till djup förståelse för deras oundviklighet.

Det är av yttersta vikt att ”lansera” den känslomässiga komponenten i varje medlem i ditt samhälle och ”dissekera” den på ett sätt så att den negativa energin den innehåller förvandlas till positiv.

Men i det här fallet bör det göras av personen själv eftersom varje intrång utifrån kan bara lugna deras känslomässiga och energimässiga svar på aktuella händelser under en kort tid men inte eliminera det helt.

Därför bör de av er som tydligt och urskiljande kan förklara för människor essensen av interaktion mellan människor och händelser och, det viktigaste, deras inflytande på de aktuella händelserna, så snart som möjligt påbörja detta hårda arbete som är det mest avgörande i detta ögonblick dock.

För det är denna sak som många rena och ljusa människosjälar saknar nu som så långt befinner sig i ett stadium av misstroende och indignation och är omedvetna om det faktum att hur ”rättfärdig” deras ilska än är, inte bara misslyckas den med att underlätta det godas seger över det onda, men tvärtom, spelar de mörka krafterna i händerna och minskar jordens allmänna energiprofil.

Och tyvärr, för många människor som potentiellt är redo för övergången är denna inkonsekvens mellan deras önskningar och deras själs nuvarande tillstånd det största hindret för det sista och slutliga steget mot det nya livet i den femte dimensionen.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...