Moder Maria via Kerstin Eriksson, 25 augusti 2022

Moder Maria, 25 augusti 2022
Moder Maria, Tecken i Tiden
Jag är Moder Maria och jag älskar er så väldigt mycket!
Tid är viktigt eftersom det är en grundläggande del av ert liv på Jorden. Tid är också ett element, precis som vatten, jord, luft och eld.
Det jag kommer att prata om är:
Ni kommer att känna tiden på ett annorlunda sätt ju mer Moder Jord kommer in i de högre dimensionerna, såsom den femte och högre.
Hur menar jag?
Det har ingenting att göra med att ni tittar på en klocka för att veta vilken tid det är. Det har att göra med hur ert hjärta expanderar till de högre dimensionerna tillsammans med Moder Jord, och hur ni från denna synvinkel får en ny känsla av tid. Innan tänkte ni på tid. Nu kommer ni att känna den.
Ni kommer att känna i ert hjärta att tiden är flexibel och att tid verkligen inte är en rak linje. Med tiden kommer ni att lära er denna nya aspekt av tiden, och även sätta den i relation till att leva på Jorden som en individ.
All kommunikation från och med nu är enbart baserad på kärlek och medkännande energier. All kunskap som kommer till er, kommer till er av tacksamhet i hjärtat. Och jag talar om evig kunskap, Universell visdom, som ni lever i.
Sök er egen asyl, er egen fristad på er heliga plats, platsen i ert älskade hjärta. Det spelar ingen roll vilka omständigheter ni lever i, ni kan alltid lita på er magiska trädgård inom er. Eftersom ni är skaparna nu, skapar NI denna plats efter era egna önskemål. Den här platsen är er grund för tro, hopp och kärlek och även glädje, tacksamhet, frid, harmoni, rättvisa och flera positiva energier och strålar.
Var och en av dessa underbara energier är en absolut nödvändighet för själva er existens här på Jorden. För det första för att de är en del av er, och har alltid varit från första början. För det andra är dessa energier själva skaparna av den här planeten.
Så om ni känner brist på energi, brist på glädje eller inte känner någon mening med att leva längre, sök dessa energier i ert kära hjärta, för de finns redan där och väntar på att ni ska erkänna dem.
När ni älskar er själva och accepterar att alla dessa energier är en del av er, kommer ni att höja er upp till de högre dimensionerna som ett rotat träd i marken.
Ni måste vara jordade för att kunna få rätt anslutning. Att stiga upp till den femte dimensionen betyder inte att ni kommer att flyga högt i luften. Nej! Det betyder att ni som en levande varelse på Jorden kommer att bli ansluten.
Ni måste älska era rötter och släppa era rädslor. Arbeta er igenom alla era rädslor först!
Att stiga upp till de högre dimensionerna innebär att vara ett hjälpmedel för att Jorden ska kunna stiga upp samtidigt. Ni gör det faktiskt tillsammans! Ni och Hon, er älskade Moder Jord. Träden är redan anslutna. De har redan stigit upp. De har rötter, så deras anslutning gick fort.
Den högre meningen med att ansluta rötterna, innebär att ni måste ha accepterat er själva sedan barnsben. Då  kommer Kundalini att hitta en tydlig väg inom er och energin kan flöda såväl som kunskapen. Så släpp rädslan och älska er själva helt och hållet.
Om ni inte kan släppa er rädsla, så hjälper jag er självklart med att arbeta er igenom rädslan istället, och då kan ni lägga den bakom er. Många Ljusarbetare har redan arbetat med sig själva i årtionden, med sina egna rädslor och mer därtill.
Man kan aldrig stiga upp ”bara sådär” på ett ögonblick, för det krävs ett enormt arbete innan. Att vara uppstigen betyder att ni är en jordad individ på Jorden och vet allt om era rötter, och känner hur era rötter går in i och djupt ner i den älskade Moder Jords mylla, och sedan sträcker sig upp mot de högre världarna.
Ert DNA vaknar mer och mer för varje dag, och med tacksamhet och kärlek i era hjärtan kommer ni att känna att ni aldrig är ensamma.
Jag och Gud och änglarna finns alltid vid er sida, villiga att hjälpa er om ni har några frågor.
Jag älskar er
Moder Maria

Du gillar kanske också...