Babaji via Jahn J. Kassl, 31 augusti 2022

 

Babaji via Jahn J. Kassl

31 augusti 2022

FÖRENA EDER OCH BYGG SAMHÄLLEN!

Frihet, makt och styrka.

Älskade människor,

Förena er, bygg samhällen som är självförsörjande, och generera kraft och styrka från det. Att återfå ett liv i frihet innebär att man genererar kraft och styrka och modigt står upp för sitt eget välmående.

Splittringen i samhället och mellan människor är orsaken till all omvälvning.

I denna dag och tidsålder är människors förenande nyckeln till framgång och seger över mörkret. Alla levande varelser skall förenas så att det som är dött skall dö och det som inte är så vitalt kan avfärdas.

Så, var vid gott mod och höj er tillförsikt: tillförsikt på er egen kraft och styrka, för det är vad som behövs nu – och älska Gud. Älska Gud, därför att allt som är existerar genom Gud och ni är under HANS omedelbara beskydd.

Alla era strävanden kommer att lyckas så länge som de är tillägnade Gud. Så länge som ni går genom livet hand i hand med Gud, kommer ni att förbli oskadade. Den här tiden kan bara bemästras tillsammans med Gud. Så bli inspirerade och låt er vägledas till den rätta vägen.

Bär Gud i era hjärtan så att frukten av ert arbete blir välsignat.

Kom igen, var vid gott mod och älska livet! För det stora skiftet är på gång. Det kommer inte att innebära undergång, utan kommer att visa sig vara för allt livs bästa.

Inspiration från Gud

Framgången för alla strävanden beror av den inspiration ni drar från Gud och på den kraft och styrka ni genererar genom en vital relation med Gud.

Denna era är på väg mot sitt slut, inget kommer att förbli detsamma.

Mitt i den största dispyt, precis när det verkar som att den ena sidan har vunnit och allt är förlorat för den andra, då kommer sanningens minut – och i ett ögonblick av gudomlig nåd, kommer slöjan och separationen att lyftas.

Ni kommer att se er själva i det gudomliga ljuset och erkänna mänsklighetens förening. Mänskliga varelser förutspåddes denna återuppståndelse, och den utvecklas med Guds precision och kärlek. Människorna som gudomliga Varelser, var och en unik i själens signatur, kommer att fira återuppståndelsen. Allting kommer att bli levande, glädjefyllt, fridfullt och gudomligt. Mänskligheten reser sig och hittar tillbaka till sig själv och till Gud.

Vägen är belagd med mod, driv och uthållighet, och fullföljs med hängivenhet och bemästras med Guds hjälp.

Jag är med er varje dag.

BABAJI

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...