Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 november, 2022

 

De massiva förändringarna som kommer för mänskligheten ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi förväntar oss stora positiva förändringar för er alla där på jorden, eftersom vi vet hur långt ni har kommit, och vi vet att ni har ett kraftfullt momentum bakom er. Vi tror också på oss själva och alla hjälpare ni har. Vi vet att vi kan hjälpa dig på alla de olika sätt som du behöver den hjälpen. Vi vet att allt detta var perfekt uppställt, perfekt planerat så att alla kan spela sin roll för att åstadkomma de enorma förändringar som ni fortfarande har framför er där på jorden.

Vi vet att ni inte kan se hur mycket ni har utvecklats som individer, eftersom ni lever de liv ni lever, ögonblick efter ögonblick och dag efter dag, men vi kan försäkra er att den tillväxt ni har genomgått är enorm, och vi är talar om dig som individer och som ett kollektiv. Vi har också ofta berättat för er att det tar längre tid för den fysiska sfären att komma ikapp det energiska och att många av er bara kräver lite tålamod. Det kunde inte vara mer sant än vad det är just nu i detta ögonblick. Energierna rör sig i rasande hastigheter, och det fysiska fortsätter att röra sig i snigelfart i jämförelse. Det är därför det är så viktigt för dig att känna efter energierna.

Känn efter vad som finns tillgängligt för dig just nu som du omöjligt kunde ha känt för fem eller tio år sedan. Ni är själva centrum för medvetandets utveckling inom detta universum, och det skulle vara så mycket bättre för er att erkänna er själva än att vara ständigt ödmjuk. Ni tar mänskligheten till nästa nivå av medvetande som ledare, som det uppvaknade kollektivet. Sälj inte dig själv kort.

Det här är en vacker tid och en kraftfull tid för er alla att fokusera på de enorma förändringarna ni vill se i era liv och i omvärlden, för så fort ni erkänner att ni har förändrats dramatiskt under denna livstid, kan ni börja att se den där reflektionen utanför dig. Det blir inte allt på en gång; du kommer inte att störas av förändringarna, men du kommer att börja märka dem mer i detalj. Och du kommer att börja uppleva dem i ditt dagliga liv.

Ni är där för att katapultera er själva in i den femte dimensionen och för att ta mänskligheten med er, och ni har alla verktyg och alla hjälpare som behövs för att göra just det. Om du kan komma ur din egen väg tillräckligt länge kan du uppleva allt som vi pratar om just här och just nu, och vi rekommenderar att du gör det, eftersom vi vill att du ska njuta av flygningen från katapulten till den femte dimensionen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...