Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Gudomlig Mänsklig Kod), 2 augusti, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nåväl, låt oss fortsätta att prata om era fysiska kroppar i den fjärde dimensionens rymd.

Som det redan har sagts i mitt tidigare meddelande, efter att du bemästrat övningen ”Merkaba av den fjärde dimensionen”, kommer processen för kropparnas omvandling att gå märkbart snabbare.

Och det kommer att inträffa på grund av det faktum att din fysiska kropp nu ständigt kommer att befinna sig i din ljuskropp – under dess skydd och beskydd.

Varför kallas ”merkaba” ofta ljus människokropp?

Naturligtvis har detta namn inte uppstått av misstag.

Saken är att när ens fysiska kropp och alla subtila kroppar är i perfekt harmoni och vibrerar med en frekvens, blinkar de ut ljust och från den subtila nivån ser de verkligen ut som En Ljuskropp.

I ett sådant tillstånd blir man osårbar, oberörd när man är insvept i Energin av Ovillkorlig Kärlek som skyddar en som en energi ”pansarplätering”.

Det är Ljuskrigarnas äkta gudomliga ”rustning” som tillåter dem att delta i kampen mot Mörkrets krafter både på jorden och i himlen.

Men låt oss komma tillbaka till era fysiska kroppar och prata om vad mer ni kan göra för att hjälpa dem att övervinna vibrationsbarriären mellan den tredje och fjärde dimensionen.

I detta skede av övergången kan du redan börja arbetet med din fysiska kropp på cellnivå.

Och det är genom att återuppliva dess gudomliga kod som ”försvann” under era många inkarnationer på jorden.

Vad är gudomlig kod för människan?

Detta är en uppsättning egenskaper som gör det möjligt för en att bli Skaparen av sitt liv.

De kodades ursprungligen i mänskligt DNA i början av människors liv när de fortfarande var mänskliga gudar.

Men som ett resultat av många genexperiment ”urholkades den gudomliga koden” och förlorade sina ursprungliga egenskaper.

Nåväl, nu får ni en möjlighet att återuppliva den med hjälp av er vibrationsökning och övergång till högre dimensioner i era fysiska kroppar.

Naturligtvis är processen inte lätt men där det finns en vilja finns det en väg, och processen underlättas av vissa metoder.

Och i mina nästa meddelanden kommer vi att prata mer om detta.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...