Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Intuitiv uppfattning av Livet), 4 december, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att fortsätta att prata om det globala ”nätet” som omringade alla sfärer i ditt liv.

Men den här gången kommer vi att prata om hur man kan motstå det på fysisk nivå.

Du vet redan att den bakomliggande energin bakom världstoppens planer är att minska människors vibrationer så mycket som möjligt och styra alla deras tankar, känslor och handlingar den materiella vägen och därigenom förstöra allt rent, andligt och gudomligt i människor.

Nåväl, nu är det dags att vända allt tillbaka och ha ändrat sina livsprioriteringar för att komma tillbaka till sitt ursprung och sina sanna önskningar.

Det är inte så svårt att göra detta.

För detta ändamål bör du skära ner på de vanliga informationskällorna som påverkar mänskligt undermedvetande snarare än medvetandet.

Håll dig endast till de mest beprövade nyhetskällorna med hög vibration för att vara medveten om aktuella händelser.

Detta kommer att vara det första steget för att rädda dig från onödiga frestelser och värdelösa saker i ditt liv.

Växla all din uppmärksamhet till dina inre förnimmelser – den intuitiva uppfattningen av livet.

Och låt det röra absolut allt i ditt liv: från vardagsrutiner till de globala världshändelserna.

Träna er själva i att skanna energiprofilen för allt som sker i ert liv och först och främst människor – de ni känner och inte känner, er omedelbara miljö och världsledare som bestämmer deras länders politik.

Försök att se vad som återstår ”bakom kulisserna” som inte styrs av dessa ledares ord utan handlingar, eftersom deras ord och handlingar nästan alltid står i strid.

Och låt oss nu prata om hur man som en vanlig person som inte ger befogenheter fysiskt kan motsätta sig globalisternas planer.

Först och främst bör du naturligtvis sluta lyda deras orders i strid med dina önskningar och förståelse för de saker som pågår.

Och jag vet att många av er agerar precis så här.

Och detta är tack vare detta som globalisternas program för allmän vaccination av befolkningen misslyckades.

Inte ens genom hot och berövande av juridiska rättigheter lyckades de bryta de rena mänskliga själarnas vilja, vilket utlöste den andra delen av deras program – provokationen av en militär konflikt i Ukraina vars konsekvenser på det ena eller andra sättet påverkade nästan alla världens länder.

Och nu kräver även denna konflikt, och, vilket är viktigare, den härskande toppens handlingar och deras marionetter vid rodret i dess respekt, din intuitiva ”bedömning”.

Många av er har klarat detta hållbarhetstest på ett lämpligt sätt, även efter att ert medvetande trängt in i själva kärnan trots situationens tragiska karaktär.

Kampen mellan ljusets och mörkrets krafter är ett dödskrig nu och tyvärr reder den djupa staten ut sina problem genom proxy och på bekostnad av lidande och ibland överlägsna uppoffringar av vanliga människor.

Och ju fler människor förstår det och gör uppror mot sina kriminella regeringar, desto snabbare kommer detta blodsutgjutelse att avslutas som inte kan rättfärdigas av någonting och som har orsakat hundratusentals människors död och resulterat i den osynliga världskrisen.

Och det kommer också att vara din protest mot globalisternas kriminella handlingar på fysisk nivå.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade med dig

Du gillar kanske också...