Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 juli 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 juli 2022

 

Er Utveckling Handlar Inte Om att Besegra Kabalen ∞Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi kan känna att mänskligheten gör just nu, och vi vet att många av de framsteg som ni gör beror på hoppet, tron, tilliten som ni har till sanningen att mänskligheten utvecklas och expanderar för att bli era femdimensionella jag. Vissa av er kopplas in, som vi, till mänsklighetens kollektiva medvetande, och ni kan känna rörelsen framåt tillsammans med oss. Andra letar utanför sig själva efter bevis på mänsklighetens utveckling av medvetandet, och de känner sig avskräckta. De känner sig ledsna för att det som inte går bra där förstärks.

Och så finns det människor som sätter alla sina förhoppningar till saker som påstås hända bakom kulisserna, allianser som enligt uppgift besegrar kabalgrupperna. Det finns mycket av det, och vi vet att ni förstår att några av de människor som rapporterar dessa historier gör det utan några bevis eller fakta. Och så, föreslår vi att ni blir en del av den grupp människor som inte ser till media eller konspirationsteorierna, utan snarare söker inom sig själva efter känslan av medvetandets expansion som är över mänskligheten just nu.

Vi råder dig att bli en av de människor som litar på sin intuition, sitt förnuft, sin kunskap framför allt. Och när du tonar in dig på vad du kan känna när det gäller utvecklingen av det mänskliga kollektiva medvetandet, kommer du inte att bli besviken. Ni tar alla de nuvarande omständigheterna i er värld som en möjlighet att samskapa en bättre fjärdedimensionell Jord och att samskapa en bättre upplevelse av att skifta till den femtedimensionella Jorden.

Ni är de som föregår med gott exempel för resten av mänskligheten, och ni gör det genom att ta er tid att gå in och känna efter vad vi känner när vi tonar in på det mänskliga kollektiva medvetandet. Ni gör det. Ni når dit och ni behöver inte lita på någon som verkar i hemlighet för att besegra ”de onda”.

Ni är alla vakna nog att inse att vägen till den femte dimensionen involverar förlåtelse, medkänsla och villkorslös kärlek, inte fiendernas nederlag, inte fördömande eller dömande. Och vi vet att tillräckligt många av er har vaknat till den sanningen för att föra mänskligheten in i den femte dimensionen med lätthet, med nåd, med glädje och med så mycket mer koppling till varelser i andra världar, som vi själva.

Vi är här, alltid, och vi inbjuder er att tona in på vår vibration så att ni kan känna vad vi känner, och hålla ljuset av hopp, av tro, och i slutändan att veta att ni stiger upp och att allt som händer på Jorden vid den här tiden är en del av det. Vi vet att detta är sant, och vi inbjuder er att gå med oss och leva den sanningen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...