Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 augusti, 2022

 

Hemliga krafter som vill att mänskligheten delas ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har blivit imponerade av mänsklighetens styrka inför så många förtryckare genom er historia. Du har fortsatt att hålla ut inför mäktiga individer och grupper som vill hålla dig nere, som vill hålla dig i mörkret. Nu har många som är vakna lärt sig om detta förtryck som pågår från osynliga krafter, förtryck som inte ens visar sitt ansikte för dig. Men du har lärt dig om dessa förtryckare, och du har blivit arg, ledsen och rädd, på grund av vad de har gjort och på grund av vad de kan göra härnäst.

Dessa varelser och grupper tjänar på att ni är och känner er splittrade, driver mot varandra, baserat på er tro, ert kön, er sexualitet, er hudfärg, er nationalitet och vilken annan faktor de kan använda för att hindra mänskligheten från att inse att ni är kraftfulla, kraftfulla varelser av kärlek och ljus. Det är deras mål att få dig att känna dig maktlös och sedan sätta all din tro på något utanför dig, som en politiker eller ett politiskt parti. De bryr sig inte ens om vilken du stöder, så länge du tror att den andra parten är roten till allt ont.

Det har kommit till den punkt nu att du inte kan lita på informationskällorna som dina föräldrar och farföräldrar litade på. Och så, du måste förlita dig på randelement, människor som gör alla möjliga påståenden om vem de är och vad de vet, men även dessa källor har blivit nedsmutsade och söker helt klart mer splittring, mer en vi-mot-dem-mentalitet. Du, som det vaknade kollektivet, måste kunna se det goda i alla, oavsett vad de tror på, oavsett vem de stöttar. Du måste ge alla möjligheten att visa dig vilka de verkligen är och inte bara avfärda dem på grund av vilket politiskt parti eller vilken ideologi de ansluter sig till för stunden.

Det är viktigt att komma ihåg att ni alla är i det här tillsammans, och vi är alla i det här tillsammans, och det ni spelar ut nu i er värld är helt enkelt en återupptagning av det som har utspelats i galaxen många, många gånger. Ni skapade inte denna fråga om att vara polariserad och splittrad helt av er själva. Detta var en planerad del av er andliga evolution, och det var känt på förhand att det skulle finnas tillräckligt många av er som är vakna för att höja sig över mänsklighetens polarisering av dessa osynliga varelser och grupper. Och vi säger ”varelser” för att vi vet att de inte alla är människor, och det gör de flesta av er också.

Så vad betyder allt detta för dig, den som tar emot detta meddelande? Det betyder att vi uppmanar dig att älska din nästa, oavsett vad. Älska dem villkorslöst, och du kommer att ta fram det bästa av dem. Hata dem på grund av hur de röstar eller hur de tillber Source, och du är mer benägen att uppleva det värsta av inte nödvändigtvis den personen som bor granne med dig, utan någon som är som dem på något sätt.

Vi vet att ni som är vakna kan ta fram det bästa ur varandra genom att sitta ner med era medmänniskor och prata om hur ni känner för vad som händer i er värld. Och om du kan respektera någon annans känslor, och någon annan som en Källväsen, behöver du inte hålla med om slutsatserna de kommer till för att få kontakt med den personen på ett väldigt verkligt sätt. Det är så ni alla kommer att ta er förbi de nuvarande omständigheterna i er värld, och ni kommer att bli starkare som en mänsklig ras, på grund av ansträngningarna från en minoritet. Ni, det vaknade kollektivet, är den minoriteten.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...