Fader Absolut angående Helgon, del 3, 14 juni, 2021

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Låt oss fortsätta prata om interaktionen mellan de ljusa själarna som existerar på jordens subtila nivå och de människor som inkarnerade på jorden.

Men först vill jag berätta om de världar som är bebodda av de du kallar helgon.

I själva verket är de ett unikt skikt, vilket är särartat för invånarnas förmåga att behålla sina individuella egenskaper och egenskaper från deras senaste inkarnation på jorden.

Med andra ord är det de som medvetet saktat ner sin själs framsteg till högre dimensioner för att få ny erfarenhet för att vara så hjälpsamma för jordbor att stiga upp till en annan nivå av andlig utveckling som möjligt.

Och det har blivit särskilt akut nu – under övergångsperioden.

Varför har dessa själar valt så mycket för sig själva?

Först och främst på grund av enorm kärlek och medkänsla för mänskligheten.

Till skillnad från dig, när de är på den subtila nivån, ser de ganska bra allt som sker på din planet.

De ser vem som styr världen och vad deras faktiska planer är.

De förstår hur utsatta människor är inför de så kallade ”höga och mäktiga” eftersom de inte ska se mer som de får se eller veta, för nästan alla media är i greppet på en grupp mänskliga människor som tog över din planet.

Människan tvingas in i gränserna för lydnad på alla nivåer och områden i livet.

Och denna försämring av gudomliga varelser medvetande som inkarneras i fysiska kroppar skadar djupt dem som en gång levde genom liknande erfarenheter på jorden.

De kan inte likgiltigt titta på hur det sker systematiskt och ihållande arbete med att förstöra gudomliga mänskliga väsen – hur människor i detta ”progressiva” och tekniskt avancerade samhällen blir mer förslavade än i de tider då de själva bodde på denna planet.

Det är oroande för dem att se hur snabbt universella mänskliga värden förstörs, liksom familjevärden, relationer mellan man och kvinna, och alla slags förvrängningar och onaturliga vanor och normer införs på människor.

Därför, efter att ha offrat sina egna andliga intressen, valde de sitt uppdrag som Service för människor under denna hårda period av omorganisation av deras liv, samvete och till och med fysiska kroppar.

De gick ivrigt med i det stora experimentet på din jord och hennes invånares övergång till det nya energirummet.

Så nu, i slutskedet av detta experiment, är deras hjälp till människor särskilt värdefultl och märkbart.

Dessa fantastiska själar försöker ta i sitt beskydd så många människor som möjligt och hjälpa dem att ta de sista och svåraste stegen på väg till övergången.

Och i mitt nästa meddelande kommer jag att fokusera på vad deras hjälp egentligen är.

Älskar dig oändligt,

Fader-absolut talade till dig

Du gillar kanske också...