Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Omogna Hjärnor), 5 december, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

För att avsluta frågan om globaliseringen som har spridit sig över nästan alla aspekter av ditt liv, skulle jag vilja påminna dig om ytterligare en egenhet.

Och det är genom att de räknar framgången med dess genomförande på den unga generationen.

Eftersom de är fullt medvetna om att människor med välutvecklade åsikter är mycket svårare att ”omvandlas till sin religion” baserat på moraliska och materiella värden som är onaturliga för människor, attackerar de häftigt det omogna sinnet hos barn med dessa ”värderingar”.

När de vet att jorden snabbt och oåterkalleligt ändrar sina energiparametrar som reptiloider och deras gelikar inte kommer att överleva längre, fångar de barn i ett försök att minska deras rena gudomliga energi så mycket som möjligt.

Dessa perversa som har stoppat miljontals barns liv försöker nu påverka barns själ på en global skala och ingjuta sina skadliga idéer i böcker för barn, elevböcker, leksaker, tecknade serier – med ett ord, i hela den underhållande och pedagogiska branschen för barn.

Och denna lavin av smuts och lust begraver allt gott, snällt och rent i en otrolig hastighet – de saker som har odlat kärlek och respekt, romantiska drömmar och ädla impulser i en sedan barndomen.

Överallt och på ett fullskaligt sätt förstörs det manliga och kvinnliga ursprunget, familjetraditionerna, där alla livsprioriteringar ändras och personlig tillfredsställelse och materiell rikedom betraktas som de av största vikt.

En hel generation av unga människor har redan blivit slavar av detta själlösa konsumtionssystem, blint efter den livsstil som påtvingats dem utifrån.

Men nu har saker och ting gått för långt och dagens steg som desperat tagit av världsregeringen leder till total degeneration av mänskligheten.

Det gäller särskilt de mest ”utvecklade” länderna som styrs av marionetter från den djupa staten som utför sina order blint och underdånigt.

Det är de som sätter tonen för alla länder som är beroende av dem, och sprider också detta fruktansvärda ”virus” av avhumanisering.

Det är därför, min kära, du bör ägna den största uppmärksamheten åt skyddet av dina barn och barnbarn.

Låt inte deras utbildning och uppfostran gå sin egen väg.

Ge dem inte bort till någon annans händer.

Kontrollera noga vad de ser, läser och spelar.

Skydda deras själar från det ”klibbiga nätet” av smuts och lust som många böcker, filmer, leksaker och till och med barnkursböcker är impregnerade med.

Ignorera inte heller deras vänner för att veta vad ditt barns livsanda är och vem de kommunicerar med.

Bli den närmaste och mest pålitliga vännen för ditt barn så att de litar på dig helt och släpper ut sitt hjärta för dig, inte någon främmande.

Allt detta är också en del av ditt motstånd mot det djupa tillståndet med dess försök att ta över dina barns själar och förstöra deras gudomliga väsen.

Kom alltid ihåg det, min kära!

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade med dig

Du gillar kanske också...