Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Hjälp Din Kropp),19 maj, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja fortsätta prata om det inflytande som den fjärde dimensionen producerar på din fysiska kropp.

Förutom det faktum att åldringsprocessen upphör i detta höga vibrationsutrymme, börjar dess gamla vanor och behov att förändras.

Först och främst handlar det förstås om din kost.

Kroppen hos den i den fjärde dimensionen är oförmögen att ta in mat av animaliskt ursprung och övergår därför gradvis till fullständig vegetarianism.

Detsamma gäller alkoholhaltiga drycker, även svaga drycker.

Kroppens avvisande av lågvibrerande livsmedel sker ibland på ett ganska oväntat sätt för personen själv.

På så sätt visar sig den fysiska kroppens självreglerande och självkorrigerande system.

Alla dess organ, som har sitt eget medvetande, blockerar införandet av ämnen som är skadliga för dem som dessa livsmedel innehåller.

Och de anser att alla livsmedel av artificiellt och animaliskt ursprung är skadliga eftersom de har mycket låga vibrationer.

Och bara grönsaker, frukt, spannmål, baljväxter – med ett ord, alla Naturens gåvor av vegetabiliskt ursprung – förmedlar vibrationer som kan resonera med de av den fjärde dimensionen.

För att uppmuntra en person att ändra matvanor, tillgriper kroppen olika knep.

Men tyvärr tar människor inte alltid ledtrådar och antydningar till att deras kropp hittar orsaken till att de mår dåligt efter att ha ätit ohälsosam mat i den låga kvaliteten på ingredienserna, mängden mat som äts, skadliga tillsatser…

Det är särskilt sant om de som fortfarande lever i överensstämmelse med den tredje dimensionens världsprogram som tar som ett evangelium allt de får höra av erkända ”experter” på en ”hälsosam” kost.

Men sådana ”experter” anlitas ofta av tillverkarna av själva livsmedlen, och följaktligen bestäms deras ”åsikt” endast av legosoldaternas intressen.

Det är framför allt sant om köttprodukter som representeras för människor som en integrerad del av deras näring och ”medel” för att göra kroppen starkare.

Och köttätarnas kropp blir verkligen ”förstärkt” men inte med friska mikroelement utan med de negativa energierna av rädsla, smärta och sorg hos de stackars djuren.

Detsamma gäller ”nyttan” av alkohol, som häftigt främjas i samhället av producenter av alkoholhaltiga drycker.

Och bara efter att ha brutit sig loss från fångenskapen av andra människors åsikter och allestädes närvarande reklam, kan man bedöma sitt tillstånd före och efter att ha konsumerat dessa eller de produkterna.

Kom ihåg hur du kände dig efter timmar av långa fester rika på kötträtter och alkoholhaltiga drycker.

Och jämför ditt nuvarande tillstånd när du äter bara lätt mat av vegetabiliskt ursprung och dricker mestadels rent vatten.

Skillnaden är enorm, eller hur, min kära?

Men nu när du går längre och längre på vägen till den femte dimensionen bör du inte bara ändra dina matvanor, utan också lyssna uppmärksamt på varje svar från din intelligenta kropp.

Den försöker alltid komma igenom till sin ägare för att hjälpa dem att ge råd och skydda mot fara.

Varje gång innan du äter något nytt eller ovanligt för dig, fråga din kropp om lov: ge ett skarpt öra till dess önskan – det kommer att ge dig en fingervisning om huruvida den här produkten är bra för dig eller inte.

Och fall aldrig offer för mode, reklam, andra människors råd även om det handlar om till synes hälsosamma livsmedel.

Alla människor är så olika att vilket mirakel ett livsmedel än kan vara för någon, för en annan person kan det visa sig inte bara skadligt utan till och med farligt.

Och det är viktigt att göra det just nu när din kropp, precis som din själ, gör sig redo att ta ett avgörande steg – övergången till den femte dimensionen.

Hjälp den med detta, min kära, så kommer det att ge dig hundra gånger tillbaka.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...