Skaparna via Daniel Scranton, 4 november 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 4 november 2018

Per Staffan 4 november 2018

Allt i Ditt Liv Tjänar ett Syfte ∞Skaparna

”Det är ett syfte med allt som du har upplevt hittills. Du kommer att upptäcka att det inte finns några bortkastade stunder, att inget som händer är en bortkastad händelse. Det är allt väldigt exakt konstruerat för dig, för att ge dig den resan du behöver för att bli den person du vill vara, och leva det liv du vill leva.

Du behöver inte veta eller komma ihåg vad allt som händer eller har hänt betyder. Det är inte ditt jobb. Ditt jobb är att vara upplevaren av vad som står framför dig. Att försöka räkna ut allt och förstå ditt liv kommer bara att hålla dig lite längre på den speciella platsen där du befinner dig och undrar. Det är mycket viktigare och betydelsefullt för din utveckling, för ditt självkännande experiment, att du accepterar allt som det är och inser att allt tjänar dig på något sätt. Varje sak tjänar dig på något sätt.

Så slappna av och vet att vägen du är på är den väg du har satt upp för dig. Du är byggaren av vägen och vandraren på vägen, och det finns ingen anledning eller inget behov för dig att veta vart vägen leder eller varför du gick till vänster istället för höger. Börja fokusera mer på vad du kan göra för att få en fullare erfarenhet av vägen. Var nyfiken på din miljö, på var du befinner dig, utan att försöka dechiffrera koderna.

Och istället för att fråga, ”Varför är det här tygstycket av siden?” Plocka upp det och känn på det. Andas in det. Ta på färgen, strukturen och gör med det vad som passar dig bäst. Det är verkligen vad det handlar om. Ha kul med det. Lek. Och vet att det alltid finns en anledning, och anledningen är alltid att du tyckte att det var en bra idé. ”

 

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...