Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Renande av det Undermedvetna med Universum’s energi av ovillkorlig Kärlek), 4 september, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja kombinera två tidigare ämnen och prata om hur ditt undermedvetande kan påverkas av energin av Ovillkorlig Kärlek.

Som ni redan vet är det denna energi som utgör grunden för livet i högre dimensionsvärldar.

Absolut allt är impregnerat med det där: mänskliga chakran och subtila kroppar och, naturligtvis, mänskligt medvetande.

Men redan nu kan du integrera det i ditt undermedvetande för att avancera det till en ny nivå efter att ha befriat det från de gamla beteende- och känslomönster som är typiska för den tredje dimensionens världsmänniska.

Detta arbete är ganska mödosamt men mycket effektivt.

Och till en början bör du lära dig att åkalla energin av Ovillkorlig Kärlek och behålla den så länge som möjligt i ditt energiutrymme.

För att känna det bättre kan du få din Crystal Of Love inblandad i processen.

Gör det aktiverat till fullo och åkalla sedan universums energi av ovillkorlig kärlek.

Be den att förenas med din Kristall av Kärlek och genom den fylla hela ditt energiutrymme med sig själv.

Och först efter att du känner att alla dina chakran och subtila kroppar har svarat på denna gudomliga energi, be den att fullständigt rena ditt undermedvetna från alla negativa lågvibrationsprogram.

Varför råder jag dig att göra detta just i denna ordning?

Saken är att varje känsla eller tredje dimensions världsprogram är direkt kopplade till dessa eller de mänskliga chakran och subtila kroppar där de först har sitt ursprung och som upprepas många gånger fixeras på undermedvetenhetsnivån.

Det är därför du, för det första, fyller alla dina subtila kroppar med energin av Ovillkorlig Kärlek, löser upp – neutraliserar – källan till ovälkomna känslor och tankeformer.

Med andra ord, du berövar dem tillgången till ditt undermedvetna – skär ner tråden som binder dem.

Och i det här fallet, förhoppningsvis, efter att ha renat ditt undermedvetande med energin av ovillkorlig kärlek, kommer du inte att fylla på det med tidigare negativa energier längre.

Du förstår, detta involverar också arbete i flera steg, eftersom den mänskliga subtila materiella strukturen verkligen är komplex och mångfacetterad.

Detta är anledningen till att jag alltid ber dig att inte brådska utan att ta dig tid och arbeta lugnt och eftertänksamt.

Men det viktigaste är att njuta av detta och förvandla all övning eller meditation till oändlig kreativitet som bidrar med din egen unika touch och nyanser och, generellt sett, känner att du är ditt livs Skapare – kraftfull och stark.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...