Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Offrets Kärlek för sin Bödel), 26 augusti, 2022

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Och slutligen kommer vi tillbaka till början av vår konversation om kärlek – om budskapet som kommuniceras av uttrycket “att älska alla lika”.

Finns det något knep här?

För att förstå detta, kom ihåg de som efterlyser det.

Vilka känslor har du för dessa människor?

Litar du på dem eller tar du dem försiktigt?

Känner du nivån på deras vibrationer eller bedömer du dem bara efter vad de säger?

Nu är det av stor vikt att lära sig att skanna vibrationerna hos de människor man ser och hör eftersom världen har störtat in i lögner, hyckleri och dubbelmoral.

Ord har förvandlats till täckmanteln för den styrande toppens brott, och ju grövre dessa brott, desto finare ord försöker de dölja dem med.

När det gäller den esoteriska världen använder dessa “ödens mästare” sin favoritmetod här också: döljer sanna “färger” bakom fina ord.

Och oftast agerar de genom mellanhänder som antingen medvetet eller omedvetet säger saker som är fördelaktiga för dessa varelser som stannar bakom scenen.

Och så här går det till.

Antag att en ren mänsklig själ som har kommit till jorden för att leva genom en unik upplevelse av övergången till den femte dimensionen byter över till tjänst.

Denna person kommer omedelbart i sikte av dem som kontrollerar utseendet på sådana människor som är farliga för dem.

De tas direkt i hand av reptiloidernas, orionernas och andra lågvibrerande civilisationers kollektiva medvetanden vars mål är långt ifrån att öka mänskliga vibrationer.

Arbetet förenas av astrala varelser, kloner och specialutvecklade datorprogram som skickas till riktiga människor som börjar smickra en ny “guru” utan att hindra att de provocerar deras Egos negativa känslor av falsk stolthet och självbeundran.

Omärkligt för personen börjar de lägga honung trevliga fraser i munnen som faktiskt inte underlättar förstärkningen av andligheten för de människor som befinner sig i omloppsbanan för sådana Lärare utan tvärtom minskar deras vibrationer.

Men allt är gjort på ett så intrikat och djupgående sätt att varken personen själv eller deras anhängare märker att ersättaren fortsätter att frossa i deras växande, vilket de antar är av renhet och andlighet.

Nuförtiden händer det varje gång och antar katastrofal karaktär denna gång.

De är människorna som uppmanar till att älska alla, inte dela upp dem på ins och outs, dåliga och goda, snälla och onda…

Och i det här fallet, eftersom de själva är omedvetna om det, förvränger de idén om kärlek på samma sätt som det görs av prästerna som uppmanar till att vara ödmjuka och självförsakande.

Så, till exempel, om du “älskar” reptiloider och orioner som försöker förinta mänskligheten som art, visar du själva servilititeten och undergivenheten och vägrar återigen att inte bara visa din fria vilja utan också försvara din rätt till existens.

Ett offer kan inte älska sin bödel.

Alla som påstår motsatsen ljuger.

Och nästa gång kommer vi att prata med dig om sättet att bibehålla balansen i din själ och bevara kärleken i ditt hjärta, inte gå till ytterligheter eller hoppa på betet av vältaliga “guruer”.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...